Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade

Programma donderdag 17 november

archana haarnack - Spreker Online Business Summit

Archana Haarnack


Pinterest strategie tips voor 2023

Brigit van der Heijden - Spreker Online Business Summit.

Brigit van der Heijden

Goede website: online basis van je bedrijf
Debra van der Heiden - Spreker Online Business Summit

Debra van der Heide

Online sales zonder je ongemakkelijk te voelen

Lucinda Douglas - Online Business Summit

Lucinda Douglas


Kracht van samen een boek schrijven
Saskia van der Hilst - Spreker Online Business Summit.

Saskia van der Hilst


Slim aan de slag met vloggen 
Stephanie Aukes - Spreker Online Business Summit.

Stephanie Aukes


Succesvolle PR vanuit Human Design
Online Business Summit - spreker Yvonne Ruckert

Yvonne Ruckert


Haal meer klanten uit je lijst & sales funnels

Maaike Gulden


Wat is een goede weggever

Bekijk hieronder de masterclasses

archana haarnack - Spreker Online Business Summit

Archana Haarnack

Archana Haarnack is een Pinterest Marketing Expert en zij is inmiddels meer dan 12 jaar actief op het platform. Haar account bereikt maandelijks een miljoenenpubliek en 122K+ volgers. Met haar bewezen Pin-strategie helpt zij interieurmerken, fysieke woonwinkels en webshops organisch groeien op Pinterest om meer zichtbaarheid, traffic en sales te creëren.


Pinterest strategie tips voor 2023 voor meer groei & zichtbaarheid

Wil je ook in 2023 je Pinterest account laten groeien en in contact komen met jouw doelgroep? Met de vele Pinterest updates is het vaak overweldigend en uitdagend om bij te blijven. Wat werkt wel en wat niet en waar moet je je nou echt op focussen?5 Pinterest strategie tips voor 2023, ga aan de slag met deze tips om zichtbaarheid, traffic en sales te creëren met Pinterest

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Brigit van der Heijden - Spreker Online Business Summit.

Brigit van der Heijden

Brigit van der Heijden helpt startende dienstverlenende ondernemers zoals coaches, trainers, en kennisondernemers bij het online op de kaart zetten van hun bedrijf. Met online zichtbaar én vindbaar worden voor hun ideale klant. Ik doe dit door middel van een goede website en alles wat daarbij komt kijken

Een goede website: de online basis van jouw bedrijf!

In deze masterclass neemt Birgit van der Heijden je van A tot Z mee in wat er allemaal komt kijken bij het maken van een goede website. En welke inhoud je nodig hebt op je website om klanten aan te trekken. Dus heb je nog geen website of wil je weten of je deze nog kunt optimaliseren? Na deze sessie weet je alle ins en outs.In 5 stappen je website online

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Debra van der Heiden - Spreker Online Business Summit

Debra van der Heide

Debra van der Heide helpt ondernemers op een authentieke manier hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken en om zelfverzekerd te verkopen op Instagram.  Door haar ervaring in social media ging zij na in loondienst te hebben gewerkt aan de slag met het lanceren van een Instagram cursus. Al meer dan 10K+ cursisten deden mee aan haar online trainingen over Instagram marketing.

Hoe online sales doen zonder je ongemakkelijk te voelen?

Verkopen kan soms ongemakkelijk voelen. Maar zonder sales, geen klanten. Na deze sessie  van Debra van der Heide weet jij hoe je moeiteloos online kunt verkopen en hoe je dat zonder ongemakkelijk gevoel kunt doen als online ondernemer.Gratis gids, Instagram klanten, 20 must do’s voor meer ideaal klanten via Instagram.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 28 workshops en een aantal toffe bonnussen

Lucinda Douglas - Online Business Summit

Lucinda Douglas

In 2019 schreef Lucinda Douglas haar eerste bestseller op Amazon en inmiddels heeft ze 10 boeken geschreven. Ze schreef Lefwijf 1, 2 en 3 samen met 50 vrouwen, en dat is het succesgeheim. Iedereen is ergens goed in en heeft een eigen netwerk. Naast haar boeken heeft Lucinda op de hele wereld mogen spreken en lezingen gegeven. De vrouw en haar zichtbaarheid is haar expertise.

