Gratis training van kliks naar klanten

Gratis training: van Kliks naar Klanten

Klaar om je online zichtbaarheid naar het volgende niveau te tillen?

Weet je niet welke content goed is om te delen of vind je dat het veel tijd kost? 

Hoe staat het met jouw goede voornemens om dit jaar goed zichtbaar te zijn op social media en steengoede content te delen? Zodat je meer impact en omzet behaalt. Klaar om je content strategie naar het volgende niveau te tillen zodat mensen niet meer om je heen kunnen? Maar kun je daar wat hulp bij gebruiken?

 

 Een week lang (van 23 tot 27 maart) deel ik allerlei praktische online marketing en social media tips zodat jij weet wat goede content is om te posten.. Content die opvalt, die mensen raakt en boeit, en content die je uiteindelijk klanten oplevert. Heb je soms geen inspiratie welke content je kunt posten op social media of op je blog? Doe je dit niet consistent of krijg je nauwelijks reacties op je blog of social media berichten?


Dan is deze training wat voor jou!

Wat je leert tijdens deze training

  • Hoe je zorgt voor een duidelijke focus zodat je de juiste klanten aantrekt én jij zelf meer helderheid hebt.
  • De belangrijkste factoren die bijdragen aan je succes (die zeker niet mogen ontbreken).
  • Hoe je steengoede content maakt die opvalt en waardoor mensen ook een klik met je hebben.
  • Hoe je meer mensen bereikt online, met minder inspanning door je content slim in te zetten.
  • En nog veel meer praktische tips die je online zichtbaarheid een flinke boost geven

"Dankzij de duidelijke uitleg snap ik marketing nu eindelijk écht"

"Ik verdiep me al jaren in marketing, maar vond het lastig om alle stappen te begrijpen en funnels op te zetten. Daardoor voelde ik een drempel om bepaalde dingen daadwerkelijk te doen. Maaike brengt de informatie op een duidelijke en simpele manier waardoor het eindelijk neergedaald is.


Ik weet nu precies welke stappen ik moet nemen én begrijp waarom dat belangrijk is. Die helderheid geeft me de rust en het vertrouwen dat ik het kan. Ik weet waarmee ik het beste kan beginnen en dat ik niet alles tegelijk hoef te doen, maar mijn marketing langzaamaan kan uitbreiden."


Wanja Meijer, planningscoach.nl

"Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

"Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)”


Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl

Jouw trainer: Maaike Gulden

Ik ben Maaike Gulden en help ambitieuze ondernemers zoals jij, om jouw omzet en impact online te groeien. Zodat jij jouw droombedrijf kunt opbouwen en werken op jouw voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt!


Online marketing is niet moeilijk, als je maar de juiste dingen doet. Tegenwoordig heb je zoveel mogelijkheden met internet, maar een dag heeft slechts 24 uur. En er is maar een jij! Dus hoe weet je nu welke marketing strategieën het beste werken?


Mijn focus ligt op online zichtbaarheid, lijstgroei en kennis verpakken in online programma’s. Ik leg dingen graag uit op een begrijpelijke en praktische manier.

Waar wacht je nog op? Meld je nu aan