Gratis training van kliks naar klanten

Meer klanten via social media

Klaar om social media naar een hoger plan te tillen?

Deze fouten kosten je klanten!

Klaar om van je social media kanalen een klantmagneet te maken?

Haal jij niet genoeg klanten uit social media? Kost het je teveel tijd? Of vind jij het lastig om te bedenken wat je kunt posten? Bekijk dan deze gratis masterclass. Daarin bespreek ik een aantal veelgemaakte social media fouten en hoe jij deze kunt voorkomen zodat je

meer klanten haalt uit social media!

social media succes training maaike gulden

Wat je leert tijdens deze gratis training

  • Veelgemaakte social media fouten en hoe je deze kunt voorkomen.
  • Hoe jij online opvalt en automatisch je ideale klanten aantrekt.
  • Het proces om betalende klanten te krijgen via social media.
  • Hoe je social media slim inzet zonder dat het al te veel tijd kost.
  • Weke content je kunt posten voor meer volgers en klanten.
  • En nog veel meer praktische social media tips.

Wat deze training je oplevert

"Meerdere eye-openers gekregen tijdens het webinar"

"Ik ben vrij actief op social media maar vond het lastig om de juiste volgers, en vooral klanten te krijgen via social media. Terwijl ik van andere ondernemers vaak hoor dat ze al hun klanten via social media binnenhalen. Daarom heb ik me aangemeld voor het webinar ‘meer klanten via social media’.

 

Wat een fijn webinar. Het is niet één groot verkooppraatje zoals bij veel webinars vaak het geval is. Maar ik heb veel bruikbare tips gekregen. Zo weet ik nu hoe je Linkedin slim inzet, dat ik me beter kan focussen op 1 ding en dat echt goed doe en ook het gebruik van hashtags op Instagram vond ik een echte eye-opener".


Myrian Ermes, myrianermes.nl

"Bruikbare tips, zonder poespas"

"Als beginnende ondernemer kreeg ik de tip om Maaike te volgen op social media en daar heb ik al veel aan gehad. Haar site en social media staan vol met handige tips en weetjes.


Ook het webinar “meer klanten via social media” was erg nuttig voor mij. Maaike legt uit hoe dingen werken op social media en geeft je bruikbare tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Haar uitleg is duidelijk en zonder poespas, daar houd ik van. Wil je meer weten over marketing en social media dan ben je bij Maaike aan het goede adres!"


Natalie Vossenberg, Foxorganizing.nl

"Dankzij de duidelijke uitleg snap ik marketing nu eindelijk écht"

"Ik verdiep me al jaren in marketing, maar vond het lastig om alle stappen te begrijpen en funnels op te zetten. Daardoor voelde ik een drempel om bepaalde dingen daadwerkelijk te doen. Maaike brengt de informatie op een duidelijke en simpele manier waardoor het eindelijk neergedaald is.


Ik weet nu precies welke stappen ik moet nemen én begrijp waarom dat belangrijk is. Die helderheid geeft me de rust en het vertrouwen dat ik het kan. Ik weet waarmee ik het beste kan beginnen en dat ik niet alles tegelijk hoef te doen, maar mijn marketing langzaamaan kan uitbreiden."


Wanja Meijer, planningscoach.nl

Social media training

Jouw trainer: Maaike Gulden

Ik ben Maaike Gulden en help ambitieuze ondernemers zoals jij, om jouw omzet en impact online te groeien. Zodat jij jouw droombedrijf kunt opbouwen en werken op jouw voorwaarden, waar en wanneer het jou uitkomt!


Social media marketing is niet moeilijk, als je maar de juiste dingen doet. Tegenwoordig heb je zoveel mogelijkheden met internet, maar een dag heeft slechts 24 uur. En er is maar een jij! Dus hoe weet je nu welke marketing strategieën het beste werken?


Ik leg dingen graag uit op een begrijpelijke en praktische manier.