Voorkom deze social media valkuilen

Vermijd deze valkuilen en trek een constante stroom klanten aan via social media

Stop met tijd verspillen...

Wil je meer bezoekers, klikken, vragen, abonnees, afspraken, verkopen en aanbevelingen? Voorkom dan deze veelgemaakte social media fouten (die je klanten kosten) zodat je een constante stroom klanten krijgt via social media.

ebook klanten via social media

Wat anderen zeggen...

Maaike is echt een dame naar mijn hart! Ze weet te enthousiasmeren en is super op de hoogte van de laatste social media trends. Weet dit op een leuke manier over te brengen zodat ook jij weet dat je het kunt!
aanbeveling social media advies maaike gulden

Arjan van Opzeeland

Stroomopwaarts MVS

Ben je op zoek naar iemand die social media stap voor stap uitlegt, dan ben je bij Maaike aan het juiste adres. De social media content kalender staat boordevol handige en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. 
aanbeveling maaike gulden door nanneke van drunen

Nanneke van Drunen

Nannekevandrunen.nl

social media succes training maaike gulden

Over Maaike

Als er één ding belangrijk voor me is als ondernemer dan is het wel dat mijn bedrijf ook doordraait als ik niet aan het werk ben doordat mijn content voor me werkt. En ik ben niet de hele dag bezig met social media!


Ik maak graag gebruik van de kansen van internet en social media om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen.


En omdat een groot deel van mijn marketing & sales automatisch gebeurt, heb ik tijd om te genieten van de leuke dingen in het leven terwijl mijn bedrijf gewoon doordraait. Work less, earn more is mijn motto.