Waarom is het zo moeilijk om klanten te krijgen?
Waarom is het zo moeilijk om klanten te krijgen?
11 november 2021 
1 min. leestijd

Waarom is het zo moeilijk om klanten te krijgen?

Waarom is het zo moeilijk om klanten te krijgen? Dit is ook lastig want klanten komen niet vanzelf. Je zult zelf actief op zoek moeten naar je ideale klanten om ze in jouw wereld te krijgen. In deze podcast krijg je praktische tips hoe je in contact komt met klanten en welke 3 dingen je eerst op orde moet hebben in je bedrijf.

– Laatste update 29 maart 2024 –

Klanten krijgen moeilijk?

Vaak krijg ik de vraag: hoe kom ik aan nieuwe klanten? Waarom is dit zo moeilijk? Klanten komen niet vanzelf. Ook al deel je nog zulke waardevolle content en heb je een geweldig aanbod. Het is niet voldoende om jouw aanbod een paar keer te vermelden op Instagram of te noemen in je nieuwsbrief. Je zult zelf actief op zoek moeten naar je ideale klanten.

Dit is een van de meest tijdrovende klussen waar je ook voldoende aandacht voor moet hebben. En aan het einde van mijn podcast geef ik hier een handige tip voor 

3 Dingen die je nodig hebt om klanten te krijgen

Je hebt sowieso 3 dingen nodig om überhaupt klanten te krijgen. Zo heb je natuurlijk een geweldig aanbod nodig wat klanten ook echt nodig hebben en waarvoor ze bereid zijn om te betalen. Je hebt ook een duidelijke niche nodig en een heel helder beeld wie je ideale klant is want anders wordt je marketing onmogelijk. En het is goed om consistent online zichtbaar te zijn.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Welke 3 dingen je op orde moet hebben om klanten te krijgen.
  • Praktische tips om klanten te vinden online.
  • Handige marketing tips en tricks.


Luisteren via Spotify >>

Luisteren via Anchor >>

Wat nu doen?

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe: Apple podcast | Android podcast

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden


Vind je dit interessant? Bewaar dit dan op je favoriete Pinterest bord!

Klanten komen niet vanzelf. Ook al deel je nog zulke waardevolle content en heb je een geweldig aanbod. Je hebt sowieso 3 dingen nodig om überhaupt klanten te krijgen via online marketing.


Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen