Online Business Summit van 2-4 oktober 21 gratis trainingen

Digitale Goodie Bag

Deze cadeautjes zijn BEPERKT beschikbaar dus je hebt geen garantie dat deze ook een jaar lang beschikbaar zijn

Jouw goodie bag geeft je meteen toegang tot een aantal spectaculaire cadeaus in onze "Summit Goodie Bag" waaronder...

goodie bag online business summit kim munnecom

Manifesteren Masterclass

Word een master in manifesteren met deze handige masterclass

online Business Summit gooedie bag - fastforwardamy.

Time Management Checklijst

Een handige checklijst zodat je focus houdt op de juiste taken
goodie bag online business summit lotte eschbach

Trello CEO Dashboard

Trello CEO Dashboard voor een goede planning (t.w.v. €47)

Hieronder jouw summit goodie bag

Aanmelden VIP Pas Online Business Summit Oktober 2023

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 24 workshops en een aantal toffe bonussen

Online Business Summit - FastForwardAmy

Amy Vandeputte

Amy Vandeputte, beter bekend als FastForwardAmy, is een 30-jarige Belgische online business coach die alle taboes rond geld, mindset en ondernemerschap overboord gooit. Ze heeft zich opgewerkt van blut en burned out tot CEO van 2 bedrijven met een omzet van 6 en 7 cijfers. Ze heeft al meer dan 1500 ondernemers begeleid naar hun versie van vrijheid en haar community "Alfavrouwen" is met 17.000 leden het grootste netwerk voor vrouwelijke ondernemers in België.

freebie Fastforwardamy

Tijdmanagement Ninja

10 Strategies to manage your time like a pro! Word de meest productieve versie van jezelf met deze handige tips die je direct kunt toepassen. Verhoog je productiviteit met Amy’s persoonlijke Time Management & Workflow Systeem waarmee ze 2 bedrijven kan runnen, zodat ze jou kan helpen je productiviteit te verhogen en een Tijdmanagement Ninja te worden!
Paulien Pierik - Online Business SUmmit.

Paulien Pierik

Als ondernemerscoach brengt Paulien haar enthousiasme voor authentieke, eerlijke en slimme marketing samen met haar groeiende expertise in kunstmatige intelligentie (AI). Met een achtergrond als oprichter en CEO van 2 internetbedrijven, heeft Paulien een schat aan praktijkervaring opgedaan, waarmee zij haar klanten helpt om online zichtbaar te worden en meer klanten te vinden. In haar vrije tijd is Paulien dol op reizen, lezen, haar gezin, haar chaotische doodle Lexi en haar cactussen.

freebie Paulien Pierik

ChatGPT Kickstart Kit:

ChatGPT Kickstart Kit: Deze kit bevat een snelstartgids incl. stappenplan voor ChatGPT, zodat je precies weet hoe je supergoede vragen kunt stellen aan ChatGPT. Ook krijg je 100 prompts voor contentcreatie, social media en marketing, plus een lijst met nuttige AI tools.
Online Business Summit -  Kim Munnecom

Kim Munnecom

Kim Munnecom is Businesscoach en Law of Attraction Expert, en mama van 2 fantastische kindjes. Ze geloof enorm in een andere manier van ondernemen: ondernemen vanuit alignment. Zo heeft ze een miljoenenbedrijf mogen opbouwen op een hele simpele manier en het is nu haar nummer 1 missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om ditzelfde te bereiken.

freebie Kim Munnecom

Meester in Manifesteren

Word een meester in manifesteren. Download nu de GRATIS 3-delige videotraining en start vandaag nog met het manifesteren van jouw droomleven en droombusiness
Online Business Summit - Charida Elzinga

Charida Elzinga

Charida is Confidence Coach voor vrouwelijke ondernemers die zich niet langer klein willen houden. Ze helpt jou om zonder 'Fake it till you make it' trucjes, de Beyoncé van jouw branche te worden en de voldoening en (financiële) vrijheid te ervaren, waar je altijd van droomde. Ontdek je unieke online marketingtool, die je vandaag kunt inzetten om jezelf te onderscheiden, namelijk jouw lichaamstaal, persoonlijkheid en energie. Mensen kiezen voor jou om jou, om je charisma.

freebie Charida Elzinga

Camera Confidence

Onweerstaanbare Camera Confidence in 10 simpele stappen.....want videocontent is niet meer weg te denken uit je online marketing strategie. Voel je comfortabeler en zelfverzekerder voor de camera in je social media videocontent, masterclasses, cursus video’s, etc.
Online Business Summit - Katinka Reiss

