gratis training 5 geheimen van een succesvol online bedrijf

Hoe wordt je concurrentieproof in een overvolle markt?

Het wordt drukker online dus hoe kun je nog opvallen?

  • Leer de vijf geheimen om concurrentie proof te worden🔥
  • Het wordt tijd dat jouw content net zo hard gaat werken als jij.
  • Verspil geen tijd meer aan het maken van video's, berichten en blogs die niemand leest, deelt of die je geen enkele klant oplevert.
  • Creëer moeiteloos betoverende content die mensen aantrekt die graag met je willen werken😀
  • Weet hoe je een constante stroom klanten kunt aantrekken, zonder jouw kostbare tijd te verspillen.

Gratis Masterclass op 21 mei om 12.00 uur

Concurrentie proof masterclass

Een eigen bedrijf runnen kan zo spannend zijn. Je hebt ZO veel vrijheid en flexibiliteit als jij je eigen baas bent, met je eigen schema en kunt je toko runnen zoals jij dat wilt. Ervan uitgaande dat je voldoende klanten hebt natuurlijk😉


Als ik trainers, coaches en andere kennisondernemers spreek, zie ik vaak het enorme POTENTIEEL hoe ze het zichzelf makkelijker kunnen maken, hoe ze zichzelf beter kunnen profileren en meer online kunnen doen.


Maar jij? Als je blut bent en je geen enorm klantenbestand hebt, dan zie je het tegenovergestelde. Je hebt continu deze gedachten:


  • Ik heb geen klanten.
  • Niemand geef om wat ik post of doe.
  • De markt is te verzadigd.
  • Moet ik opgeven? Misschien ben ik gewoon niet interessant genoeg.


Je voelt je zo ontmoedigd en je bent zo verdomd uitgeput dat je vergeet hoeveel je hebt te brengen waar je anderen mee kunt helpen. En dat kan echt anders!


Is dit herkenbaar? Meld je dan aan voor mijn gratis training: zo word je concurrentie proof in een overvolle markt!

social media content kalender

Jouw trainer: Maaike Gulden

Als er één ding belangrijk voor me is als ondernemer dan is het wel dat mijn bedrijf ook doordraait als ik zelf niet aan het werk ben.


Want niks is er leuker dan een melding krijgen dat ik weer iets verkocht hebt terwijl ik zelf lekker aan het paardrijden ben of aan het lunchen met een vriendin. Of om gevraagd te worden als spreker voor een publiek van mijn toekomstige droomklanten.

 

Dat is niet altijd zo geweest.


Toen ik voor mezelf begon, deed ik vooral veel interim klussen en gaf trainingen op locatie. Daar verdiende ik een aardige boterham mee maar ik werd er niet gelukkig. Ik  crosste he hele land door en stond regelmatig in de file. Eenmaal thuis plofte ik moe en uitgeblust op de bank.


3 Jaar geleden gooide ik het roer volledig om en besloot mijn bedrijf meer online te runnen.


Ik heb zelf in amper 1 jaar tijd een succesvol online bedrijf opgebouwd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Daar wil ik jou graag bij helpen!


social media succes training maaike gulden