Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit Woensdag 28 juni

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade

Programma woensdag 28 juni

Christel verbiesen - Spreker Online Business Summit

Christel Verbiesen


Succesvol verkopen en lanceren (met AI)

Jeanet bathoorn - Online Business Summit

Jeanet Bathoorn


38 manieren om €10K te maken
John slabbekoorn - Online Business Summit

John Slabbekoorn


Laat je bedrijf voor jou werken

Kim Swagemakers - Online Business Summit.

Kim Swagemakers


Altijd Inspiratie voor content met ChatGPT
Linda Brink - Spreker Online Business Summit

Linda Brink


Ontketen je videomagie met Instagram Reels 
Sabine van der Hulst-Online Business Summit

Sabine van der Hulst

Haal meer klanten uit je netwerk
Trudy Pannekeet - spreker online business summit

Trudy Pannekeet


ChatGPT & LinkedIn – Snel content die raakt! 

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden


Snel extra omzet met deze simpele funnel

Bekijk hieronder de masterclasses

Christel verbiesen - Spreker Online Business Summit

Christel Verbiesen

De afgelopen 16 jaar, waarvan 13 jaar als freelance marketingstrateeg, hielp Christel Verbiesen nationale en internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet met succesvolle campagnes. Haar topcampagne leverde 6,4 miljoen op in 1,5 jaar en won de Marketing Bouwprijs 2017. Sinds 2020 helpt ze zzp'ers met het combineren van een authentieke positionering met een sterke lancering- en verkoopstrategie inclusief actieplan. Ze geloof in de waarde van AI als marketing assistent. Haar missie: marketing makkelijk maken!

Succesvol verkopen en lanceren (met AI): hoe dan?

Ontdek hoe je met een praktische lanceer- en verkoopstrategie in beweging komt. In deze masterclass deelt Christel Verbiesen hoe je een sterk persoonlijk merk creëert, klanten aantrekt en verkoopt vanuit verbinding. Je krijgt inzicht in slimme lanceerformules en hoe je AI-tools inzet om processen te versnellen. Blijf authentiek in je marketing terwijl je profiteert van online ontwikkelingen!Vind je het lastig om voldoende tijd en inspiratie te vinden om je aanbod te promoten?  60 simpele content ideeën om je sales te verdubbelen in 30 dagen

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Jeanet bathoorn - Online Business Summit

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. Ze is bestsellerauteur van 8 boeken en was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Jeanet Bathoorn richt zich op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.

38 manieren om € 10K te maken

In deze masterclass van Jeanet Bathoorn ontdek je 38 manieren om € 10K extra te maken. De ideeën zijn al gestructureerd en worden overzichtelijk aan je gepresenteerd. Alle ideeën zijn in de praktijk getest en beproefd. Geen verrassingen meer voor jou. Geen ingewikkelde nieuwe dingen die je moet maken of creëren. Voordat je dat doet inventariseer je eerst wat je hebt. Jij kent je klanten het beste. Kies daarom uit de lange lijst met ideeën de 5 beste voor jouw klanten.Ontdek jouw Geld Archetype - assessment. Wij hebben allemaal een unieke relatie met geld. Er is een reden dat jij altijd geld tekort komt. Of dat je altijd geld over hebt.

Klik hieronder voor de quiz

John slabbekoorn - Online Business Summit

John Slabbekoorn

John Slabbekoorn is Performance/Business coach met een mening over coaches Bouwt samen met zijn vrouw en business partner, Jeanet Wolf, aan een van de beste coaching bedrijven van Nederland. Met z’n tweeën waren ze digital nomads van 2016 tot en met 2020, 8 maanden per jaar zaten ze op tropische plekken terwijl de business bleef groeien.  Heeft 500K+ in zichzelf geïnvesteerd vanaf 2016 om zo goed te worden in wat hij doet.

Laat je bedrijf voor jou werken in plaats van andersom

Hoe misbaar ben jij in je bedrijf? In deze sessie geeft John Slabbekoorn je praktische tips hoe je van vakman of vakvrouw door kunt groeien naar leider in je bedrijf zodat je misbaar bent en niet continu aan het werk bent. Laat je bedrijf voor jou werken om goed geld te verdienen in plaats van andersom.Laat je bedrijf voor jou werken in plaats van andersom. Ga van Vakman naar Leider in je business en ontdek hoe je nu scoort. Doe de ondernemerstest, hoe misbaar ben jij in je bedrijf?

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 28 workshops en een aantal toffe bonnussen

Kim Swagemakers - Online Business Summit.

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers helpt gepassioneerde professionals met het maken van de juiste keuzes in online kanalen en content voor de meest gestructureerde route naar relevante leads en tevreden klanten. In haar 27 online jaren heb ik elke bubbel, bodem en uithoek van het online communicatievak gezien én geabsorbeerd. In haar wereld staat AI voor Altijd Inspiratie. Met haar Gouden Contentformules én ChatGPT tovert ze  elke tekst om tot 150% meer rendement en maakt Kim korte metten met ‘Ik heb geen inspiratie’.

