Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Helaas je hebt het gemist. Maar niet getreurd. Met een VIP upgrade kun je de workshops nog terug kijken en krijg een jaar lang toegang tot alle 28 workshops en een aantal leuke bonussen.

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

vip pas Online Business Summit 2023

Voor 77 euro krijg je een jaar lang toegang tot alle 28 workshops

Dit is wat je krijgt met een VIP upgrade:


 • Een jaar toegang tot alle 28 opnames van de Online Business Summit masterclasses.
 • De masterclasses (terug)kijken in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Praktische masterclasses boordevol marketing & business geheimen (waarde 2800 euro).
 • Bonus: gratis Online Training Kickstart (waarde 47 euro).
 • En nog meer leuke bonussen in je "VIP Summit Goodie Bag".

28 workshops voor meer impact en omzet in je business van deze experts:

Online business summit juni 2023 sprekers

Maak je klaar om te leren van de beste......helemaal gratis!

Hier zijn een paar plaatsen waar onze sprekers te zien zijn geweest

maaike gulden in de media.

Laat je inspireren door geweldige experts die hun praktische marketing adviezen met je delen

Ik heb 27 top experts uitgenodigd die je helpen om serieuze stappen te zetten met je online marketing en keihard te groeien met je business zonder je uit de naad te werken.


Iedere dag van het summit is er een line up van inspirerende sprekers die hun tips, tricks, fuckups, business & online marketing geheimen met je delen. Ieder vanuit haar eigen expertise en ervaring.


Zo heb je alle puzzelstukjes die je nodig hebt. Online zijn er veel mogelijkheden om je zichtbaarheid te vergroten en klanten aan te trekken. En de ontwikkelingen gaan snel. 


Waarom zou je nog langer gokken wat NU werkt of het internet afstruinen naar (vaak verouderde) antwoorden over online verkopen, trainingen lanceren of hoe je slimmer kunt werken? Als je ALLES op één plek kunt krijgen?


Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Anderen hebben al gedaan wat jij wilt bereiken, dus waarom zou je niet van hen leren? Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie.


social media succes training maaike gulden


Dit is jouw kans om te leren van succesvolle experts: praktische trainingen boordevol inspiratie, de juiste tools en strategieën voor meer online zichtbaarheid & klanten

meer omzet met de social media kalender

Meer zichtbaarheid

Vergroot jouw online zichtbaarheid en word de go-to expert in jouw vakgebied
meer klanten met de social media kalender

Meer impact

Bouw een enthousiast publiek op van fans en volgers die graag met jou willen werken
meer impact met de social media kalender

Meer klanten

Leer hoe jij moeiteloos jouw trainingen en diensten binnen no time uitverkoopt.

Dit is interessant voor jou als...

Je droomt van een serieuze groei in je omzet. Je ziet andere ondernemers veel klanten halen uit hun online kanalen. Dat wil je ook, maar je weet niet precies hoe het werkt. Je doet eigenlijk maar een dotje op alle kanalen. Er zit geen structuur en al helemaal geen doordacht plan achter.


Je werkt keihard, probeert van alles, maar het levert je uiteindelijk niet de gewenste omzet op. Je wilt meer. Of misschien ben jij de hele dag druk bezig maar vallen de resultaten tegen. En vraag jij jezelf aan het einde van de dag af of jij je kostbare tijd en energie wel besteedt aan de juiste zaken.


Je wilt meer vrijheid. Daarvoor ben je tenslotte gaan ondernemen, maar in plaats daarvan werk jij je helemaal uit de naad. Je zit vaak ’s avonds en in het weekend nog achter je laptop. Dit gaat en koste van de tijd ie je eigenlijk met je gezin of vrienden wit doorbrengen. En voor wat?


Je weet dat veel dingen slimmer kunnen in je business. Maar je bent overweldigd door alle mogelijkheden. Online heb je veel manieren om je bedrijf op te schalen. Maar een dag heeft maar 24 uur en er is maar één jij. Dus hoe pak je dit aan zonder jezelf helemaal uit de naad te werken


Tijdens dit summit leer je hoe jij jouw online marketing op de juiste manier inzet (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert.

Je bent één stap verwijderd van het maken van een beslissing die jouw leven kan veranderen doordat je SERIEUZE stappen gaat zetten met jouw online marketing voor meer impact & omzet

Waar wacht je nog op?

Dit wil je niet missen...

Online Business summit aanmelden

Bespaar tijd door van professionals te leren   

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Anderen hebben al gedaan wat jij wilt bereiken, dus waarom zou je niet van hen leren? Dat bespaart je een hoop tijd en frustratie. Leer van deze succesvolle en gedreven ondernemers die hun geheimen en inzichten met je delen.
Online Business summit aanmelden

Alles wat je nodig hebt op één plek

Waarom zou je het internet afspeuren naar antwoorden op alles wat je nodig hebt voor een succesvolle online business als je alles op één plek kunt krijgen? Vragen over online verkopen, lanceergeheimen, productiever werken, social media of een winstgevende online training maken? Je krijgt antwoorden in dit summit.

Online Business summit aanmelden

Trainingen op je eigen tempo (terug)kijken

Met een VIP ticket krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van ALLE masterclasses. Je kunt alle trainingen, tips, tricks, missers en business geheimen van alle 28 deskundige experts dus bekijken op je eigen tempo en wanneer het JOU uitkomt of de herhalingen nog eens rustig bekijken.

Online Business summit aanmelden

Klanten hebben jou en jouw expertise nodig

Je bedrijf groeit nog niet zoals je wilt of je loopt al een tijdje rond om een online programma te lanceren om meer klanten te helpen met jouw kennis? Gebruik dit Online Business Summit om jou en je bedrijf vooruit te helpen en je business op te schalen naar meer klanten en omzet.

Ervaringen met de vorige editie...


reviews online business summit

Dit is wat anderen zeggen...


De (online) wereld groeit zo snel dat ook al denk je bijna alles te weten er toch altijd weer een mooi inzicht op tip naar boven komt drijven. Dit was een unieke kans. Ik heb goede tips meegenomen voor de opbouw van mijn bedrijf die zeker straks resultaat gaan opleveren.


Ik vond het summit echt superstrak georganiseerd. Iedere dag een overzicht wie er met welk onderwerp mee deed was erg fijn. Zo kon ik snel beslissen of er voor mij interessante onderwerpen bij zaten. Ook de communicatie rondom de summit was goed. Het was merkbaar dat hier veel liefde en passie in is gestoken. Bedankt Maaike voor dit geweldige event.

Cynthia Poos - aanbeveling online business summit
Cynthia Poos


Tijdens het summit veel nieuwe inzichten gekregen om eenvoudig en op een niet te technische manier mijn online cursussen te promoten. En met de Vip Pas kan ik alles op mijn gemak nog terug kijken.


Een fantastisch georganiseerd summit, duidelijk ook qua opzet en communicatie, zonder te veel gedoe en niet zo overweldigend.


Goed te volgen videos en waardevolle informatie. Ik denk dat Maaike zich erg bescheiden en genereus hierin heeft opgesteld door de ander veel aan het woord te laten, dat spreekt voor haar.

karla duterloo - aanbeveling Online Business Summit.

Karla Duterloo  


Het Online Business Summit past geheel in mijn straatje als leergierige ondernemer, vooral ook omdat alles online te bekijken is en met VIP pas heb ik hier nog een heel jaar toegang tot, enorm handig om de informatie later weer bij te pakken en vooral ook om de geleerde praktijken te implementeren.


Een enorme schat aan inspiratie, tools van mede ondernemers die het pad al hebben bewandeld en die hun tips met ons willen delen zijn op dit summit gebundeld door Maaike. Voor iedereen die wat hulp kan gebruiken, zou ik willen zeggen, pak deze kans om de inspirerende workshops, interviews en alle informatie tot je beschikking te krijgen. 

Karen van den Bos - aanbeveling Online Business Summit
Karen van den Bos

Laat je inspireren in 28 praktische masterclasses voor meer impact en omzet!

Online Business summit - maaike gulden

Dit ga je leren tijdens het Online Business Summit

 • Hoe je online kunt verkopen zonder je ongemakkelijk te voelen.

 • Hoe je een online programma maakt & automatisch kunt verkopen

 • Hoe je tijd kunt besparen in je business met slimme workflows.

 • De geheimen van een succesvolle lancering.

 • Klanten werven via social media zonder verkoperig te zijn.

 • Hoe je jouw volledige potentieel kunt unlocken.


En dit is nog maar een greep uit alle sessies die je kunt volgen boordevol tips, tricks, (online) business & marketing geheimen voor meer impact, zichtbaarheid en klanten. Geen poespas, maar praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt.


