Kansen zien is kansen pakken als ondernemer: Kom gratis kennis shoppen
Kansen zien is kansen pakken als ondernemer: Kom gratis kennis shoppen van 2-4 oktober
28 september 2023 
6 min. leestijd

Kansen zien is kansen pakken als ondernemer: Kom gratis kennis shoppen van 2-4 oktober

De juiste kennis kan een enorm verschil maken in je bedrijf zodat je ook de JUISTE dingen doet als ondernemer wat verkopen oplevert. En tuurlijk kun je de hele dag druk zijn met je bedrijf, maar als het geen klanten oplevert is het een beetje zonde van jouw kostbare tijd. En je hebt als ondernemer veel verschillende vaardigheden nodig. Daarom kun je nu gratis kennis shoppen.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

Tuurlijk kun je proberen alles zelf uit te vogelen, maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als je ook ALLES op één plek kunt krijgen? En kunt leren van een aantal top experts die het klappen van de zweep al kennen of zelf van broke en burn-out naar een miljoenenbedrijf zijn gegaan?

Tijdens het Online Business Summit van 2 – 4 oktober kun jij gratis kennis shoppen. Je hebt keuze uit meer dan 21 praktische trainingen over marketing, money en mindset zodat je het laatste kwartaal nog echt even kunt knallen met je business,. En je bepaalt zelf welke trainingen je wel of niet volgt😉

Serieuze stappen zetten met je business

Wil jij serieuze stappen zetten met je online marketing en keihard groeien met je business? Maar kom je tijd tekort of weet je niet waar te beginnen? Of wil je het gewoon nog slimmer aanpakken zodat je meer tijd overhoudt voor je gezin, vrienden en hobby's? Meld je aan en kom lekker gratis kennis shoppen tijdens het Online Business Summit van 2-4 oktober. 

Laat je 3 dagen lang inspireren door 21 top experts die jou bijpraten over wat NU werkt. Ieder vanuit hun eigen vakgebied of expertise. En de online ontwikkelingen gaan snel. Heel snel dus je kunt maar beten zorgen dat je bijblijft!

Experts Online Business Summit okt 2023  - gratis kennis shoppen als ondernemer


Heb je geen tijd van 2 - 4 oktober? Geen probleem. Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot alle trainingen en kun je deze op je gemak nog een keer bekijken. Kennis waar je normaal al snel honderden euro’s voor betaald. En je krijgt nog een aantal waardevolle bonussen zodat je dit laatste kwartaal nog echt even kunt knallen met je bedrijf. Dus dit is echt een no-brainer als je het mij vraagt ;) 

Waarom je het Online Business Summit niet wilt missen

Nog niet overtuigd? Waarom zou je tijd vrijmaken om dit summit te volgen....ook al is het gratis? En kun je gratis kennis shoppen? En ik weet het, er is een enorme keuze aan webinars, masterclasses, challenges, en summits. 

Wat maakt dit summit ECHT ANDERS anders en de moeite waard om een aantal uur aan te besteden? Bekijk hier het programma van het Online Business Summit. En je hoeft niet alle workshops te volgen. Kies gewoon de trainingen die voor jou op dit moment interessant zijn.

  • Je hebt keuze uit meer dan 21 inhoudelijke trainingen  boordevol praktisch adviesvan gerenommeerde experts.
  • Je hebt 24 uur de tijd om ALLE trainingen van die dag te bekijken dus je beslist zelf wanneer je deze volgt (Je hebt het druk als ondernemer en deelt graag je eigen tijd in)
  • Je hoeft niet op een bepaalde tijd klaar te zitten om de training te kunnen volgen
  • Behalve voor de Live Q&A dan, Iedere dag om 15.30 uur kun je jouw vragen stellen aan een panel van experts.
  • En met een VIP pas houd je een jaar lang toegang en kun je alles nog eens op je gemak bekijken.

10 voordelen van het Online Business Summit 

Hieronder 8 goede redenen om je aan te melden voor het Online Business Summit. Dus mocht je nog twijfelen of je tijd vrij wilt maken voor dit summit dan geef ik je hieronder 8 voordelen van het Online Business Summit om dat WEL te doen. 

1. Bespaar tijd en frustratie

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Anderen hebben al gedaan wat jij wilt bereiken, dus waarom zou je niet van hen leren? Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie want online zijn er zoveel mogelijkheden. Maar wat werkt wel en wat niet? Want wat 2 jaar geleden werkte op online marketinggebied, werkt niet. De veranderingen gaan razend snel. 

2. Alle kennis op één plek

Waarom zou je het internet afspeuren naar antwoorden op alles wat je nodig hebt voor succesvolle online marketing & business adviezen als je alles op één plek kunt krijgen? Vragen over online verkopen, lanceergeheimen, productiever werken, hoe je het beste uit jezelf haalt social media of een winstgevende online training maken? Je krijgt antwoorden in dit summit. Maar liefst 21 experts delen hun kennis, ieder vanuit de eigen expertise en ervaring.  

