Vip dag, leg een stevige basis voor je marketing!

1-op-1 aan je marketing werken

Heb je een specifieke marketing uitdaging in je bedrijf? Waar je graag mijn persoonlijke advies bij wil?


 • Misschien bouw je wel online volgers op, maar gaat het tergend langzaam.
 • Of verdien je wel veel geld, maar ruil je tijd voor geld. Liever zou je passief inkomen verdienen en meer vrijheid hebben.
 • Het kan dat je iets nieuws wil lanceren (een online programma, een podcast of een boek bijvoorbeeld) en wil je hulp van iemand die dit al gedaan heeft.

Wat je uitdaging ook is, als je 1-op-1 hulp nodig hebt zodat je dit proces kunt versnellen, neem dan contact op via info@themarketingfactory.nl.VIP dag


Een andere mogelijkheid is een VIP dag met mij. Dit is een exclusieve dag waarin jij met jouw bedrijf centraal staat. We werken deze dag 1-op-1 en bekijken hoe je een winstgevend marketingconcept neerzet. Een dag vol inspiratie, nieuwe ideeën maar vooral een concreet marketingplan.


We nemen je hele bedrijfsconcept onder de loep want vaak ontbreekt het aan en stevig fundament. Als dat fundament staat, gaat de rest van je marketing gemakkelijker. Wat bekijken je aanbod, jouw unieke merkverhaal en je marketingplan. Hoe kun jij je onderscheiden zodat je online zichtbaar en herkenbaar wordt en vanzelf klanten aantrekt?

"We hebben nu een social media plan dat aansluit bij onze strategie"

Als Winterhalter willen we actiever zijn op social media en meer klanten bereiken via deze kanalen. Omdat ik daarvoor meer kennis nodig had, plande ik een VIP dag met Maaike. Zij deelde enorm veel kennis met mij en heeft me bijgepraat over de huidige trends en ontwikkelingen.


Met haar tips en ideeën hebben we een social media plan gemaakt dat aansluit bij onze bedrijfsstrategie. Het was erg prettig om met iemand te kunnen brainstormen over onze social media aanpak. Het is ook fijn dat er ook na deze VIP-dag contact mogelijk is als ik vragen heb. 

 

Simone Houtepen, marketing medewerker Winterhalter

"Aanrader als je vast zit met je online marketing"

Ik heb met Maaike een strategiesessie gehad omdat ik mijn business helemaal aan het omgooien ben. Graag wilde ik advies hoe ik mijn online marketing en social media het beste inzet om de juiste mensen aan te trekken. 

 

Zij vraagt goed door en luistert ook naar wat je écht wilt, waardoor ik nu precies weet hoe ik mijn online marketing kan aanpakken, op een manier die bij mij past. Ik weet nu welke weggever ik kan maken, welke content ik kan delen en hoe ik dit slim hergebruik. Maaike is heel praktisch en down to earth, dat vind ik heel prettig. 


Tonny van der Linden, destijlanalist.nl

Wat kun je verwachten?

De VIP dag is een intensieve dag om 1-op-1 aan je bedrijf te werken en een flinke slag te slaan. We bekijken hoe je een winstgevend marketingconcept neerzet. Dat kan zijn voor:


 • Een nieuw concept
 • Een nieuw bedrijf
 • Overstap naar een online bedrijf
 • Een make-over van je marketing
 • Een social media plan


We nemen je hele bedrijfsconcept onder de loep want vaak ontbreekt het aan en stevig fundament. Als het fundament van je bedrijf stevig staat en je jouw merkverhaal en positionering duidelijk hebt, wordt de rest van je marketing een stuk gemakkelijker. We beginnen dus bij jouw businessmodel en kijken wat we aan kunnen scherpen of veranderen. Vervolgens maken we een marketingplan of verbeteren je huidige marketingplan. Je gaat naar huis met een concreet actieplan waar je direct mee aan de slag kunt. 


 • Wat zijn jouw doelstellingen en koers?
 • Wat is jouw levensstijl?
 • Wat is jouw perfecte aanbod?
 • Wie is je ideale klant?
 • Wat is jouw businessmodel?
 • Wat is jouw onderscheidende positionering?
 • Wat is jouw persoonlijke marketingaanpak?


Na ongeveer een week hebben we nog een follow-up gesprek via Skype om te bespreken waar je nog tegenaan loopt en waar je nog hulp bij nodig hebt om ook echt resultaat te bereiken.


Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over de VIP dag of je aanmelden? Stuur een mailtje naar info@themarketingfactory.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Dan plannen we een afspraak in om te bespreken waar je nu staat en waar je mee worstelt.


maaike gulden in de media

Testimonials

Ik ga nu ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel.


De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt.


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn

buurtaal.de

k ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond.


Ik ben hier nu iedere dag mee bezig en besef dat ik echt aan de gang moet met video en Facebook advertenties.


Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over

Marleen de Korver 

marleendekorver.nl

Wil je meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten over de VIP dag of je aanmelden? 

Stuur een mailtje naar info@themarketingfactory.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. 

Dan plannen we een afspraak in om te bespreken waar je nu staat en waar je mee worstelt.