Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit Maandag 14 november

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade

Programma dinsdag 15 november

Elisabeth Griffioen - Spreker Online Business Summit

Elisabeth Griffioen


De aandacht grijpen met video

Irene Ogier - spreker online business summit

Irene Ogier


Je business opschalen met online cursussen
Katinka Michiels - spreker online busines summit

Katinka Michiels


Optimaliseer jouw lanceringen

Kim Swagemakers - spreker Online Business Summit

Kim Swagemakers


Meer social bereik met 20 Tekst Habits
kirsten jassies - spreker online business summit

Kirsten Jassies


Klanten werven via Instagram en TikTok
Merel Lankhorst - Spreker Online Business Summit

Merel Lankhorst


Business runnen als digital nomad
Petra Iuliano - spreker online business summit

Petra Iuliano


Opschalen met slimme verdienmodellen 

Maaike Gulden


Succesgeheimen van online marketing

Bekijk hieronder de masterclasses

Elisabeth Griffioen - Spreker Online Business Summit

Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen is Videovakvrouw, inspirator, coach en regisseur voor ondernemers die de kracht van video voor hun bedrijf gebruiken. Als tv-maker wist zij al dat opvallen en “met je kop in beeld zijn” loont. Door hard werken werd zij steeds vaker gezien, als expert, als mens, als video-expert. Tegenwoordig wordt zij overal herkend en haar video’s leveren haar heel veel klanten op.

3 Manieren om je video zo te beginnen dat je kijker meteen op het puntje van zijn stoel zit

Wil je de kracht van video voor he bedrijf gebruiken? Dan is deze workshop van Elisabeth Griffioen een echte aanrader. Je hebt maar een paar seconden om de aandacht te grijpen dus hoe zorg je ervoor dat je direct de aandacht hebt? In deze sessie leer je 3 manieren om je video zo te beginnen dat je kijker meteen op het puntje van zijn stoel zit.Korting op de training: Leer in 1 dag zo’n beetje alles wat je nodig hebt om professionele filmpjes te maken met je eigen telefoon

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Irene Ogier - spreker online business summit

Irene Ogier

Als business result coach helpt Irene Ogier jou, ambitieuze coach of trainer authentieke online marketing en salesmethodes die nu werken. Zij is een coach die je helpt doorpakken zodat je echt online kunt doorbreken. Sinds 2011 maakt en verkoopt Irene online trainingen en sinds  2014 geeft zij les in het maken van online trainingen en hierin heeft zij al duizenden cursisten begeleid.

Help je klant nóg beter, bespaar tijd en draai giga meer omzet met je online training

In deze workshop van Irene Ogier ontdek je hoe jij je business kunt opschalen door online cursussen aan te bieden in plaats van 1 op 1 trajecten. Dat gaat jou veel tijd besparen en je kunt klanten nog beter helpt met blijvend resultaat. Dat is 3 x winst: jij helpt je klant nog beter, bespaart tijd en draait meer winst.Gratis starterskit Online Cursus Maken met praktisch werkblad: Ontdek je hoe je van 1-op-1 klanten gaat naar een ongelimiteerd aantal klanten mét behoud van kwaliteit.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Katinka Michiels - spreker online busines summit

Katinka Michiels

Katinka Michiels toont vrouwelijke coaches hoe ze hun 1:1 praktijk kunnen opschalen met meer klanten in minder tijd volgens de Blooming Hybride Methode die is ontstaan nadat Katinka een 1 op 1 praktijk had. Maar hierdoor hadden we veel verloop in ons huis en besloot zij het anders aan te pakken en online te gaan. Zij automatiseerde haar hele bedrijf in 2011/2012. Zaaaaaalig! Veel vrije tijd en veel inkomen.

