Content Creatie Cursus voor meer leads en klanten

Wat als je een strategisch systeem zou hebben om

 content te maken die meer leads, verkopen en tijd oplevert?

Ik heb de code gekraakt!

Content creatie

Leer hoe je de juiste content maakt die meer klanten oplevert (veel mensen doen dit niet).

Bespaar tijd

Krijg toegang tot mijn volledige content creatie plan (je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden).

Werk slimmer

Maak gebruik van dit bewezen strategische content plan (dat je meer leads & klanten oplevert).

Laat me je helpen om je blog of website om te toveren in een klantmagneet!

Heb je ook wel eens het gevoel dat je al die geweldige content voor niks maakt? Dat je uren werkt aan een fantastisch blog met waardevolle content die vervolgens niemand leest? Ik ken dat gevoel. Goed zichtbaar én vindbaar zijn online is één van de basisingrediënten van een succesvolle online marketing strategie.


Bezoekers op je website zijn essentieel om geld te verdienen via internet. Meer bezoekers op je website betekent meer leads, meer klanten en meer omzet. Maar hoe krijg je de juiste bezoekers op je website? Mensen die interesse hebben in je content, en in jouw aanbod? Hoe zorg je ervoor dat je content ook goed vindbaar is online?


Door de juiste content strategie!


Mijn naam is Maaike Gulden. Ik ben 7 Jaar geleden begonnen met bloggen en maandelijks krijg ik tienduizenden gratis bezoekers op mijn website. Is dat moeilijk? Nee, iedereen kan het. Zelf ben ik ook geen tekstschrijver of SEO expert. Ik heb de code gekraakt.  Het enige wat je nodig hebt is een strategisch systeem om de JUISTE content te maken die meer leads, verkopen en tijd oplevert. 


In deze training laat ik je stap-voor-stap zien hoe je hoog scoort in Google en content maakt die mensen interessant vinden. Ik deel je mijn content strategie en alle tips & tools die ik gebruik waardoor wekelijks duizenden mensen mijn blog bezoeken, en wat me dagelijks nieuwe leads en klanten oplevert. Ik geef je alle tips, mijn content creatie systeem en content planner, die jij kunt gebruiken om ook jouw website om te toveren in een bezoekersmagneet.


Content Creatie Cursus

Leer hoe je de juiste content en pakkende titels maakt die meer leads & klanten oplevert.

Bespaar tijd met dit content creatie plan (je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden).

Werk slimmer met een strategisch content plan (die meer verkopen oplevert).

Een echte aanrader!

"Maaike is een deskundige en plezierige sparringpartner die goede adviezen geeft. Zij zorgt ervoor dat je online een professioneel smoelwerk krijgt. Onder meer voor je bedrijfswebsite. Zij geeft nuttige tips om de juiste content te maken waardoor je meer leads en klanten krijgt. Haar programma is een echte aanrader!"


Richard de vries, De vries advies & training 

content creatie training voor meer vrijheid

Jarenlang gaf ik social media trainingen en deed interim klussen. Ondanks dat het goed verdiende, was ik veel onderweg en stond vaak in de file. Na zo’n dag kwam ik uitgeblust thuis en had ik geen fut meer om nog iets leuks te ondernemen met mijn kinderen. 


Bovendien was ik constant druk met het zoeken van nieuwe klanten, want geen klanten betekende geen inkomen. Na een interim klus van een jaar waarin ik bijna dagelijks in de file stond besloot ik dat het genoeg was. 


Dit wilde ik niet meer! Ik was tenslotte voor mezelf begonnen omdat ik vrijheid wilde, niet om de loonslaaf van mijn eigen bedrijf te worden. 


Nu werk ik als online ondernemer gewoon vanaf de keukentafel. 


En die vrijheid gun ik jou ook! Internet biedt zoveel kansen om geld te verdienen zodat je meer vrijheid hebt om te doen wat je leuk vindt! Maar wel op je eigen voorwaarden zodat je ook nog tijd over houdt voor je gezin, om te reizen of te sporten.

Online marketing en social media tips, trainingen en advies

HOGER IN GOOGLE

Content creatie cursus inhoud

Mijn top geheimen waardoor wekelijks duizenden mensen mijn blog bezoeken, en mij dagelijks nieuwe leads en verkopen oplevert!

Module 1

Hoe je de content planner gebruikt en goede content maakt. Welke blogs je moet maken om je ideale klanten aan te trekken. Content die vindbaar is in zoekmachines en die mensen graag willen lezen. Je leert ook hoe je nooit zonder content ideeën zit en heel snel nieuwe onderwerpen vindt!

Module 2

Zoekwoorden onderzoek, hoe je de juiste zoekwoorden gebruikt (waar je ideale klanten ook echt op zoeken). Ik deel mijn beste geheime tools die ik gebruik om mijn blogs te optimaliseren zodat als mensen voor mijn onderwerp zoeken….ze mij ook vinden!.

Module 3

Hoe je pakkende titels maakt zodat mensen je blog ook willen lezen. Waardoor valt een titel op? Wat zijn goede titel ideeën die goed scoren in de zoekmachines en echt opvallen waardoor mensen nieuwsgierig worden om verder te lezen.

Module 4

Hoe voeg je al die content samen en maak je goede blogs die mensen vinden en ook lezen. Ik deel stap voor stap hoe ik het hele systeem opzet met voorbeelden zodat jij dit gewoon kunt dupliceren. Want ook jij kunt gemakkelijk content maken die meer leads en klanten oplevert.

Voordelen

 • Je krijgt een handig stappenplan en een content planner om te gebruiken.
 • Ook ontvang je handige gratis tools en mijn bewezen content strategie.
 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle trainingsvideo's en checklists.
 • Dus je kunt het op je eigen tempo volgen.
 • Geen technische kennis nodig (echt iedereen kan het!).
 • Deze strategie werkt om hoger te scoren in Google zodat je beter vindbaar bent.
 • En om .content te maken die je ideale klanten aantrekt.
 • Zo krijg je meer bezoekers op je website, en dus meer leads en klanten.
Master Content Creatie Training

€ 197,-

Master Content Creatie 

Klaar om van je website een bezoekersmagneet te maken? Je ontvangt mijn top geheimen waardoor wekelijks duizenden mensen mijn blog bezoeken, en mij dagelijks nieuwe leads en verkopen oplevert!

 • Aanbevelingen content creatie training maaike gulden

  100% Tevredenheidsgarantie!

  De cursus bevat mijn allerbeste content marketing technieken die mij wekelijks resultaat oplevert. Als jij deze toepast, krijg je ook meer bezoekers op je website. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Dan krijg je binnen 14 dagen na annulering 100% van je investering. Je hoeft alleen maar even te mailen.