De kracht van samen je boek schrijven!

Na deze masterclass weet je hoe jij ook zichtbaar kan worden door dit toe te passen. Iedereen is ergens goed in en heeft een eigen netwerk. Je kan ook een boek schrijven met vijf vrouwen. Zo houd je de kosten beperkt omdat je dat deelt en iedereen komt aan bod met een geheel eigen hoofdstuk. Nu ga ik je leren hoe jij ook zichtbaar kan worden door dit toe te passen!Lefwijf 1 e-book wat Lucinda schreef met 49 vrouwen. Hierover zegt zij: “Ik wens je veel leesplezier en als je nou ook met een aantal vrouwen je boek wilt schrijven… doe het!”

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Saskia van der Hilst - Spreker Online Business Summit.

Saskia van der Hilst

Saskia van der Hilst - Tilmans is marketeer in hoofd, hart en handen. De kracht van videomarketing en dan met name vloggen (met je telefoon), heeft zij aan den lijve ondervonden. Het succes dat dat haar heeft gebracht, gunt ze ook anderen. Ze geeft trainingen en coacht zowel ondernemers als (zorg)organisaties. Zoek je nog wat energie, inspiratie, (zelf)vertrouwen en tips om te starten met vloggen? Bij haar vind je dat en meer!

Vloggen, hoe pak je dat slim aan?

In 20 minuten, ontdek je het belang van vloggen, deelt Saskia een paar voorbeelden van hoe andere ondernemers en organisaties vloggen inzetten. Ook ontvang je tips om met je drempelvrees om te gaan en krijg je een concreet stappenplan.Het eerste hoofdstuk van “Ga toch vloggen” het boek voor ondernemers die willen starten met vloggen.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Stephanie Aukes - Spreker Online Business Summit.

Stephanie Aukes

Stephanie Aukes, PR-Strateeg en Human Design Guide Al, helpt al meer dan 15 jaar, change-makers en experts met het verwoorden van hun zone of genius, het creëren van kernboodschappen en authentieke verhalen waar mensen op aanhaken. Met haar begeleiding vinden ondernemers hun authentieke brand voice zodat zij zich onderscheiden en gezien gaan worden als thought leader op hun vakgebied.

Succesvolle PR & marketingstrategieën met Human Design

Wat is Human Design? PR-strateeg en Human Design Guide Stephanie Aukes legt uit hoe je Human Design kunt inzetten voor meer succes in je marketing en business.The Ultimate Guide to Magnetic PR & Marketing by Human Design

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online Business Summit - spreker Yvonne Ruckert

Yvonne Ruckert

Yvonne Ruckert is een ondernemer en e-mailmarketingexpert. De afgelopen zes jaar heeft ze online ondernemers geholpen het maximale uit hun e-mailmarketingcampagnes te halen en funnels te bouwen in ActiveCampaign. Ze begon als een eenmansactie, maar groeide al snel uit tot een expert met klanten uit Nederland en België, maar ook uit de VS. In haar vrije tijd werkt Yvonne graag met honden en traint ze haar Hollandse herder pup.

Haal meer klanten uit je lijst en sales funnels en hoe kun je met ActiveCampaign hier het meeste uit halen

Yvonne Ruckert laat zien hoe je heel gemakkelijk geautomatiseerde funnels kunt maken, die ervoor zorgen dat er meer mensen klant worden en ze ook nog vaker kopen.Swipefiles die Yvonne heeft verzameld over de jaren met daarin voorbeelden van salespagina’s upsell, downsell, Facebook ads, e-mails en nog veel meer.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Wat is een goede weggever of freebie?

Serieuze stappen zetten met je online marketing? In deze sessie legt Maaike Gulden uit hoe je een goede weggever of freebie maakt en welke valkuilen je beter kunt vermijden als je een constante stroom klanten wilt aantrekken via jouw online kanalen.Gratis lijstgroei training: Leer in deze gratis 5-daagse training hoe je een lijst opbouwt met mensen die staan te popelen om klant te worden

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.