Leer beter en makkelijker klanten aantrekken. Met een VIP ticket heb je onbeperkte herhalingen van alle opnames binnen handbereik

Upgrade naar VIP ticket Online Business Summit

Jouw VIP ticket geeft je meteen toegang tot een aantal spectaculaire cadeaus in onze "Summit Goodie Bag" waaronder...

Online Training Starterkit - Maaike Gulden.

Online Cursus Starterskit (twv 47 euro)

Maak een vliegende start met je online training met deze handige starterskit zodat je direct aan de slag kunt met dit praktische stappenplan.

goodie bag online business summit vip

Extra verrassingen

Je krijgt nog een aantal cadeaus bij jouw VIP ticket maar wat deze zijn ontdek je pas NA het summit. Anders is het geen verrassing meer ;)

Dit zijn de sprekers van het Summit

Hilde Radt - Online Business Summit

Hilde Radt


Meer verdienen zonder extra klanten te maken
Muriel Versluis - Spreker Oonline Business Summit

Muriël Versluis


Simpel en snel meer verkopen
Conversie Club - Ernst-Jan Buijs - Online Business Summit

Ernst-Jan Buijs


Communiceren voor Conversie

Pelpina Trip - Online Business Summit

Pelpina Trip


Video smart: versimpel jouw social video's
Christel verbiesen - Spreker Online Business Summit

Christel Verbiesen


Succesvol verkopen en lanceren (met AI)
Shelley Barendregt - Online Business Summit

Shelley Barendregt


Hoe krijg je meer omzet in minder tijd
Elisabeth Griffioen - Online Business Summit

Elisabeth Griffioen


Een video opnemen met een script is een eitje

Rachelle Blok-spreker online business summit

Rachelle Blok


Online cursus maken & automatisch verkopen 
katinka michiels - Online Business Summit

Katinka Michiels


Geef je business een Boost met A.I.
Maartje Blijleven - Spreker Online Business Summit

Maartje Blijleven


Succesvolle business met community building
Sabine van der Hulst-Online Business Summit

Sabine van der Hulst

Haal meer klanten uit je netwerk

John slabbekoorn - Online Business Summit

John Slabbekoorn


Laat je bedrijf voor jou werken 
Irene Ogier - Online Business Summit

Irene Ogier


Beste onderwerp voor jouw online training
Artjanna Harkhoe - Spreker Online Business Summit

Artjanna Harkhoe


Belang van high level goals en  accountability
Jeanet bathoorn - Online Business Summit

Jeanet Bathoorn


38 manieren om € 10K te maken

Nathalie Krom - Spreker Oonline Business Summit

Nathalie Krom


Netwerken als marketingskill #1
Kim Swagemakers - Online Business Summit.

Kim Swagemakers


Altijd Inspiratie voor content met ChatGPT
Brigit van der Heijden - Online Business Summit.

Brigit van der Heijden

Zonder leuren en sleuren meer klanten 
Linda Brink - Spreker Online Business Summit

Linda Brink


Ontketen je videomagie met Instagram Reels

Sófie de Bleser - Online Business Summit

Sófie de Bleser


Hoe in minder tijd meer omzet draaien
Francina van den Berg - Online Business Summit

Francina van den Berg

Krijg meer verbinding met jezelf en je klanten
Nanneke van Drunen -Online Business Summit

Nanneke van Drunen

Hoe ChatGPT jou kan helpen met copywriting
Saskia van der Hilst - Spreker Online Business Summit.

Saskia van der Hilst


Slim aan de slag met vloggen

Trudy Pannekeet - spreker online business summit

Trudy Pannekeet


Snel Linkedin content die raakt met ChatGPT

Daisy Goddijn


Schrijf efficiënt en moeiteloos een boek
Stefanie van Pelt- Online Business Summit

Stefanie van Pelt


Basis training adverteren op Social media
Cat Colnot - spreker Online Business Summit

Cat Colnot


Hoe unieke storytelling creëren met AI

Maaike Gulden

Maaike Gulden


Wat zijn de marketing succes geheimen

Dit is voor jou als je wilt weten welke online marketing strategieën werken voor meer traffic & sales zonder 24/7 met social media bezig te zijn of enorm marketingbudget

Dit is voor jou als je droomt van een serieuze groei in je business


 • Je wilt weten hoe jij het sneller, beter en makkelijker kunt doen.