Altijd Inspiratie voor content met ChatGPT

Waar haal je steeds opnieuw de inspiratie vandaan om unieke teksten te bedenken? In deze masterclass deelt Kim Swagemakers haar 3 beste Contentformules en ChatGPT prompts waarmee je oneindig veel variaties maakt. En toch is elke post uniek, want je creëert ze vanuit jouw kennis, jouw verhaal en jouw aanbod. Want AI staat voor Altijd Inspiratie toch? ;)Een speciale Summit versie van hét Werkboek Altijd Inspiratie (t.w.v. € 57) - 3 Altijd Inspiratie Templates en 3 Altijd Inspiratie Prompts uit de workshop, inclusief voorbeelden en werkbladen

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Linda Brink - Spreker Online Business Summit

Linda Brink

Hoe zet je Instagram Reels in om je omzet te verhogen? Linda Brink is dol op imperfecte Insta-chicks en ze gaat ook jou aanmoedigen om Instagram Reels te maken die: jouw bereik vergroten, jouw expert status benadrukken, laten zien wat voor coole ondernemer je bent en jouw omzet verhogen. Deze workshop is voor DOENERS, die de no-nonsense aanpak van Linda waarderen. Nadat je deze hands-on workshop gevolgd hebt, ben jij klaar om je eerste Reels video op Instagram te delen.

Workshop Instagram Reels: Ontketen je videomagie!

Ben je klaar om je Instagram-game naar een hoger niveau te tillen met video's? Doe mee aan deze hands-on online workshop van Linda Brink en duik in de betoverende wereld van Instagram Reels! Laat de angst om gezien te worden je niet tegenhouden om je zichtbaarheid te vergroten! Omarm je innerlijke filmmaker en laat Linda je helpen om eventuele zenuwen te overwinnen zodat je leert hoe je content kunt creëren die jouw publiek boeit! Worksheet Instagram Reels: Handige voorbeelden en zinnen voor je Reels zodat jij genoeg inspiratie hebt en je kunt positioneren als de expert in je vakgebied

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Sabine van der Hulst-Online Business Summit

Sabine van der Hulst

Sabine is een ervaren business- en netwerkcoach, gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, bereiken van zakelijke doelen en opbouwen van een kwalitatief goed netwerk. Ze leert je netwerken te zien als houding vanuit gegrond leiderschap waarbij je bepaalde skills kunt ontwikkelen i.p.v. te zien als een ‘’to do’’. Sabine neemt je graag mee in haar kijk van netwerken vanuit zowel de praktische zakelijke kant als ook de energetische kant.

Haal meer klanten uit jouw netwerk

Klaar voor meer klanten? Dan is het tijd om je te richten op het potentieel van je netwerk. Ontdek hoe jij je netwerk kunt benutten om nieuwe kanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en je bedrijf te laten groeien. In deze masterclass deelt Sabine van der Hulst praktische tips om meer klanten uit je netwerk te halen en leer je wat essentiële netwerkvaardigheden zijn.Online Magazine: Leer de fijne kneepjes van effectief online en offline netwerken. Leer essentiële strategieën en voorwaarden om jouw netwerk naar een hoger niveau tillen.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Trudy Pannekeet - spreker online business summit

Trudy Pannekeet

Trudy Pannekeet is LinkedIn Marketing trainer, LinkedIn ambassadeur en auteur van het praktische LinkedIn handboek “Spring eruit met LinkedIn”. Zij traint professionals om online beter zichtbaar te zijn, zonder te roeptoeteren, én zonder dat het zoveel tijd kost. Helemaal nu met ChatGPT. Gericht LinkedIn inzetten om klanten aan te trekken. Ze vertelt niet alleen WAT je kunt doen (dat weet je vaak zelf ook wel), maar ook HOE. Lekker praktisch!

ChatGPT & LinkedIn – Supersnel content die raakt!

Supersnel heel veel content maken voor LinkedIn waarmee jij jouw ideale klant raakt. Dat kan met ChatGPT. Hoe werkt het en hoe kun je met ChatGPT jouw werk makkelijker maken? In deze workshop geeft Trudy Pannekeet je handvatten en tips hoe jij ChatGPT in kunt zetten voor goede content waar je klanten mee aantrekt.Praktische Contentkalender met voor 365 dagen contentideetjes en voorbeeld ChatGPT prompts die je zo kunt aanpassen voor jouw bedrijf en jouw situatie.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Snel extra omzet met deze simpele (evergreen) funnel die je in een uur maakt

Supersnel extra omzet verdienen op de automatische piloot? Dat kan met deze simpele evergreen funnel die je in een uur maakt. Dit is de snelste versie van een funnel die je heel eenvoudig maakt, zonder al teveel technisch gedoe of zonder een uitgebreide email funnel. Super simpel maar het zorgt wel direct voor meer verkopen.Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.