Social Media Training
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Social Media Succes

Maak van je social media kanalen een klantmagneet,

zonder dat het uren tijd en stress kost!

Ja, ik wil die training

Wil jij tijd & stress besparen op social media én WEL resultaat behalen?

Weet je soms niet wat je kunt posten op social media? Of ben je wel actief, maar levert het je nauwelijks reacties, en al helemaal geen klanten op? In deze training leer je hoe je simpel en snel social media content maakt die mensen raakt zodat deze veel likes en reacties oplevert, iedere keer weer.  En waarmee je ook gemakkelijk veel mensen buiten je eigen netwerk bereikt.


Social media content die opvalt en waarmee je meer potentiële klanten bereikt.


Social media worden vaak nog ingezet als zendkanalen of om maar willekeurig wat te posten om onder de aandacht te blijven, maar dat levert geen klanten op. Als je jezelf meer wilt laten zien op social media en minder stress wilt als het gaat om sociale media maar je weet niet precies hoe?


Dan is deze training wat voor jou!

Wat ga je leren?

 • Complete verandering van je mindset over social media (zodat je er weer plezier in krijgt én dit ook klanten oplevert)
 • Houd je volgers geboeid met 365 content ideeën (dus geen stress meer wat je NU weer kunt posten).
 • Handige tools en apps die je veel tijd besparen bij je content creatie en planning (zodat je niet de hele dag met social media bezig bent).
 • Praktische tips om Instagram, Facebook, Linkedin en Pinterest marketing slim in te zetten.
 • Hoe je gemakkelijk (en zonder te betalen) meer potentiële klanten bereikt met je content.
Ja ik meld me aan

Wat anderen zeggen...

Maaike is echt een dame naar mijn hart!

Ze weet te enthousiasmeren en is super op de hoogte van de laatste social media trends.


Ze weet dit op een leuke manier over te brengen zodat ook jij weet dat je het kunt!

Arjan van  Opzeeland

Stroomopwaarts MVS

Maaike heeft voor MEE NL een inspiratiesessie verzorgd over het effectief inzetten van social media ter promotie van onze trainingen.


De kennissessie werd een groot succes. Ze inspireerde met haar verhaal en wist de deelnemers daarbij enthousiast te maken om het zelf uit te proberen. Het heeft ons veel inspiratie opgeleverd om verder op door te bouwen.


Femke Berends

Mee NL

Video speelt een steeds grotere rol in de online wereld. Om echter zelf voor een camera te gaan staan en live je verhaal te vertellen via video is echter weer een heel ander verhaal. Dat kan in het begin best een beetje eng zijn.


Door het enthousiasme en de toewijding van Maaike, heb ik echter zelf ook de stap durven te maken naar live video.

Maurice Smit

Keaton Online Marketing 

"Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)


Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl


“Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

Ik stak veel tijd en energie in mijn online marketing, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij de training van Maaike leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels lezen meer mensen mijn social media berichten en verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.nl

.

Videolessen met praktische tips & praktijkvoorbeelden (onbeperkt toegang)Wat krijg je bij deze training?

Checklijsten & Stappenplannen


null

Techniek & Handleidingen


null

3 Waanzinnige Bonussen

Hashtag Training (t.w.v. 197)

Hashtag Overzicht (t.w.v. 19)

365 Content Ideeen (t.w.v. 47)

Inkijkje in de training?

Wil jij ook deze resultaten?

"Ik weet nu wat een goede invalshoek is voor mijn berichten"

Ik had al de nodige ervaring met social media, maar wilde ik me (verder) verdiepen in wat social media voor mijn online zichtbaarheid als freelance tekstschrijver kan betekenen. Met de tips van Maaike weet ik nu nog beter wat een goede invalshoek is voor mijn social media berichten en heb ik genoeg nieuwe ideeën voor content die mensen aanspreekt.