 • Jij wilt je kostbare tijd en energie besteden aan de juiste dingen zodat je tijd overhoudt voor jouw gezin en de dingen die belangrijk voor je zijn.

 • Je wilt weten welke marketing strategieën nu werken voor meer impact en verkopen.

 • Je wilt meer website traffic en je ideale klanten aantrekken zonder continu online te zijn.

 • Je staat te popelen om je bedrijf een boost te geven en wilt een nieuw betrokken publiek aantrekken.

 • Je wilt je online zichtbaarheid vergroten en een nieuwe inkomstenbron aanboren.

 • En het maakt niet uit of je al een tijdje bezig bent of net begint want er zijn genoeg sessies om uit te kiezen.

Online Business summit - maaike gulden

Wat anderen vonden van de vorige editie...


aanbevelingen online business summit.

Geen fluff of verkooppraatjes, maar praktische workshops boordevol bewezen strategieën en handige tools waar je direct mee aan de slag kunt. Bekijk hieronder het volledige programma:

Sabine van der Hulst-Online Business Summit

Haal meer klanten uit jouw netwerk

Klaar voor meer klanten? Dan is het tijd om je te richten op het potentieel van je netwerk. Ontdek hoe jij je netwerk kunt benutten om nieuwe kanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en je bedrijf te laten groeien. In deze masterclass deelt Sabine van der Hulst praktische tips om meer klanten uit je netwerk te halen en leer je wat essentiële netwerkvaardigheden zijn.

Maartje Blijleven - Spreker Online Business Summit

Het belang van community building voor een succesvolle online business

Als ondernemer heb je een business building methode én een community building methode nodig om veel klanten te krijgen. Om succesvol te zijn. Want je kan wel een business strategie hebben, maar zonder community blijft het maar mager. Maartje Blijleven leert jou in deze masterclass hoe je community building kunt inzetten voor je business.
Christel verbiesen - Spreker Online Business Summit

Succesvol verkopen en lanceren (met AI): hoe dan?

Ontdek hoe je met een praktische lanceer- en verkoopstrategie in beweging komt. In deze masterclass deelt Christel Verbiesen hoe je een sterk persoonlijk merk creëert, klanten aantrekt en verkoopt vanuit verbinding. Je krijgt inzicht in slimme lanceerformules en hoe je AI-tools inzet om processen te versnellen. Blijf authentiek in je marketing terwijl je profiteert van online ontwikkelingen!

Cat Colnot - spreker Online Business Summit

Storytelling en ChatGPT: Hoe je unieke storytelling creëert met AI

Goede storytelling is de manier om jouw ideale klant als een magneet aan te trekken. In deze masterclass ga je jouw unieke goud en kernwaarden bepalen. Waar ben je goed in, waar word je blij van en wat heeft de wereld daaraan? Cat Colnot leert jou hoe je dit kunt ontdekken en gebruiken om aantrekkelijke content te maken. En natuurlijk: Hoe val je op nu iedereen content expert is geworden dankzij ChatGPT?

John slabbekoorn - Online Business Summit

Laat je bedrijf voor jou werken in plaats van andersom

Hoe misbaar ben jij in je bedrijf? In deze sessie geeft John Slabbekoorn je praktische tips hoe je van vakman of vakvrouw door kunt groeien naar leider in je bedrijf zodat je misbaar bent en niet continu aan het werk bent. Laat je bedrijf voor jou werken om goed geld te verdienen in plaats van andersom.

Schrijf efficiënt en moeiteloos een boek dat klanten aantrekt

Altijd al een boek willen schrijven dat impact maakt en goed is voor je business? In deze masterclass leert Daisy Goddijn jou hoe je efficiënt en moeiteloos een boek schrijft dat klanten aantrekt. Je leert hoe je begint met schrijven en zorgt voor structuur in je boek. Maar ook hoe je een writer’s block voorkomt, tijd en energie bespaart tijdens het schrijven en hoe je AI/ChatGPT kunt inzetten om je boek nog beter te maken. 
Maaike Gulden

Succesgeheimen van online marketing zodat je beter en makkelijker klanten aantrekt

Wil jij serieuze stappen zetten met je online marketing en keihard groeien met je business? Maar voel jij je overweldigd met alle mogelijkheden, werk jij je een slag in de rondte of behaal je nog niet de gewenste resultaten? In deze sessie deelt Maaike Gulden de succesgeheimen van online marketing en welke valkuilen je beter kunt vermijden als je een constante stroom klanten wilt aantrekken via jouw online kanalen. Je hoeft niet meer te gissen wat werkt maar weet hoe je het slim aanpakt en wat anno 2023 werkt.