Ontdek de geheimen van een succesvolle lancering

Heb jij een cursus gecreëerd maar heb je deze nog niet (succesvol) gelanceerd omdat je niet weet HOE je mensen HONGERIG maakt om je aanbod te kopen? Dan is deze 38 min. video wat voor jou!Gratis 20 Lanceer Templates: templates die jij in Canva aan kunt passen aan jouw huisstijle n branding

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 28 workshops en een aantal toffe bonnussen

Kim Swagemakers - spreker Online Business Summit

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers helpt gepassioneerde professionals met het maken van de juiste keuzes in online kanalen en content voor de meest gestructureerde route naar relevante leads en tevreden klanten. Kim was er als de kippen bij toen in 1996 internet interessant werd voor bedrijven. Zij is licht allergisch voor alleen maar leuke ideeën en pas overtuigd als het resultaat oplevert. En geef niet op totdat die mindset ook jouw nieuwe default is.

Vergroot je bereik met perfecte social media teksten met de 20 Tekst Habits

Kim neemt ons mee langs de 20 Tekst Habits. Je content wordt alleen maar beter als je weet hoe jouw doelgroepen, de algoritmes én de 20 Tekst Habits werken. Daarmee krijgen je berichten niet alleen meer bereik en engagement, maar word je een geroutineerde content creator! Resultaat: je schrijft in de helft van de tijd voor dubbel bereik. Met deze gratis Checklist post je nooit meer iets op social media met je 'fingers crossed'.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

kirsten jassies - spreker online business summit

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies is social media expert. Ze geeft Instagram- en Tiktoktrainingen aan zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef Instaproof (2018), een inspirerende handleiding voor Instagram, Kick-ass content voor social media (‘21) en Tiktologie (sep ‘22).

Klanten werven via Instagram & TikTok

In deze masterclass legt Kirsten uit wat de voordelen zijn van korte video's op Instagram en TikTok en krijg je concrete tips hoe je het slim inzet voor meer zichtbaarheid en klanten. Ze deelt een aantal do’s en don’ts anno 2022-2023 en je leert hoe je jouw verhaal kunt vertellen in korte video's.Volg Kirsten op Instagram als je haar belevenissen wilt volgen, zien hoe zij Instagram inzet of gewoon met haar wilt connecten.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Merel Lankhorst - Spreker Online Business Summit

Merel Lankhorst

Merel Lankhorst is business coach en woont sinds kort met haar gezin op Bali. Hoewel dit al jaren haar droom was, hebben ze dit jaar pas het besluit genomen om er echt voor te gaan. En alle bezwaren en moeilijkheden die ze dachten tegen te komen, bleken gemakkelijk te tackelen.

Maak van je Digital Nomad droom werkelijkheid (het is makkelijker dan je denkt)

Hoe Merel dit gedaan heeft en welke cruciale stappen je kan zetten om ook als digital nomad jouw droom te gaan leven? Dat ontdek je in deze sessie zodat ook jij binnen no time je ticket boekt op weg naar jouw droomleven.Speciaal voor jou het gratis ebook 'Meer klanten, minder werken door de juiste focus'.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Petra Iuliano - spreker online business summit

Petra Iuliano

Petra Iuliano is half Italiaans, half Nederlands en geboren en getogen Rotterdamse. Deze combinatie maakt haar tot een gepassioneerde vrouw die tevens beide voeten op de grond heeft. Petra helpt ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. Petra heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de marketing en sales bij internationale gerenommeerde bedrijven en startte haar bedrijf in 2010.

Opschalen met slimme verdienmodellen en de geheimen van hoe jij hogere prijzen kunt vragen

De 5 meest cruciale strategieën om hogere prijzen te vragen en leer je een aantal slimme verdienmodellen die vandaag de dag het beste werken. Wat zijn de beste verdienmodellen om snel op te schalen met je bedrijf? En hoe goed te verdienen met jouw waarde? Geld is een thermometer van de waarde die je in jezelf ziet en de waarde die jij vol vertrouwen met de wereld.Ontvang het 100K Verdienmodel Canvas en maak jouw bedrijf winstgevend met een stabiele inkomstenstroom.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Succesgeheimen van online marketing zodat je beter, sneller en makkelijker klanten aantrekt

Serieuze stappen zetten met je online marketing? In deze sessie deelt Maaike Gulden de succesgeheimen van online marketing en welke valkuilen je beter kunt vermijden als je een constante stroom klanten wilt aantrekken via jouw online kanalen. Je hoeft niet meer te gissen wat werkt maar weet hoe je het slim aanpakt en wat anno 2022 werkt.Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.