Gratis training van kliks naar klanten

Maak van je social media een ware klantmagneet

social media content kalender

Meer Klanten via Social Media

Haal je niet genoeg klanten uit social media? Kost het jou veel tijd? Of vind je het lastig om te bedenken wat je kunt posten? Dan is deze gratis masterclass voor jou!


Ben je CONTINU bezig met social media, ZONDER resultaat? Je werkt keihard, bent actief op Instagram, Linkedin of andere social media platformen, maar het levert je nauwelijks meer bereik en klanten op. Dat is frustrerend. En het kan anders.


Bekijk direct de gratis masterclass waarin ik een handig systeem deel zodat je meer klanten haalt uit social media, zonder dat het veel van je kostbare tijd kost (en social media niet aanvoelt als een fulltime dagtaak). Het kost slechts 40 minuten van jouw tijd. 

Wat je leert in deze gratis masterclass van 40 minuten:

meer omzet met de social media kalender

Systeem dat je klanten oplevert & tijd bespaart

Handig systeem om consistent te posten voor meer zichtbaarheid en klanten, zonder dat social media aanvoelt als een fulltime dagtaak. 
meer klanten met de social media kalender

2 Dingen die niet mogen ontbreken in je strategie

De 2 dingen de absoluut niet mogen ontbreken als je klanten wilt krijgen, en het maakt niet uit of je Instagram, Facebook of Linkedin inzet.
meer impact met de social media kalender

Veelgemaakte social media fouten die klanten kosten

Je leert welke social media fouten vaak gemaakt worden die je klanten kosten. Na deze masterclass maak jij deze fouten niet meer.!
social media plan

Of je nu diensten of een online training verkoopt, misschien dat jij je hierin herkent.....

 • Je werkt keihard aan je online zichtbaarheid, besteed uren aan social media maar dit levert je nauwelijks klanten op.

 • Of je hebt helemaal geen zin om hele dagen met social media bezig te zijn voor meer bereik en klanten.

 • Je hebt nog wel wat meer te doen in je bedrijf, hebt een gezin en wilt ook nog leuke dingen doen.

 • Of misschien staar je iedere keer naar een leeg scherm omdat je geen idee hebt wat je kunt posten.

 • Je bent het aanrommelen helemaal zat en bent klaar voor nieuwe klanten.

Social media is een "must-have" in je marketingmix maar het werkt alleen als je het juist inzet

social media succes training maaike gulden

Wat je leert in deze gratis training

 • Hoe jij online opvalt en automatisch je ideale klanten aantrekt.

 • Het proces om betalende klanten te krijgen via social media.

 • Hoe je social media slim inzet zonder dat het veel tijd kost.

 • Welke content je kunt posten voor meer volgers en klanten.

 • Wat de meest gemaakt fouten zijn die je klanten kosten.

 • Twee belangrijkste dingen die absoluut niet mogen ontbreken.

 • En nog veel meer praktische social media tips.

Wat anderen zeggen over deze training...

"Meerdere eye-openers gekregen tijdens het webinar"

"Ik ben vrij actief op social media maar vond het lastig om de juiste volgers, en vooral klanten te krijgen via social media. Terwijl ik van andere ondernemers vaak hoor dat ze al hun klanten via social media binnenhalen. 

 

Wat een fijn webinar is "Meer klanten via social media in minder tijd". Het is niet één groot verkooppraatje zoals bij veel webinars vaak het geval is. Maar ik heb veel bruikbare tips gekregen.


Myrian Ermes, myrianermes.nl

"Bruikbare tips, zonder poespas"

"Als beginnende ondernemer kreeg ik de tip om Maaike te volgen op social media en daar heb ik al veel aan gehad. Haar site en social media staan vol met handige tips en weetjes.


Ook het webinar “meer klanten via social media in minder tijd” was erg nuttig voor mij. Maaike legt uit hoe dingen werken op social media en geeft je bruikbare tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Haar uitleg is duidelijk en zonder poespas, daar houd ik van. Wil je meer weten over marketing en social media dan ben je bij Maaike aan het goede adres!"


Natalie Vossenberg, Foxorganizing.nl

Aanbeveling voor maaike gulden door Ellis Hageman

"Bruikbare tips & tricks die direct toepasbaar zijn"

"Je kunt er niet meer omheen als ondernemer. Social Media komt hoe dan ook op jouw pad. Ik, als virtueel assistent, moet ook op dit werkgebied bijspijkeren en bijblijven.


Niet alleen kennis uit de boeken maar ook kennis uit de praktijk is een must. Zo "liep" ik online tegen Maaike aan. En heb ik in deze social media masterclass bruikbare tips & tricks gekregen die niet alleen handig zijn maar ook direct toepasbaar zijn. Zo fijn.


Ik kwam er achter dat ik toch in een aantal veelgemaakte social media fouten trapte. Dus wil je meer praktische kennis vergaren dan kan ik je Maaike zeer aanbevelen. Dank je wel, Maaike!"


Ellis Hageman, homeassistence.nl

Als je niet te vinden bent op social media, loop je klanten mis!

Pinterest boost kit - Pinterest groeit

Klanten ontdekken jou op social media

Je kunt nog zo’n geweldig aanbod hebben, als niemand je kent, heb je ook geen klanten. Social media is vaak de 1e kennismaking met jou.

Hoeveel tijd op social media

We spenderen dagelijks 107 minuten op social media

Social media is het afgelopen jaar met maar liefst 35% gegroeid en we spenderen gemiddeld 107 minuten per dag op social media.
Pinterest marketing boost kit - veel traffic

Social media zijn mooie traffic aanjagers

Op social media kun je gemakkelijk veel mensen bereiken en het is heel laagdrempelig om gesprekken aan te knopen met nieuwe klanten.
Social media training

Jouw trainer: Maaike Gulden

Ik ben Maaike Gulden en al ruim 12 jaar help ik ambitieuze ondernemers zoals jij om jouw omzet en impact online te groeien. Zodat jij jouw droombedrijf kunt opbouwen en werken op jouw voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt!


Tegenwoordig kun je niet meer zonder social media. Je kunt nog zo'n geweldig aanbod hebben maar als niemand je kent, heb je geen klanten.


Social media marketing is niet moeilijk, als je maar de juiste dingen doet. En daar gaat het nog vaak fout. Ik zie dat veel ondernemers zomaar wat posten om zichtbaar te zijn, zonder strategie en zonder plan. Dan kan het je een hoop tijd en frustratie kosten!


In deze praktische social media masterclass leg ik je in 40 minuten uit hoe je social media wel goed inzet zodat het je ook klanten oplevert, zonder dat het al teveel tijd kost. Geen fluf maar een praktische training bomvol praktische tips die je direct kunt toepassen.


Dus blijf je maar wat aanmodderen of heb je 40 minuutjes de tijd?!