8 Goede redenen om je aan te melden voor het Online Business Summit van 26 – 29 juni
8 Goede redenen om je aan te melden voor het Online Business Summit van 26 – 29 juni
20 juni 2023 
4 min. leestijd

8 Goede redenen om je aan te melden voor het Online Business Summit van 26 – 29 juni

Wil jij serieuze stappen zetten met je online marketing en keihard groeien met je business? Maar voel jij je overweldigt met alle mogelijkheden, werk jij je een slag in de rondte of behaal je nog niet de gewenste resultaten? Meld je dan gratis aan voor het Online Business Summit van 26-29 juni. Laat je 4 dagen lang inspireren door 28 top experts die jou bijpraten over wat NU werkt.

Waarom je het Online Business Summit niet wilt missen

Ben je nog niet overtuigd? En ik weet het, er is een enorme keuze aan challenges, webinars, masterclasses en summits. Maar wat maakt dit summit nu anders en echt de moeite waard om een aantal uur aan te besteden? Bekijk hier het programma van het Online Business Summit. En je hoeft niet alle workshops te volgen. Kies gewoon de trainingen die voor jou op dit moment interessant zijn.

Een jaar lang toegang met een VIP Pas

Heb je echt geen tijd van 26 - 29 juni? Geen probleem. Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot alle trainingen en kun je deze op je gemak nog een keer bekijken. Dat is nog geen 2 euro per training. Kennis waar je normaal al snel honderden euro’s voor betaald. Dus dit is echt een no-brainer als je het mij vraagt ;) 

vip pas Online Business Summit 2023

8 voordelen van het Online Business Summit 

Hieronder 8 goede redenen om je aan te melden voor het Online Business Summit. Dus mocht je nog twijfelen of je tijd vrij wilt maken voor dit summit dan geef ik je hieronder 8 voordelen van het Online Business Summit om dat WEL te doen. 

1. Bespaar tijd en frustratie

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Anderen hebben al gedaan wat jij wilt bereiken, dus waarom zou je niet van hen leren? Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie want online zijn er zoveel mogelijkheden. Maar wat werkt wel en wat niet? Want wat 2 jaar geleden werkte op online marketinggebied, werkt niet. De veranderingen gaan razend snel. 

2. Alles wat je nodig hebt op één plek

Waarom zou je het internet afspeuren naar antwoorden op alles wat je nodig hebt voor succesvolle online marketing & business adviezen als je alles op één plek kunt krijgen? Vragen over online verkopen, lanceergeheimen, productiever werken, hoe je het beste uit jezelf haalt social media of een winstgevende online training maken? Je krijgt antwoorden in dit summit. Maar liefst 28 experts delen hun kennis, ieder vanuit de eigen expertise en ervaring.  

3. Het is gratis…voor nu

Jij kunt je GRATIS aanmelden om toegang te krijgen tot alle trainingen, tips, tricks, missers en business geheimen van alle 28 deskundige experts door je tijdig aan te melden. Op 29 juni, de laatste dag van het summit, gaan we kosten in rekening brengen voor toegang. Meld je dus op tijd aan zodat je kunt profiteren om je kennis bij te spijkeren en 

4. Kennis waar je normaal honderden euro’s voor betaald

Heb je de geweldige line-up van top experts gezien? Met sommige experts kun je alleen werken en toegang krijgen tot hun kennis als je instapt in hun programma en honderden of duizenden euro’s betaald. En tijdens het Online Business Summit delen ze deze kennis helemaal gratis met je. Doe daar dus vooral jouw voordeel mee!

programma sprekers online business summit juni 2023.

5. Exclusieve trainingen voor dit summit

Deze workshops zijn exclusief gemaakt voor dit summit. En dus alleen te volgen tijdens het summit van 26 – 29 juni. Tenzij je een VIP Pas hebt natuurlijk. Dan heb je een jaar lang toegang tot alle 28 trainingen en een aantal toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s, en kun je alles op je gemak nog eens rustig bekijken. 

6. Geen verkooppraatjes, maar praktische adviezen

Jouw tijd is kostbaar. I know. En daarom krijg je waardevolle trainingen met inhoud. Geen verkooppraatjes of poespas, maar praktische adviezen die je direct kunt implementeren. En misschien dat niet ieder onderwerp op dit moment interessant voor je is, maar kies er dan gewoon de onderwerpen uit die nu wel interessant voor je zijn. Iedere dag kun je kiezen uit maar liefst 7 praktische workshops

7. Voor ieder wat wils

En het maakt niet uit of je net begint of al een tijdje bezig bent als ondernemer. Ik weet zeker dat er een aantal interessante trainingen voor je bij zitten. Je doet gegarandeerd nieuwe inzichten op hoe je op een leuke en makkelijke manier je business runt en meer klanten aantrekt via online kanalen. Nogmaals je kunt kiezen uit maar liefst 28 praktische trainingen over uiteenlopende onderwerpen. Dus ik weet zeker dat er een interessante training voor je tussen zit.

8. Het summit vindt online plaats

Dit evenement vindt volledig online plaats van 26 – 29 juni. Dus je kunt het gewoon volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Je hebt 24 uur de tijd om de 7 trainingen van die dag te bekijken dus je beslist zelf wanneer je deze bekijkt.  En met een VIP pas houd je een jaar lang toegang en kun je alles nog eens op je gemak bekijken.

Meer info en aanmelden Online Business Summit

Wil je meer weten over het summit en het hele programma bekijken? Bekijk hier het hele programma van de Online Business Summit zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wie de sprekers zijn en wat de onderwerpen van hun training zijn. Hopelijk zie ik je bij het summit van 26-29 juni! 

Het summit is gratis, maar je moet je wel even aanmelden om toegang te krijgen tot alle masterclasses en praktische details. Doe dat meteen even voordat er iets tussen komt. Ik heb hier mijn ziel en zaligheid in gestopt om een geweldig programma voor je neer te zetten en ben super trots op het resultaat😊

Bekijk hieronder het hele programma van het Online Business Summit:

Programma online business summit juni 2023

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen