Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit Dinsdag 27 juni

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade

Programma dinsdag 27 juni

Brigit van der Heijden - Online Business Summit.

Brigit van der Heijden

Zonder leuren en sleuren meer klanten

Elisabeth Griffioen - Online Business Summit

Elisabeth Griffioen


Een video opnemen met een script is een eitje
Hilde Radt - Online Business Summit

Hilde Radt


Meer verdienen zonder extra klanten te maken

Irene Ogier - Online Business Summit

Irene Ogier


Beste onderwerp voor jouw online training
Nanneke van Drunen -Online Business Summit

Nanneke van Drunen

Hoe ChatGPT jou kan helpen met copywriting
Nathalie Krom - Spreker Oonline Business Summit

Nathalie Krom


Netwerken als marketingskill #1
Sófie de Bleser - Online Business Summit

Sófie de Bleser


Hoe in minder tijd meer omzet draaien 

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden


Hoe maak je een freebie die klanten aantrekt

Bekijk hieronder de masterclasses

Brigit van der Heijden - Online Business Summit.

Brigit van der Heijden 

Brigit van der Heijden helpt startende ondernemers, zoals coaches, VA’s en kennisondernemers met online zichtbaar en vindbaar worden voor hun ideale klant zonder elke dag online aanwezig te zijn. Ze helpt haar klanten bij het inrichten van een goede website en alles wat daarbij komt kijken. Want met een website online zetten ben je er helaas niet. Daarom leert ze je ook hoe je ervoor zorgt dat je van bezoekers ook daadwerkelijk klanten maakt, en hoe je zorgt voor een consistente klantenstroom door je klantreis grotendeels te automatiseren. Op naar meer klanten, meer impact én meer vrijheid in je bedrijf!

Zonder leuren of elke dag zichtbaar zijn méér klanten, impact én vrijheid in je bedrijf

In deze workshop van Brigit van der Heijden leer je hoe je van bezoekers en volgers ook daadwerkelijk klanten maakt. En hoe je jouw klantreis zó inricht dat je zonder leuren en sleuren of zonder elke dag online zichtbaar te hoeven zijn méér klanten aantrekt. En méér klanten kunt helpen in minder tijd en voor jezelf méér tijd en vrijheid creëert in je bedrijf.Masterclass In 10 stappen meer klanten, impact én vrijheid in je business.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Elisabeth Griffioen - Online Business Summit

Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen is een video marketing expert. Ze begon haar carrière als tv-regisseur en reisde de wereld rond met cameraploegen, maar wilde liever zélf de baas zijn over waar en met wie ze werkte. Elisabeth begon als alleenstaand moeder en liet haar bedrijf uitgroeien uit tot het internationale bedrijf dat het nu is en liet de bekende vooroordelen over alleenstaande moeders achter zich. Elisabeth is YouTuber en auteur van 2 boeken. Ze leert ondernemers om gebruik te maken van de kracht van video, van persoonlijk contact op een schaalbare manier om hun eigen bereik te ver-10-voudigen.

Schrijf een script voor een video die kijkers trekt én converteert

Een video opnemen met een script is een eitje. Je bent snel klaar en hebt veel meer impact dan met een uit je mouw geschud verhaal. Probeer je het zonder – dan ben je na je opnames óf niet tevreden, of nog uren bezig om er met knippen en plakken nog iets van te maken. Met het stappenplan van videovakvrouw Elisabeth Griffioen wordt jouw script de basis van een video die indruk maakt.Videovakvrouw Elisabeth Griffioen vertelt je in 3 x 5 tips voor succesvolle video’s waarmee je als ondernemer heel veel klanten bereikt die ook nog ’s spontaan JA! tegen je zeggen – zonder reclame te maken voor jezelf.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Hilde Radt - Online Business Summit

Hilde Radt

Als econoom met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer is Hilde Radt dé persoon om jou te helpen bij de financiële kant van jouw bedrijf. Als financieel business coach helpt zij dagelijks ondernemers om hun bedrijf zo in te richten dat zij hier maximaal aan verdienen. Denk hierbij aan het vragen van de juiste prijzen, het inzetten van de meest winstgevende verdienmodellen en het maken van een heel winstgevend plan. Hilde is de oprichtster van de Money Club en heeft een actieve community op Facebook genaamd Money Making Movement.

Meer verdienen zonder extra klanten te maken

Heb je meer klanten nodig om meer te verdienen? Niet als het aan Hilde ligt. In deze masterclass laat ze je graag zien hoe je jouw bedrijf veel winstgevender maakt zodat elke klant je veel meer oplevert. Hilde Radt is de aangewezen persoon om jou te helpen bij de financiële kant van jouw bedrijf. Wil jij jouw bedrijf zo inrichten dat je hier maximaal aan kunt verdienen? Volg dan deze sessie.Zomertips: 5 must know tips om meer te verdienen in de zomer

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 28 workshops en een aantal toffe bonnussen

Irene Ogier - Online Business Summit

Irene Ogier

Irene Ogier is Online Business Result Coach en helpt coaches, trainers  en kennisondernemers online trainingen te maken en veel te verkopen zonder technisch gedoe.

