Aanmelden 7 linkedin tips

Wil je dat bedrijf waar je altijd al van droomde?

Gratis Pinterest checklijst

Winstgevend online bedrijf in 10 stappen

  • Handig stappenplan om een winstgevend online bedrijf op te bouwen.
  • Zo weet je stap-voor-stap welke dingen er nodig zijn en hoe je dit doet..
  • Vraag het gratis E-book aan door op de oranje knop hieronder te klikken.

"Dankzij de duidelijke uitleg snap ik marketing nu eindelijk écht"

"Ik verdiep me al jaren in marketing, maar vond het lastig om alle stappen te begrijpen en funnels op te zetten. Daardoor voelde ik een drempel om bepaalde dingen daadwerkelijk te doen. Maaike brengt de informatie op een duidelijke en simpele manier waardoor het eindelijk neergedaald is.


Ik weet nu precies welke stappen ik moet nemen én begrijp waarom dat belangrijk is. Die helderheid geeft me de rust en het vertrouwen dat ik het kan. Ik weet waarmee ik het beste kan beginnen en dat ik niet alles tegelijk hoef te doen, maar mijn marketing langzaamaan kan uitbreiden."


Wanja Meijer, planningscoach.nl

Ondernemen op mijn voorwaarden

Ik maak graag gebruik van de kansen van internet en social media om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen. Daardoor kan ik mooie reizen maken met mijn gezin, heb ik meer tijd om te sporten of iets leuks met vriendinnen te doen terwijl mijn business gewoon doordraait.  


Nu verdien ik het grootste deel van mijn inkomen online.


Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik voor mezelf begon gaf ik veel trainingen en deed interim klussen. Tot ik die files helemaal zat was! Ik besloot dat het echt anders moest. Ik was tenslotte niet voor niks eigen baas geworden. Nu kan ik ondernemen op MIJN voorwaarden en bepaal zelf waar en wanneer ik werk. En dat gun ik jou ook!