Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit Maandag 14 november

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade

Programma maandag 14 november

Anneke van der Voort - Spreker Online Business Summit.

Anneke van der Voort


Authentiek klanten werven via LinkedIn

Cat Colnot - spreker Online Business Summit

Cat Colnot


Onderscheiden door je unieke verhalen
Elja Daae -Spreker Online Business Summit.

Elja Daae


Hoe slim klanten aantrekken via social media 

Maureen Mulder - spreker online business summit

Maureen Mulder


Slim adverteren op Facebook & Instagram
Sharona Bolander- Online Business Summit

Sharona Bolander


Unlock jouw potentieel als mens & ondernemer
Shelley Barendregt - Spreker Online Business Summit.

Shelley Barendregt


Bespaar t8-20 uur per week met slimme workflows.

Bekijk hieronder de masterclasses

Anneke van der Voort - Spreker Online Business Summit.

Anneke van der Voort

“Zet LinkedIn op een slimme en authentieke manier in, en de zakelijke wereld ligt aan je voeten”. Onder dit motto begeleidt Anneke van der Voort ondernemers naar een onderscheidende profilering en de juiste klanten via LinkedIn. Voordat ze haar bedrijf PRminded in 2013 begon, werkte ze onder andere in Singapore en Londen als freelance PR & marketing professional en docent marketing. Ze heeft inmiddels honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd.

Authentiek klanten werven via LinkedIn

Je wilt graag klanten aantrekken op LinkedIn, maar hoe doe jij dat op een manier die bij je past? Waar bij de een zijn of  haar persoonlijkheid afspat van ieder LinkedIn bericht, houdt de ander het liever bij een gedegen inhoudelijke bijdrage. Wat werkt er nu echt op LinkedIn? En hoe blijf je jezelf in een zakelijke context? Je ontdekt het in deze workshop.rWil je meer likes, shares & reacties op LinkedIn? Download dan het gratis e-book 52 ideeën voor waardevolle LinkedIn berichten.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Cat Colnot - spreker Online Business Summit

Cat Colnot

Cat Colnot is Life & Business Story Mentor en noemt zichzelf ook wel goudzoeker of rijk meisje. Alles wat zij doe draait om de vraag: “wat maakt jou rijk?” Waar ben je goed in, wat vind je leuk en wat heeft de wereld daaraan? Cat inspireert en motiveert ambitieuze multi passionate ondernemers om op zoek te gaan naar zichzelf, hun gouden verhaal te ontdekken om daarmee te inspireren, verbinden en impact te maken.

Onderscheid jezelf door jouw unieke verhalen te delen

 In de ‘Wat maakt jou rijk’ workshop ga je aan de slag met het vinden van jouw unieke goud en kernwaarden. Het resultaat: meer zelfkennis, meer helderheid over jouw unieke kwaliteiten, meer zelf vertrouwen, moed en inspiratie om je missie uit te dragen en jouw goud en verhalen met de wereld te delen, zodat iedereen een beetje rijker wordt.Met de 6 storytelling secrets in dit e-book helpt Cat je op weg met het creëren van jouw unieke en onderscheidende verhaal.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Elja Daae -Spreker Online Business Summit.

Elja Daae

Elja Daae is social media trainer en -strateeg. Ze gelooft dat de mensen die de social media accounts van hun organisatie beheren voor een groot deel de reputatie van die organisatie bepalen. Ze geeft hen de tools, trends en inzichten die ze nodig hebben om dat goed te doen. Ze schreef 3 boeken, spreekt regelmatig op congressen en vakbeurzen en is daarnaast altijd te vinden op haar blog.