Vind het beste onderwerp voor je online training waardoor je traject een cashcow wordt

Je hebt al veel meer kennis in huis dan je denkt. Na deze masterclass van Irene Ogier weet jij exact waar jij je volgende training over maakt en hoe je er een daverend succes van maakt zodat het een echte cashcow wordt. Secret video bundle over online trainingen en meer verkopen

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Nanneke van Drunen -Online Business Summit

Nanneke van Drunen

Nanneke helpt projectors met een (online) bedrijf om dat te laten groeien op een manier die goed voelt, zonder hustle en overwhelm. Ze leert ze magnetisch worden, zodat ze als vanzelf de juiste uitnodigingen ontvangen. Dit doe ik door ze te laten zien hoe ze storytelling kunnen inzetten, ijzersterke teksten schrijven en hoe ze (energetische) blokkades kunnen doorbreken. Als 2/4 splenic projector kent ze het klappen van de zweep. In haar eigen experiment heeft ze al veel geleerd, wat ze deelt met haar community. Denk aan strategieën, stappenplannen en praktische tips en tools, zodat andere projectors sneller kunt groeien én dat (energetisch) kunnen dragen.

Hoe ChatGPT jou kan helpen met copywriting (en waarvoor je het niet moet gebruiken)

Het lijkt slim en makkelijk: ChatGPT gebruiken, zodat je geen omkijken meer hebt naar je teksten. Maar is dat eigenlijk wel slim? Nanneke van Drunen legt in deze masterclass uit waarvoor je deze tool wel en niet kunt gebruiken en legt je uit hoe jij je kunt onderscheiden met je teksten. Ze deelt praktische tips die je meteen kunt toepassen in je teksten.Wil je supersnel origineel blogs, e-mails en/of social media posts voor je bedrijf schrijven? Download dan nu de 100 ijzersterke content-ideeën voor projectors

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Nathalie Krom - Spreker Oonline Business Summit

Nathalie Krom

Business Women Nederland is het #1 netwerk voor ondernemende vrouwen. De community bestaat uit duizenden vrouwen met ambities, dromen en mooie bedrijven. Een netwerk en een community om te inspireren, motiveren en te verbinden. Omdat we samen zoveel sterker staan. We bieden hen een platform om zichtbaar te zijn via onze website en ons magazine. We verbinden en helpen via ons membership en onze borrels. Nathalie Krom is mede-eigenaresse van deze mooie community.

Van stress naar succes. Netwerken als marketingskill #1

Herken je dit? Je hebt je aangemeld voor een netwerkevent en hebt eigenlijk al spijt. Er gaat een stemmetje aan in je hoofd. Wat als niemand met me wil praten? Wat als ik niets weet te zeggen? Hele logische vragen waar veel mensen last van hebben als ze naar een netwerkvent gaan. Maar netwerken is een van de meest laagdrempelige mogelijkheden om aan klanten te komen, ook als je een klein budget hebt. Hoe maak je van een netwerkbezoek een succes? In deze masterclass deelt Nathalie Krom haar tips en trics.BWNL Magazine: gemaakt voor en door vrouwelijke ondernemers. Vol inspirerende verhalen, tips & trics. Digitaal te lezen. Je ontvangt hem direct in je mailbox.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Sófie de Bleser - Online Business Summit

Sófie de Bleser

Sófie is een businesscoach voor coaches en therapeuten en tegelijkertijd ben ik fulltime moeder van een kindje met een beperking. Daarnaast heeft ze met succes een bedrijf opgezet in minder dan 15 uur per week. Hoe kun je slim ondernemen als coach, in minder uren meer omzet en passief geld verdienen.

Hoe je in minder tijd meer omzet kunt draaien, zelfs met een uitdagend privéleven

Wil jij slim ondernemen als coach? En in minder uren meer omzet en passief geld verdienen? In deze masterclass deelt Sófie de Bleser haar business geheimen om slim te ondernemen, zelfs wanneer je ziek bent en in combi met een kindje met een beperking.Masterclass is voor coaches en therapeuten die slimmere strategieën willen inzetten in hun business OF als startende coach meteen slim wil ondernemen! Met direct praktische tips.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Hoe maak je een goede weggever om de juiste klanten aan te trekken

Serieuze stappen zetten met je online marketing? In deze sessie legt Maaike Gulden uit hoe je een goede weggever of freebie maakt en welke valkuilen je beter kunt vermijden als je een constante stroom klanten wilt aantrekken via jouw online kanalen.
Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.