Muriel Versluis - Spreker Oonline Business Summit

Simpel & snel meer verkopen

Zonder verkopen, geen klanten. Wil je duurzame krachtige (verkoop)strategieën die eenvoudig, snel en effectief zijn en die leiden tot meer ideale klanten, meer verkoop en dus meer inkomsten? In deze sessie deelt Muriël Versluis van SalesDiva haar geheimen en praktische tips hoe je gemakkelijker kunt verkopen.

pelpina trip - spreker online business summit juni 2023

Video smart: ZO versimpel je jouw social video's - 10 gouden tips!

Het is 2023. Je hoeft echt niet uren bezig te zijn met 1 filmpje. Pelpina Trip geeft je nieuwe inzichten en praktische tips om op een laagdrempelige manier social video's in te zetten op LinkedIn, je website, Instagram en via email. En dat kan gewoon met je telefoon. Get ready... Pelpina laat je de handigste tools, slimste apps en fijnste trucjes zien om op een slimme manier social video's te maken!

katinka michiels - Online Business Summit

Business Boost met A.I.

Til jouw business naar een hoger niveau met AI! Personaliseer marketing en klantenservice als een pro. Begrijp jouw klanten op een nieuw niveau en bied ze betere service dan ooit tevoren. Met AI heb je een superkracht voor jouw bedrijf! En het beste? Alles gaat sneller en efficiënter. Jij hebt tijd om je te concentreren op de groei van jouw bedrijf en het opbouwen van relaties met jouw klanten en partners. In deze sessie leert Katinka Michiels je de kracht van AI te ontketenen!

Nathalie Krom - Spreker Oonline Business Summit

Van stress naar succes. Netwerken als marketingskill #1

Herken je dit? Je hebt je aangemeld voor een netwerkevent en hebt eigenlijk al spijt nadat je op de aanmeldknop hebt gedrukt. Er gaat een stemmetje aan in je hoofd. Wat als niemand met me wil praten? Wat als ik niets weet te zeggen? Hele logische vragen waar veel mensen last van hebben als ze naar een netwerkvent gaan. Maar netwerken is een van de meest laagdrempelige mogelijkheden om aan klanten te komen, ook als je een klein budget hebt. Hoe maak je van een netwerkbezoek een succes? In deze masterclass deelt Nathalie Krom haar tips en trics.

Elisabeth Griffioen - Online Business Summit

Schrijf een script voor een video die kijkers trekt én converteert

Een video opnemen met een script is een eitje. Je bent snel klaar en hebt veel meer impact dan met een uit je mouw geschud verhaal. Probeer je het zonder – dan ben je na je opnames óf niet tevreden, of nog uren bezig om er met knippen en plakken nog iets van te maken. Met het stappenplan van videovakvrouw Elisabeth Griffioen wordt jouw script de basis van een video die indruk maakt.

Kim Swagemakers - Online Business Summit.

Altijd Inspiratie voor content met ChatGPT

Waar haal je steeds opnieuw de inspiratie vandaan om unieke teksten te bedenken? In deze masterclass deelt Kim Swagemakers haar 3 beste Contentformules en ChatGPT prompts waarmee je oneindig veel variaties maakt. En toch is elke post uniek, want je creëert ze vanuit jouw kennis, jouw verhaal en jouw aanbod. Want AI staat voor Altijd Inspiratie toch? ;)

Stefanie van Pelt- Online Business Summit

Basis training adverteren op social media

Heb je ook al eens een poging gewaagd om te adverteren op Facebook en/of Instagram voor jouw bedrijf en heeft het je niet echt iets opgeleverd? Een advertentie aanmaken, kan lichtelijk frustrerend zijn. Er zijn tientallen verschillende opties en instellingen, wat er vaak voor zorgt dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Dont worry. In deze masterclass gaat Stefanie van Pelt (Mrs e-commerce) jou stap voor stap leren hoe je dit op de juiste manier aanpakt zodat het je wel nieuwe klanten oplevert.

Rachelle Blok-spreker online business summit

Maak en verkoop automatisch een online cursus

In deze workshop leer jij hoe je een online cursus verkoopt, zonder eerst maanden bezig te zijn met de ontwikkeling. Rachelle Blok leert je hoe je een goed onderwerp bedenkt voor je online cursus, zodat je zeker weet dat het verkoopt. Hoe je zo’n cursus opbouwt en welke tools je nodig hebt. Ook leer je hoe deze op de automatische piloot kunt verkopen zonder dagelijks te posten op social media.