 

Wat ik prettig vind is dat de training is opgebouwd uit online modules, dus ik kon zelf bepalen wanneer het me uitkwam om een aantal lessen te volgen. Maaike is helder en to the point, in haar lessen en in de communicatie rondom de training (mails, inloggen, etc.). De lessen zijn afwisselend met filmpjes, praktijkvoorbeelden, e-books, extra praktische tips en checklists.


Carla Jacobs, carla-jacobs.nl

"Duidelijke inzichten, motivatie en vooral meer zelfvertrouwen"

Deze training heeft mij duidelijke inzichten, motivatie en vooral zelfvertrouwen gegeven om op een juiste manier aan de slag te gaan om mezelf online zichtbaar te maken. Ik vond het lastig om mezelf echt te durven “blootgeven”.


Privé deed ik nauwelijks tot niets op social media, maar zakelijk weet ik dat dit wel een belangrijk middel is. Deze training heeft mij de motivatie gegeven om mij daarover heen te zetten en het ook te gaan doen. 


Brenda van der Horst, UB-Organized

“Ruim 25.000 views op mijn LinkedIn-post”

Zelfs als tekstschrijver heb ik wel eens moeite met het plannen van mijn content. Het schrijven is niet zo lastig, maar plannen en gestructureerd bloggen wel. Daarom leek deze training een goed idee.


Uiteindelijk bleek dit voor mij de gouden greep te zijn, want toen ik direct een van de schrijftechnieken toepaste, kreeg die LinkedIn post ruim 25.000 views, 53 reacties en 169 commentaren. Deze training is dus echt een aanrader als je meer impact wil creëren met je posts op social media!


Martha Pelkman, drspee.nl

Door wie wordt de training gegeven?

Maaike Gulden

Maaike Gulden helpt ondernemers om zichzelf online zichtbaar te maken zodat ze meer klanten aantrekken en kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. Je bent de CEO van jouw droombedrijf. 


"Tijdens mijn trainingen en presentaties merk ik vaak dat mensen het lastig vinden om te bedenken welke content ze überhaupt kunnen plaatsen op social media. Maar alles begint met een goede planning en de JUISTE content maken. Content die bij jou past, die mensen raakt, maar die ook converteert. Uiteindelijk wil je dat het ook klanten oplevert!


Maaike is auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’ en medeoprichter van Social Media Club Breda.

Social Media Succes Training

Tijdelijke promo (normaal 197,-)

€ 97,-
 • Direct toegang tot al het trainingsmateriaal
 • Praktische tips & tools om snel social media content te maken
 • Handige templates & checklists

Vip Pakket

€ 297,-
 • Direct toegang tot al het trainingsmateriaal
 • Praktische tips & tools om snel social media content te maken
 • Handige templates & checklists
 • 1 op 1 sessie

Veelgestelde Vragen

Hoe krijg ik toegang?

 

Dit is een online training die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.. Na betaling ontvang je een email met je inloggegevens voor de training. Je hebt direct toegang tot alle video’s, checklijsten en al het bonus materiaal. Je kunt dus direct beginnen en je behoudt ook gewoon onbeperkt toegang! 

 

Voor wie is deze training?

 

Voor iedereen die meer succes wil met social media. Of je nu een blog hebt, online trainingen, je diensten wilt verkopen of je wilt gewoon meer naamsbekendheid, in deze training leer je hoe je online relaties opbouwt en hoe je schittert op social media.

 

Er zijn veel gratis trainingen, waarom is deze betaald?

 

Goede vraag. Tuurlijk kun je online veel informatie vinden over social media. Maar veel van deze informatie is verouderd of een gratis pitch voor een dure upsell.

 

In deze training ontvang je alleen waardevolle content. Het verandert je hele mindset over je social media strategie. En er is geen pitch. Dus betaal je niet liever zodat je direct toegang hebt tot praktische, behulpzame content en geen uren van je kostbare tijd besteed aan onzinnige content of een gratis pitch?

 

En als deze training toch niet aan je verwachtingen voldoet, stuur dan binnen 14 dagen een mailtje naar info@themarketingfactory.nl en krijg jij je geld terug.