Klanten werven via social media

In deze masterclass legt Elja uit wat de voordelen zijn van social media marketing en krijg je concrete tips hoe je het slim inzet voor meer zichtbaarheid en klanten. Ze deelt een aantal do’s en don’ts anno 2022-2023 en je leert hoe je echt sociaal kan zijn op social media waardoor je connecties opbouwt.Op haar blog deelt Elja regelmatig handige en uitgebreide social media en blog tips dus bezoek haar blog voor meer social media tips.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 28 workshops en een aantal toffe bonnussen

Maureen Mulder - spreker online business summit

Maureen Mulder

Maureen Mulder is enthousiaste) facebooknerd en advertentiestrateeg sinds 2013. Zij maakt het werk voor ondernemers leuker én makkelijker. Door de complexe klus van het adverteren uit handen te nemen, zorgt ze dat je zichtbaar wordt bij je ideale klant zodat die jou veel makkelijker weet te vinden. Zo kun jij je richten op dat wat jij het liefste doet en waar jouw kracht ligt. Maureen zorgt voor een continue stroom aan high-end leads, nieuwe klanten, bomvolle webinars en uitverkochte programma’s.

Slim adverteren op Facebook en Instagram

Deze Masterclass is bedoeld voor ondernemers die overwegen om te adverteren op Facebook en/of Instagram en voor ondernemers die zelf al adverteren. Met o.a. antwoorden op de vragen loont het nog om te adverteren op Facebook en/of Instagram? Hoe werkt het? En hoe kun jij je advertenties verbeteren? Mocht je na het kijken van deze Masterclass willen weten hoe jij concreet advertenties voor jouw product of dienst kunt inzetten, boek dan gratis en vrijblijvend een strategiesessie. Maureen denkt graag met je mee.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Sharona Bolander- Online Business Summit

Sharona Bolander

Sharona Bolander’s persoonlijke ervaringen en haar levenspad staan aan de basis van haar methodes. De lessons learned, doorbraken en kennis die zij heeft opgedaan in de afgelopen jaren wil zij doorgeven aan andere ondernemers. Bij Sharona draait het om echtheid en commitment. Niet alleen vertellen wat je moet doen, maar jou de kennis aanreiken en je de antwoorden zelf laten vinden: échte empowerment dus.

Unlock jouw potentieel als mens & ondernemer

Wil jij een succesvol en betekenisvol bedrijf bouwen vanuit je authentieke kern en potentieel? Met alleen een goede marketingstrategie ga je het niet redden. Dit vergt ook innerlijk werk en empowerment van jou als ondernemer. In deze sessie leert Sharona Bolander jou hoe je gaat ondernemen op een manier die jou de ruimte geeft om het leven volledig te ervaren.Nieuwsbrief met gratis tips en inspiratie “Behind the Entrepreneur”, een kijkje in Sharona’s ondernemersleven.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Shelley Barendregt - Spreker Online Business Summit.

Shelley Barendregt

Shelley Barendregt is tijdswinst en efficiëntie expert en helpt met haar bedrijf Hashtag Lifegoals high achieving ondernemers8 tot 20 uur per week te besparen in hun bedrijf door slimme en efficiënte workflows. Zo kun jij meer doen in minder tijd en je focussen op waar je écht gelukkig van wordt: het opzetten en uitvoeren van jouw geniale ideeën die je omzet en bedrijf doen groeien.

Bespaar 8 tot 20 uur per week in je bedrijf door slimme workflows

Is jouw to do lijst aan het einde van de dag alleen maar langer geworden in plaats van korter? Lukt het nooit om een realistische planning te maken en die ook nog eens te volgen? Ben je aan het einde van de dag nooit voldaan omdat je nog steeds zoveel moet doen? Shelley Barendregt helpt je in haar masterclass om efficiënter te werken en meer te doen in minder tijd. Shelley’s  ebook "5 work hacks om meer tijd over te houden in je business.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike (kennis)ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen.

Succesgeheimen van online marketing zodat je beter, sneller en makkelijker klanten aantrekt

In deze sessie deelt Maaike Gulden de succesgeheimen van online marketing en welke valkuilen je beter kunt vermijden als je een constante stroom klanten wilt aantrekken via jouw online kanalen. Je hoeft niet meer te gissen wat werkt maar weet hoe je het slim aanpakt en wat anno 2022 werkt.


Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.