Twitter selectief koppelen aan Facebook
Koppelen van je social media kanalen kan een goed idee zijn omdat het je een hoop werk kan schelen. Aan de andere kant moet je hier ook zorgvuldig mee omgaan want iedere social media netwerk heeft ook zijn eigen kenmerken.

Twitter is snel en je kunt hier rustig veel updates plaatsen. Dit zal niemand storen. Maar als je de hele Timeline van je Facebook vrienden vult met al jouw Twitterberichten dan wordt je dat waarschijnlijk niet in dank afgenomen.

Koppel Twitter vanuit Facebook

Wil je Twitter en Facebook koppelen, maar niet alle twitterberichten op Facebook plaatsen? Dan kun je dit het beste doen vanuit je Facebook account. Als je deze koppeling vanuit Twitter maakt, dan verschijnen namelijk al je tweets automatisch ook op Facebook.

Door de koppeling vanuit Facebook te maken met de app ‘selective tweets‘, kun je zelf bepalen welke twitterberichten je ook op Facebook wil posten.

Hoe koppel je Twitter vanuit Facebook?

Via de 'apps' sectie op Facebook kun je zoeken naar ‘selective tweets‘. Met deze applicatie kun je je Twitteraccount koppelen aan Facebook. Als je in je twitterbericht nu de hashtag #fb gebruikt dan zal alléén die tweet ook op je Facebookpagina verschijnen.

Als je via Twitter al een koppeling gemaakt hebt met Facebook dan moet je dit eerst ongedaan maken voordat je de koppeling maakt met ‘selective tweets‘. Op deze manier kun je ook je zakelijke Facebook pagina koppelen met Twitter.

 

Artikelen in Twitter selectief koppelen aan Facebook