3. Het is gratis…voor nu

Jij kunt je GRATIS aanmelden om toegang te krijgen tot alle trainingen, tips, tricks, missers en business geheimen van alle 21 deskundige experts door je tijdig aan te melden. Op 2 oktober, de eerste dag van het summit, gaan we kosten in rekening brengen voor toegang. Meld je dus op tijd aan zodat je kunt profiteren om je kennis bij te spijkeren en kom nu gratis kennis shoppen

4. Kennis waar je normaal honderden euro’s voor betaald

Heb je de geweldige line-up van top experts gezien? Met sommige experts kun je alleen werken en toegang krijgen tot hun kennis als je instapt in hun programma en honderden of duizenden euro’s betaald. En tijdens het Online Business Summit delen ze deze kennis helemaal gratis met je. Doe daar dus vooral jouw voordeel mee!

5. Exclusieve trainingen tijdens dit summit

Deze workshops zijn EXCLUSIEF gemaakt voor dit summit. En dus alleen te volgen tijdens het summit van 2 – 4 oktober. Trainingen boordevol praktische kennis waar je normaal gesproken als snel honderden euro's voor betaald. En nu kun je gratis kennis komen shoppen😉

Tenzij je een VIP Pas hebt natuurlijk. Dan heb je een jaar lang toegang tot alle 28 trainingen en een aantal toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s, en kun je alles op je gemak nog eens rustig bekijken. 

vip pas summit - kennis shoppen als ondernemer

6. Praktische trainingen, geen verkooppraatjes

Jouw tijd is kostbaar. Daarom krijg je waardevolle trainingen met inhoud. Geen verkooppraatjes, maar praktische tips en adviezen die je direct in de praktijk kunt brengen. En misschien dat niet ieder onderwerp op dit moment interessant voor je is, maar kies dan gewoon de trainingen die wel interessant voor je zijn. 

Zelf ben ik al met een aantal trainingen aan de slag gegaan. Zo zette ik binnen 30 minuten een aantal ad campagnes online (en betaal echt peanuts voor die ads) en weet nu ook hoe ik YouTube Shorts in kan zetten om te linken naar mijn video's. Dus ik weet zeker dat jij er ook wat van opsteekt.

7. Diverse onderwerpen dus voor ieder wat wils

Het maakt niet uit of je net begint of al een tijdje bezig bent als ondernemer. Ik weet zeker dat er een aantal interessante trainingen voor je tussen zitten. Je doet gegarandeerd nieuwe inzichten op hoe je op een leuke en makkelijke manier je business runt en meer klanten aantrekt via online kanalen. Nogmaals je kunt kiezen uit maar liefst 21 praktische trainingen over uiteenlopende onderwerpen. 

8. Interactieve sessies met top experts

Het programma voor dit summit heb ik met veel liefde en aandacht voor je samengesteld. Ik heb de experts dus met zorg voor je gekozen omdat ze mij inspireren en ik weet dat  ze jou ook gaan inspireren. En ben dankbaar dat ze niet alleen een exclusieve training gemaakt hebben voor dit summit zodat jij gratis kennis kunt shoppen, maar....

Ook een uur tijd vrij maken voor een live Q&A terwijl sommigen een miljoenen business runnen. Dus doe hier je voordeel mee en blok van 2 tot 4 oktober alvast een uur in je agenda en stel je vragen aan deze top experts.

8. Jij bepaalt waar en wanneer je de training volgt

Dit evenement vindt volledig online plaats van 2 – 4 oktober. Dus je kunt het gewoon volgen waar en wanneer het jou uitkomt. 

  • Je hebt 24 uur de tijd om ALLE trainingen van die dag te bekijken dus je beslist zelf wanneer je deze volgt.
  • Je hoeft niet op een bepaalde tijd klaar te zitten om de training te kunnen volgen (behalve voor de Live Q&A dan die iedere dag om 15.30 uur is)  
  • En met een VIP pas houd je een jaar lang toegang en kun je alles nog eens op je gemak bekijken.

Meer info en aanmelden Online Business Summit

Meer weten over het summit en het hele programma bekijken? Bekijk hier het hele programma van de Online Business Summit zodat je precies weet welke kennis je hier gratis kunt halenWie de sprekers zijn en wat de onderwerpen van hun training zijn.  Het summit is gratis, maar meld je wel even aan om toegang te krijgen tot alle trainingen en praktische details. Doe dat nu meteen voordat er weer iets tussen komt. Ik heb met veel liefde en aandacht een mooi programma voor je samengesteld. En super trots op het resultaat😊


Bekijk hieronder het hele programma van het Online Business Summit:

Programma online business summit - gratis kennis shoppen als ondernemer

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen