Hoe een tweet je leven kan veranderen
Hoe een tweet je leven kan veranderen
14 september 2015 
0 min. leestijd

Hoe een tweet je leven kan veranderen

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik een enorme Twitterfan ben. Juist doordat je via Twitter met de hele wereld kan communiceren. Mij heeft dat niet alleen zakelijk al veel opgeleverd, maar ook nieuwe vriendschappen. Juist omdat ik zo’n fan ben van Twitter heb ik afgelopen jaar in juni ook het eerste Twittercongres georganiseerd. En ook mijn boek ‘Social media in zorg en welzijn’ is bijna geheel door Twitter tot stand gekomen. 

Wat wil je uitstralen op Twitter?

Twitter is dus veruit mijn favoriete social media platform. Je kunt hier met iedereen in gesprek gaan en dat kan je veel opleveren. Maar je moet wel uitkijken wat je op Twitter plaatst en hoe je het formuleert. Is je boodschap duidelijk? Hoe kunnen mensen het interpreteren? En moet je overal wat van vinden? Je tweet kan als grapje bedoeld zijn, maar mensen kunnen dit verkeerd begrijpen en dat kan vervolgens verregaande gevolgen hebben. Zie als voorbeeld onderstaande video: hoe een tweet je leven kan veranderen. Dus bij twijfel, gewoon niet plaatsen!

Over de schrijver
Ik help jou een succesvol online bedrijf opbouwen zodat je kunt ondernemen op jouw voorwaarden. Dat doe ik door praktische online marketing adviezen te geven die zorgen voor een constante stroom klanten. Die tips deel ik op een begrijpelijke manier zodat je het zelf kunt toepassen, zonder teveel gedoe.
Reactie plaatsen