Jeanet bathoorn - Online Business Summit

38 manieren om € 10K te maken

In deze masterclass van Jeanet Bathoorn ontdek je 38 manieren om € 10K extra te maken. De ideeën zijn al gestructureerd en worden overzichtelijk aan je gepresenteerd. Alle ideeën zijn in de praktijk getest en beproefd. Geen verrassingen meer voor jou. Geen ingewikkelde nieuwe dingen die je moet maken of creëren. Voordat je dat doet inventariseer je eerst wat je hebt. Jij kent je klanten het beste. Kies daarom uit de lange lijst met ideeën de 5 beste voor jouw klanten.

Shelley Barendregt - Online Business Summit

Meer omzet in minder tijd: efficiënter en slimmer met je leads omgaan

Wanneer je het overzicht verliest in je leads, ze vergeet op te volgen omdat je er geen tijd en headspace voor hebt en je uren bezig bent met een offerte, dan lek je tijd en geld in je bedrijf. Zonde! Shelley Barendregt helpt je in deze masterclass om minder tijd kwijt te zijn aan je leads, terwijl je er meer binnenhaalt.

ilde Radt - spreker online business summit.

Meer verdienen zonder extra klanten te maken

Heb je meer klanten nodig om meer te verdienen? Niet als het aan Hilde ligt. In deze masterclass laat ze je graag zien hoe je jouw bedrijf veel winstgevender maakt zodat elke klant je veel meer oplevert. Hilde Radt is de aangewezen persoon om jou te helpen bij de financiële kant van jouw bedrijf. Wil jij jouw bedrijf zo inrichten dat je hier maximaal aan kunt verdienen? Volg dan deze sessie.

Trudy Pannekeet - spreker online business summit

ChatGPT & LinkedIn – Supersnel content die raakt!

Supersnel heel veel content maken voor LinkedIn waarmee jij jouw ideale klant raakt. Dat kan met ChatGPT. Hoe werkt het en hoe kun je met ChatGPT jouw werk makkelijker maken?

In deze workshop geeft Trudy Pannekeet je handvatten en tips hoe jij ChatGPT in kunt zetten voor goede content waar je klanten mee aantrekt.

Irene Ogier - Online Business Summit

Vind het beste onderwerp voor je online training waardoor je traject een cashcow wordt

Je hebt al veel meer kennis in huis dan je denkt. Na deze masterclass van Irene Ogier weet jij exact waar jij je volgende training over maakt en hoe je er een daverend succes van maakt zodat het een echte cashcow wordt.

Nanneke van Drunen - spreker online business summit

Hoe ChatGPT jou kan helpen met copywriting (en waarvoor je het niet moet gebruiken)

Het lijkt slim en makkelijk: ChatGPT gebruiken, zodat je geen omkijken meer hebt naar je teksten. Maar is dat eigenlijk wel slim? Nanneke van Drunen legt in deze masterclass uit waarvoor je deze tool wel en niet kunt gebruiken en legt je uit hoe jij je kunt onderscheiden met je teksten. Ze deelt praktische tips die je meteen kunt toepassen in je teksten.

Artjanna Harkhoe - Spreker Online Business Summit

Het belang van high level goals en accountability

Herken je dit? Aan het begin van het jaar heb je grootse plannen en ambitieuze doelen. Maar gedurende het jaar ben je die doelen constant aan het bijstellen, omdat je merkt dat je steeds verder achterloopt op je doelstellingen. Niet als het aan Artjanna Hark ligt. In deze sessie leert ze je hoe je doelen stelt en waarom high level accountability belangrijk is.

Conversie Club - Ernst-Jan Buijs - Online Business Summit

Communiceren voor Conversie

Leer tijdens deze masterclass van Ernst-Jan Buijs hoe je vlijmscherpe conversie teksten schrijft die klanten opleveren en steeds weer de juiste snaar raken bij jouw doelgroep. Je ontdekt de 2 belangrijkste vragen die je doelgroep zichzelf continu stelt en hoe je daarop inspeelt voor meer conversie, inclusief praktische copywriting principes en heel veel voorbeelden.

