The Marketing Factory - Online marketing blog met trends, ar

Klaar om nog een knallende eindsprint te maken dit jaar

Gratis Pinterest checklijst voor meer online zichtbaarheid en klanten

Gratis 'Back to Business' Challenge 🚀 🗓 28 - 31 augustus

In de vakantiemaanden hebben veel mensen wat rustiger aangedaan, jij misschien ook? Nu is het weer back to business🔥 Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je ook dezelfde resultaten. 


Dit is jouw kans om de laatste 4 maanden van het jaar nog even te knallen en een flinke eindsprint te maken naar meer klanten en omzet


  • Je bent niet langer de “best kept secret” maar weet hoe je een onuitwisbare indruk achterlaat bij je ideale klanten.
  • Het is tijd om de harten (en portemonnees) van je potentiële klanten sneller te laten kloppen.
  • Droom je van een constante stroom klanten die niet kunnen wachten om met jou te werken?

De 'Back to Business" challenge is speciaal voor kennisondernemers die klaar zijn met aanklooien en goed geld willen verdienen met hun kennis en meer klanten willen.


De challenge duurt 4 dagen, met elke dag een simpele oefening van maximaal 10 minuten. Een leuke en laagdrempelige manier om aan de slag te gaan en meer klanten en online verkopen te krijgen.

Dit is wat je leert:

meer omzet met de social media kalender

Meer zichtbaarheid

Hoe jouw zichtbaarheid vergroten en je positioneren als een echte expert.
meer klanten met de social media kalender

Meer impact

Hoe een enthousiast publiek opbouwen die graag met je werken.
meer impact met de social media kalender

Meer klanten

Hoe jij in 5 dagen jouw trainingen of diensten binnen no time uitverkoopt.

Heb je geen focus en blijf je vastlopen? Heb je niet helder wat je de komende maanden kunt doen voor meer omzet en klanten en geeft dat stress? En ben je klaar om het roer nu ECHT om te gooien? Meld je dan aan voor deze gratis challenge zodat je de laatste 4 maanden van dit jaar nog even een flinke eindsprint kunt maken.


Ben je er klaar voor om:


🎯 De Spotlight te Pakken? Je bent niet langer de “best kept secret” Ontdek hoe je jouw online zichtbaarheid een boost geeft en een onuitwisbare indruk achterlaat bij je ideale klanten.


🔥 Klanten te Verleiden? Het is tijd om de harten (en portemonnees) van je potentiële klanten sneller te laten kloppen. Ontdek hoe je connecties en vertrouwen opbouwt zodat klanten staan te popelen om met je te werken.


💼 Jouw Aanbod te Laten Schitteren? Jouw kennis is goud waard, en het is tijd om dat te laten zien! Ontdek hoe je jouw aanbod kunt finetunen en presenteren op een manier die klanten simpelweg niet kunnen afslaan.

Hi, ik ben Maaike Gulden...


Als er één ding belangrijk voor me is als ondernemer dan is het dat mijn bedrijf ook doordraait als ik zelf niet aan het werk ben.


Want niks is er leuker dan een melding krijgen dat ik weer iets verkocht hebt terwijl ik zelf lekker aan het sporten ben, aan het lunchen met een vriendin of op vakantie ben.

 

Dat is niet altijd zo geweest.


Toen ik voor mezelf begon, deed ik vooral veel interim klussen en gaf trainingen op locatie. Daar verdiende ik een aardige boterham mee maar ik werd er niet gelukkig. Ik crosste he hele land door en stond regelmatig in de file. Eenmaal thuis plofte ik moe en uitgeblust op de bank.


3 Jaar geleden gooide ik het roer volledig om en besloot mijn bedrijf meer online te runnen.


Ik heb zelf in amper 1 jaar tijd een succesvol online bedrijf opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Daar wil ik jou graag bij helpen!


social media succes training maaike gulden