The Marketing Factory: meer klanten en impact met online marketing


Wil je winstgevende lanceringen en passief inkomen? Je bent op de juiste plek!

als je een schaalbaar bedrijf & een lege agenda wil...

Stop met aanmodderen met je marketing en leer hoe je simpel klanten aantrekt

social media plan

Wil je een schaalbaar inkomen & een lege agenda?

Yep, je kunt jouw kennis omzetten in winstgevende digitale producten die jou de tijd, vrijheid en financiële middelen geven om de drukte achter je te laten en de architect van jouw droomleven te worden.


Krijg jij al stress krijgt als je alleen maar iets hoort over marketing? Of weet je niet waar je op moet focussen om je bedrijf te laten groeien? Of ben je het zat om je tijd te besteden aan het uitproberen van allerlei marketingtactieken die je hebt geleerd van blogs, YouTube video’s en podcast maar je ziet nog steeds geen resultaten?


Goed nieuws. Je bent op de juiste plek!

Wil je lanceren maar weet je niet waar te starten?

Pak jouw GRATIS Lanceer Starter Kit van 30 pagina's en ontvang mijn insider roadmap naar winstgevende lanceringen met minder stress en meer sales.

Lanceer Starter Kit

Kun je wat hulp gebruiken?

Gratis marketing bronnen themarketingfactory.nl.

GRATIS BRONNEN

 Ontvang de Lanceer Starter Kit en andere gratis bronnen om jouw winstgevende business naar een hoger niveau te tillen.
Gratis tools en templates voor een winstgevend online bedrijf.

TOOLS & TEMPLATES

Bespaar tijd, stress en geld en blijf georganiseerd met deze lanceer tools en sjablonen voor alle fasen van het lanceerproces.
Marketing trainingen themarketingfactory.nl.

TRAININGEN

Hapklare trainingen met bruikbare strategieën, zodat je meer omzet en winst behaalt en tegelijkertijd een grotere impact maakt.

HI, IK BEN MAAIKE


Als er één ding belangrijk voor me is als ondernemer dan is het dat mijn bedrijf ook doordraait als ik zelf vrij ben.


Niks is er leuker dan een melding krijgen dat ik weer iets verkocht hebt terwijl ik zelf lekker aan het sporten ben of aan het lunchen met een vriendin. Of om gevraagd te worden als spreker voor een publiek van mijn toekomstige droomklanten.

 

Dat is niet altijd zo geweest.


Toen ik voor mezelf begon, deed ik vooral veel interim klussen en trainingen op locatie. Daar verdiende ik een aardige boterham mee maar ik werd er niet gelukkig. Ik crosste het hele land door en stond regelmatig in de file. Eenmaal thuis plofte ik moe en uitgeblust op de bank.


Toen besloot ik mijn bedrijf online te runnen. Ik heb zelf in amper 1 jaar tijd een succesvol online bedrijf opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Daar wil ik jou graag bij helpen!


social media succes training maaike gulden

Waar ik in geloof...

Strategie + Connectie = Sales

Je hoeft niet 24/7 online te zijn. In plaats daarvan laat ik je zien hoe een slimme strategie + authentieke connecties je betere resultaten opleveren met minder stress en gedoe. Stel je eens voor dat je met vertrouwen lanceert, niet uit wanhoop (of slaapgebrek)? Dat je een schaalbaar product hebt dat zichzelf verkoopt en jij een lege agenda?

Lanceringen kunnen simpel & leuk zijn

Marketing mag gewoon simpel en leuk zijn, als het maar werkt. Doe het vooral op jouw eigen manier want ik geloof niet in een one-size-fits-all aanpak. Omarm je unieke stem (en rare kanten), bouw een lancering die goed bij jou past, have FUN en zie hoe je klanten aantrekt die goed bij je passen en waar je blij van wordt.

Actie, geen perfectie

Geen enkel bedrijf is perfect. Zelfs niet de spraakmakende ondernemers die je volgt. Streven naar perfectie leidt alleen maar tot gemiste kansen. Vier de vooruitgang, omarm imperfectie en leer gaandeweg. Mensen waarderen je authenticiteit en herkenbaarheid, waardoor ze je nog meer vertrouwen.

Schaalbaar bedrijf & Lege agenda


Online heb je zoveel mogelijkheden om meer mensen te helpen. Maar een dag heeft maar 24 uur en er is maar één jij. Dus hoe pak je dit aan zonder jezelf helemaal uit de naad te werken? En te kunnen werken waar en waneer jij wil?


Inmiddels heb ik al duizenden klanten geholpen met hun online zichtbaarheid, meer klanten en een winstgevend online bedrijf. Ik help je graag bij het ontwikkelen van lanceerstrategieën die net zo uniek zijn als jij, want one-size-fits-all, dat werkt niet.


Pak dat podium! Het wacht op jou. Hoe je er ook uitziet, hoe je ook klinkt of wat je verhaal is. Je unieke jij zal de juiste klant aantrekken als jij jezelf, jouw dromen en je doelen zichtbaar maakt online.


Het perfecte plaatje, daar geloof ik niet in. Wel in authentiek online verschijnen.


Soms zijn het net die kleine details die een enorm verschil maken tussen een succesvol bedrijf of dat je maandelijks stress hebt omdat je te weinig klanten hebt.


Gratis Pinterest checklijst voor meer online zichtbaarheid en klanten

"Stap voor stap uitleg"

Ben je op zoek naar iemand die online marketing stap voor stap uit legt, dan ben je bij Maaike Gulden aan het juiste adres. De website staat bovendien boordevol handige en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Daarnaast is Maaike erg fijn om mee (samen) te werken.


Nanneke van Drunen, nannekevandrunen.nl

"Aanrader als je vast zit met je online marketing"

Ik heb met Maaike een strategiesessie gehad omdat ik mijn business helemaal aan het omgooien ben. Graag wilde ik advies hoe ik mijn online marketing en social media het beste inzet om de juiste mensen aan te trekken. 

 

Zij vraagt goed door en luistert ook naar wat je écht wilt, waardoor ik nu precies weet hoe ik mijn online marketing kan aanpakken, op een manier die bij mij past. Ik weet nu welke weggever ik kan maken, welke content ik kan delen en hoe ik dit slim hergebruik. Maaike is heel praktisch en down to earth, dat vind ik heel prettig. 

 

Tonny van der Linden, destijlanalist.nl

Bekend van: 


Wat anderen zeggen...

Video speelt een steeds grotere rol in de online wereld. Dat merken we dagelijks. Om echter zelf voor een camera te gaan staan en live je verhaal te vertellen via live streaming is echter weer een heel ander verhaal. Dat kan in het begin best een beetje eng zijn.


Door het enthousiasme en de toewijding van Maaike, heb ik echter zelf ook de stap durven te maken naar Live uitzendingen via internet. 

Na het volgen van de training ga ik ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel. De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt.


Dat was natuurlijk geen verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Ik ben nog volop bezig om de vele tips te verwerken, 


Maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten en de waarde van de follow-up. 

Word lid van de 'Online Ondernemen Community' want ondernemen doe je niet alleen....