Sófie de Bleser - Online Business Summit

Hoe je in minder tijd meer omzet kunt draaien, zelfs met een uitdagend privéleven

Wil jij slim ondernemen als coach? En in minder uren meer omzet en passief geld verdienen? In deze masterclass deelt Sófie de Bleser haar business geheimen om slim te ondernemen, zelfs wanneer je ziek bent en in combi met een kindje met een beperking.

Linda Brink - Spreker Online Business Summit

Workshop Instagram Reels: Ontketen je videomagie!

Ben je klaar om je Instagram-game naar een hoger niveau te tillen met video's? Doe mee aan deze hands-on online workshop van Linda Brink en duik in de betoverende wereld van Instagram Reels! Laat de angst om gezien te worden je niet tegenhouden om je zichtbaarheid te vergroten! Omarm je innerlijke filmmaker en laat Linda je helpen om eventuele zenuwen te overwinnen zodat je leert hoe je content kunt creëren die jouw publiek boeit!

Saskia van der Hilst - Spreker Online Business Summit.

Vloggen, hoe pak je dat slim aan?

Mocht je al vaker hebben gedacht om vloggen in te zetten, maar voel je nog wat weerstand, dan is deze sessie echt een aanrader! In deze workshop neemt Saskia van der Hilst je mee in de wereld van vloggen. Wat is het belang hiervan? En hoe zetten andere bedrijven dit slim in? Je krijgt een concreet stappenplan en tips om je drempelvrees te overwinnen (mocht je die voelen).

Brigit van der Heijden - Online Business Summit.

Zonder leuren of elke dag zichtbaar zijn méér klanten, impact én vrijheid in je bedrijf

In deze workshop van Brigit van der Heijden leer je hoe je van bezoekers en volgers ook daadwerkelijk klanten maakt. En hoe je jouw klantreis zó inricht dat je zonder leuren en sleuren of zonder elke dag online zichtbaar te hoeven zijn méér klanten aantrekt. En méér klanten kunt helpen in minder tijd en voor jezelf méér tijd en vrijheid creëert in je bedrijf.

Francina van den Berg - Online Business Summit

Hoe stem je af op je business intuïtie om meer verbinding te krijgen met jezelf en je klanten

Om succesvol te zijn is het belangrijk dat jij je business intuïtie helder hebt. Ontdek tijdens deze masterclass van Francina van den berg waarom marketing vanuit je business intuïtie belangrijk is en hoe je het omzet in doen en manifestatie. Leer hoe je ermee kunt opvallen en de juiste klanten kunt aantrekken. Maak bewuste keuzes vanuit je intuïtie en verbind je met de juiste klant.

Upgrade naar VIP ticket Online Business Summit

Laat je inspireren in 28 praktische masterclasses voor meer impact en omzet!

Waar wacht je nog op!

social media plan

Jouw host - Maaike Gulden

Ik help jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 


Ik maak graag gebruik van de kansen van internet om mezelf zichtbaar te maken en een winstgevend online bedrijf te runnen zodat ik kan ondernemen op MIJN voorwaarden. Dat gun ik jou ook.


Iedereen kan gebruik maken van de kracht van internet. Maar dan moet je wel de juiste dingen doen en het slim aanpakken. Zelf pakte ik het in het begin helemaal verkeerd aan. Al dat leergeld en valkuilen kan jij vermijden.


Daarom heb ik zorgvuldig 27 gedreven ondernemers samengebracht die bereid zijn om hun marketing geheimen, inzichten en bewezen strategieën vanuit hun eigen expertise met jou te delen.


Het maakt niet uit of je net begint of al een tijdje onderneemt. Ik weet zeker dat er interessante masterclasses voor je bij zitten. Je doet gegarandeerd nieuwe inzichten op hoe je op een leuke en makkelijke manier je business runt en meer klanten aantrekt via online kanalen.


Het summit is gratis, maar je moet je wel even aanmelden om toegang te krijgen tot alle masterclasses en praktische details. Doe dat meteen even voordat er iets tussen komt.

Wacht, ben je echt tot onderaan deze pagina gekomen zonder jouw gratis ticket te claimen? Waar wacht je nog op!

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

vip pas Online Business Summit 2023

VIP ticket online business summit aanschaffen
€ 77,-

VIP Ticket

 • Ontvang de opnames van alle masterclasses twv €2800
 • Je hebt toegang tot alle opnames tot 17 november 2023
 • Bonus: Online Training Kickstart Training twv €47
 • En nog meer extra toffe bonussen