arrow_drop_up arrow_drop_down

In 3 stappen meer klanten via social media

Klaar om je social media naar een hoger plan te tillen?

Klaar om van je social media kanalen een bezoekersmagneet te maken zonder dat het uren tijd en stress kost, maar het gewoon leuk is?

Haal jij niet genoeg klanten uit social media? Of vind jij het gewoon lastig om te bedenken wat je kunt posten? Waarschijnlijk komt dat omdat jij het jezelf veel te moeilijk maakt ;) Hoe zou je het vinden als:


  • Je precies weet wat je kunt posten op social media.
  • Weet dat je content (waar je zoveel tijd en moeite instopt) ook onder de juiste ogen komt.
  • Als jij alleen maar leuke klanten aantrekt, mensen met wie je ook graag werkt. 
  • Dat je geen zorgen meer hebt over je business.
  • En je energie krijgt van social media in plaats van frustratie.

 

En ik heb al die social media frustraties de afgelopen jaren ook meegemaakt. Ik stopte er veel tijd en energie in maar toch leverde me dit nauwelijks klanten op…totdat ik het veel strategischer in ging zetten. Ben jij ook klaar om meer klanten te halen uit social media?

 

Meld je dan aan voor de gratis online training 'Meer klanten via social media' op dinsdag 9 juni om 16:00.
 

P.S. Kun je er op 30 juni niet live bij zijn? Meld je gewoon aan dan ontvang je achteraf een opname.


Wat je leert tijdens deze training

  • Hoe jij online opvalt en automatisch je ideale klanten aantrekt.
  • Het proces om betalende klanten te krijgen via social media.
  • Hoe je social media slim inzet zonder dat het al te veel tijd kost.
  • Weke content je kunt posten voor meer volgers enklanten.
  • En nog veel meer praktische tips.

"Meerdere eye-openers gekregen tijdens het webinar"

"Ik ben vrij actief op social media maar vond het lastig om de juiste volgers, en vooral klanten te krijgen via social media. Terwijl ik van andere ondernemers vaak hoor dat ze al hun klanten via social media binnenhalen. Daarom heb ik me aangemeld voor het webinar ‘meer klanten via social media’.

 

Wat een fijn webinar. Het is niet één groot verkooppraatje zoals bij veel webinars vaak het geval is. Maar ik heb veel bruikbare tips gekregen. Zo weet ik nu hoe je Linkedin slim inzet, dat ik me beter kan focussen op 1 ding en dat echt goed doe en ook het gebruik van hashtags op Instagram vond ik een echte eye-opener".


Myrian Ermes, myrianermes.nl

"Bruikbare tips, zonder poespas"

"Als beginnende ondernemer kreeg ik de tip om Maaike te volgen op social media en daar heb ik al veel aan gehad. Haar site en social media staan vol met handige tips en weetjes.


Ook het webinar “meer klanten via social media” was erg nuttig voor mij. Maaike legt uit hoe dingen werken op social media en geeft je bruikbare tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Haar uitleg is duidelijk en zonder poespas, daar houd ik van. Wil je meer weten over marketing en social media dan ben je bij Maaike aan het goede adres!"


Natalie Vossenberg, Foxorganizing.nl

"Dankzij de duidelijke uitleg snap ik marketing nu eindelijk écht"

"Ik verdiep me al jaren in marketing, maar vond het lastig om alle stappen te begrijpen en funnels op te zetten. Daardoor voelde ik een drempel om bepaalde dingen daadwerkelijk te doen. Maaike brengt de informatie op een duidelijke en simpele manier waardoor het eindelijk neergedaald is.


Ik weet nu precies welke stappen ik moet nemen én begrijp waarom dat belangrijk is. Die helderheid geeft me de rust en het vertrouwen dat ik het kan. Ik weet waarmee ik het beste kan beginnen en dat ik niet alles tegelijk hoef te doen, maar mijn marketing langzaamaan kan uitbreiden."


Wanja Meijer, planningscoach.nl

"Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

"Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)”


Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl

Jouw trainer: Maaike Gulden

Ik ben Maaike Gulden en help ambitieuze ondernemers zoals jij, om jouw omzet en impact online te groeien. Zodat jij jouw droombedrijf kunt opbouwen en werken op jouw voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt!


Online marketing is niet moeilijk, als je maar de juiste dingen doet. Tegenwoordig heb je zoveel mogelijkheden met internet, maar een dag heeft slechts 24 uur. En er is maar een jij! Dus hoe weet je nu welke marketing strategieën het beste werken?


Ik leg dingen graag uit op een begrijpelijke en praktische manier.

Wil je beter zichtbaar worden op social media en meer klanten binnenhalen?


Waar wacht je nog op? Meld je nu aan