Facebook adverteren voor bedrijven, hoe zet je dat slim in

Hoe zet jij jezelf op de kaart met Facebook adverteren? Maar vooral hoe pak je dit slim aan om klanten te werven? Facebook is steeds meer een platform waar geldt: pay to play. Organisch bereik wordt steeds lastiger met een Facebook bedrijfspagina dus wil je meer bereik dan is het goed om te adverteren op Facebook. In deze podcast geeft Michel Ariëns tips hoe je Facebook adverteren voor bedrijven slim inzet om klanten te werven.

Facebook adverteren voor bedrijven

Wil je jouw ideale klanten bereiken met je content? Dan kan het handig zijn om via Facebook adverteren te testen welke content interessant is om te delen. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze podcast.

In deze podcast vertelt Michel Ariëns hoe hij Facebook adverteren voor bedrijven inzet om ook je organische content onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen om uiteindelijk klanten aan te trekken.

Dit ga je leren in deze aflevering:

  • Hoe zet je Facebook adverteren voor bedrijven slim in?
  • Waarom is dit goed voor je online zichtbaarheid.
  • Hoe levert Facebook adverteren jou ook klanten op.
  • Hoe kun je dit effectief inzetten.
  • En nog meer praktische tips.

Genoemde links

Interessante links

 

Luisteren via Stitcher >>

Luisteren via iTunes >>

Wat nu doen?

Als je deze aflevering interessant vindt, deel deze dan op social media.

Ben je al geabonneerd op mijn podcast? Zo niet dan wil ik je aanmoedigen omdat vandaag nog te doen zodat je geen aflevering hoeft te missen. Ik maak ook weleens bonus afleveringen en als je je niet geabonneerd hebt, is de kans groot dat je deze mist.

Subscribe:  Apple podcast |  Android podcast

Ik zou het ook leuk vinden als je een paar minuten neemt om een review te geven voor deze podcast op iTunes. Deze reviews helpen anderen om mijn podcast te vinden en zijn leuk voor mij om te lezen.  Klik hier om een review achter te laten, ga naar ‘Beoordelingen en recensies’ en klik vervolgens onderaan op ‘Schrijf een recensie’. Laat me weten wat je favoriete onderwerp van deze podcast is. Alvast bedankt.

Heb je vragen of feedback? Of suggesties voor een onderwerp? Mail naar info@themarketingfactory.nl of stuur me een berichtje op Instagram @maaikegulden

Vind je deze tips over Facebook adverteren voor bedrijven interessant? Bewaar dit dan op je favoriete Pinterest bord.