Katinka Reiss

Katinka Reiss is opgeleid als logopodist en altijd bezig met de stem. Ze leert ondernemers hoe ze makkelijk zichtbaar en hoorbaar zijn en op hun podium kunnen stappen vol vertrouwen en lol. Ze gunt iedereen een stem die klinkt zoals je wilt en die ook echt bij je past. Hierdoor ga je je vrij voelen en kan je in je bedrijf echt overkomen zoals je bent. Zo zorg je voor meer luisteraars als je spreekt. En spreken is wat je doet, elke keer als je praat over en voor je business. De luisteraars naar je podcast, video webinar of masterclass zijn de klanten van morgen.

freebie Katinka Reiss

Videotraining

Videotraining Ongeremd Presenteren: laat je makkelijker en vol zelfvertrouwen horen. In een pitch, netwerkbijeenkomst, in een presentatie, webinar of op video of voor een echte groep.


Met de kortingscode: "ikpresenteer" is hij niet €79 maar €0,- gedurende de summitweek

Online Business Summit -Iene Lammers

Iene Lammers

Iene Lammers is coach voor trainers bij Totus Training. Aan de ene kant leert ze je om steengoeie trainingen te maken en te geven, mét de juiste structuur. Aan de andere kant helpt ze om je ook een goede trainer te voelen, zodat je ontspannen en vol zelfvertrouwen voor je (online) groepen staat. En je deelnemers toepassen wat jij ze leert. Want daar gaat het uiteindelijk om. Toch?s.

freebie iene lammers

Werkvormenboek

In dit werkvormenboek ontdek je 10 creatieve werkvormen voor volop interactie en online verbinding met je deelnemers. Resultaat? Jij krijgt ZIN om jouw eigen online training te geven en je deelnemers hebben ZIN om het geleerde ook echt toe te passen
Online Business Summit -lotte eschbach

Lotte Eschbach

Lotte Eschbach werkt met gedreven online ondernemers die dol zijn op hun business maar ook op ‘het goede leven’. Ze willen keihard knallen en groeien met hun bedrijf, maar niet ten koste van hun privéleven, partner, gezin en zichzelf. Ze helpt haar klanten om hun bedrijf effectief en efficiënt in te richten, met geoptimaliseerde en geautomatiseerde processen, zodat alles 24/7 doordraait zonder dat ze zelf altijd aan het werk zijn.

freebie Lotte Eschbach

Trello CEO Dashboard

Je werkt keihard in je bedrijf, maar voor werken aan je bedrijf is nooit tijd. Download het gratis Trello CEO Dashboard (t.w.v. €47) en leer om te werken vanuit strategische doelen, concrete projecten en een haalbare weekplanning met duidelijke prioriteiten. Zodat je elke dag precies weet wat je moet doen en (belangrijker nog) waarom je het doet!
Online Business Summit - Idelma del Mar

Idelma del Mar

Idelma Del Mar is Video & YouTube Strategist. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in Sales & Marketing. Sinds 2018 helpt ze ondernemers om YouTube strategisch in te zetten voor hun business. Ze heeft al talloze keren gesproken en workshops gegeven voor grote en kleine zalen, in binnen en buitenland. Daarnaast is ze eigenaresse van Del Mar Agency; Een video & YouTube Agency.

freebie Idelma del Mar

YouTube checklist

Wil jij echt stappen gaan zetten met YouTube? Praktische tips en tricks voor meer succes op YouTube? Dit zakelijk inzetten en voor je laten werken? Download de GRATIS YouTube checklist.
Online Business Summit - Karlijn Kwint

Karlijn Kwint

Wil jij laten zien dat je anders bent dan anderen, maar vind je dit ook lastig? Dan is deze masterclass voor jou. Karlijn Kwint leert je de állermakkelijkste manier om moeiteloos tot een goudmijn aan content en business ideeën te komen. Beter nog: ideeën die zo typisch jou zijn, dat je er ook nog eens de allerleukste klanten mee aantrekt.
freebie Karlijn Kwint

Stappenplan

Na dit stappenplan weet je precies hoe je met nieuwe klanten in contact komt, kan je duidelijk vertellen waar je ze mee helpt en durf je zonder twijfels en vol zelfvertrouwen je aanbod te doen.

Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer vrijheid oplevert. En je bedrijf ook doordraait als jezelf niet aan het werk bent!

gratis marketing training maaike gulden.png

Marketing Training

Gratis 5-delige videotraining waarin je leert wat de succesgeheiemen van online marketing zijn voor meer klanten en omzet zonder dat je continu aan het werk bent. Het is fijn als je business ook doordraait als je zelf niet aan het werk bent!
Online Business Summit - Sanne Raaimakers

Sanne Raaimakers

Sanne Raaimakers is al ruim 12 jaar werkzaam als online marketeer. Ooit begon zij in de tijd dat Facebook net om de hoek kwam kijken, inmiddels is zij vele jaren ervaring en kennis rijker.

In haar bedrijf helpt zij zelfstandigen en bedrijven met Pinterest en content marketing.

Freebie Sociallysanne

Pinterest training

Gratis Pinterest cursus zodat je klanten kunt aantrekken zonder iedere dag online actief te moeten zijn. Ontdek wat je nodig hebt om Pinterest in te zetten als klantenmachine.
Online Business Summit- Phil van Son

Phil van Son

Phil van Son is business&lifecoach ben voor coaches, therapeuten en (yoga) docenten die hun bedrijf online willen laten groeien door middel van een gratis weggever icm salesfunnel, webinar en advertenties EN die weten dat hun omzet alleen maar kan groeien als zij zelf als persoon meegroeien met hun bedrijf.


Gratis online masterclass: 'Ontdek de online succesformule voor meer omzet én vrijheid met je coach praktijk' omdat je een consistente klantenstroom krijgt via online marketing


Online Business Summit - Merel Lankhorst

Merel Lankhorst

Merel Lankhorst is business coach en runt sinds 3 jaar haar eigen bedrijf waarbij ze vrouwelijke ondernemers helpt om hun bedrijf te laten groeien. Merel startte haar bedrijf omdat ze meer vrijheid wilde. Vrijheid om te werken waar en wanneer ze wil op haar voorwaarden. En dat is gelukt. Eén van de marketingtechnieken die Merel hiervoor zeer succesvol toepaste is het geven van webinars. Vanuit haar webinars verkocht ze haar 1:1 coachingstrajecten die ze onder andere vanaf Bali verzorgde.


Zie je in dat het geven van een webinar voor jouw dé volgende stap is in de groei van je bedrijf? Vraag dan hieronder de gratis Winstgevende Webinar Checklist aan. Zodat je webinar jouw snelweg wordt naar vrijheid in je bedrijf! 


Summit Maaike Gulden - spreker Masja Slootweg

Masja Slootweg

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach helpt Masja ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant. Masja heeft inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Haar scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis maakt dat zij de expert is op het gebied van het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.


het belangrijk dat je van jouw profielbezoekers direct geïnteresseerde prospects maakt. Vraag hier meteen het gratis stappenplan aan voor het schrijven van die wervende kopregel, zodat je ook direct klanten via LinkedIn aantrekt!


online-business-summit-stephanie-aukes

Stephanie Aukes

Met +15 jaar ervaring in de PR en marketing helpt Stephanie Aukes zelfbewuste ondernemers en dwarsdenkende experts met het bereiken van hun volledig potentieel door Human Design. Ieder mens heeft een unieke blauwdruk in zijn DNA die laat zien wie je in essentie bent, wat je uniek maakt en hoe je succesvol kunt zijn. Als Projector helpt Stephanie haar klanten met authentieke zichtbaarheid expertstatus te verwerven en een miljoenenpubliek te bereiken zodat de wereld een beetje mooier wordt.


Escape the Clones: Break Free from Generic Marketing with the Secrets of Human Design Let’s bring authenticity back to marketing! Discover what marketing strategies work best for you based on your own unique Human Design blueprint

lucinda-douglas-spreker-online-business-summit

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas heeft 10 boeken geschreven. Ze schreef Lefwijf 1, 2 en 3 samen met 50 vrouwen, en dat is het succesgeheim. Iedereen is ergens goed in en heeft een eigen netwerk. Je kan ook een boek schrijven met vijf vrouwen. Zo houd je de kosten beperkt omdat je dat deelt en iedereen komt aan bod met een geheel eigen hoofdstuk. Zo neem je elkaar mee en de lezer krijgt het beste van wat er is aan verschillende inzichten en invalshoeken. Na deze masterclass weet je hoe jij ook zichtbaar kan worden door dit toe te passen.


Lefwijf 1 e-book wat Lucinda schreef met 49 vrouwen. Hierover zegt zij: “Ik wens je veel leesplezier en als je nou ook met een aantal vrouwen je boek wilt schrijven… doe het!


Aanmelden VIP Pas Online Business Summit Oktober 2023

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 24 workshops en een aantal toffe bonussen t.w.v 2500,-

Laat je inspireren in 24+ praktische masterclasses voor meer impact en omzet!