Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2500 euro

Vip Pas Upgrade Online Business Summit

Programma woensdag 4 oktober

Online Business Summit - Merel Lankhorst

Merel Lankhorst

Hoe cashen met webinars

Summit Maaike Gulden - spreker Masja Slootweg

Masja Slootweg

Stand out from the crowd op LinkedIn

Paulien Pierik - Online Business SUmmit.

Paulien Pierik

Haal alles

uit ChatGPT

online-business-summit-stephanie-aukes

Stephanie Aukes

Contentstrategie met Human Design
Online Business Summit - Spreker Dennis de Winter

Dennis de Winter

Het échte social media: trends & tips
Online Business Summit - Xaviera Ringeling

Xaviera Ringeling

Start met je customer journey
lucinda-douglas-spreker-online-business-summit

Lucinda Douglas

De kracht van samen je boek schrijven

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden

Onzichtbaar voor het ongetrainde brein

Bekijk hieronder de masterclasses

Online Business Summit - Merel Lankhorst

Merel Lankhorst

Merel Lankhorst is business coach en runt sinds 3 jaar haar eigen bedrijf waarbij ze vrouwelijke ondernemers helpt om hun bedrijf te laten groeien. Merel startte haar bedrijf omdat ze meer vrijheid wilde. Vrijheid om te werken waar en wanneer ze wil op haar voorwaarden. En dat is gelukt. Eén van de marketingtechnieken die Merel hiervoor zeer succesvol toepaste is het geven van webinars. Vanuit haar webinars verkocht ze haar 1:1 coachingstrajecten die ze onder andere vanaf Bali verzorgde.

Cashen met webinars: Verkoop moeiteloos je droomaanbod 

Zoek je naar een praktisch en simpel marketingsysteem dat je een constante stroom aan klanten oplevert? Ontdek dan hoe ook jij gemakkelijk winstgevende webinars gaat geven. Merel vertelt haar do’s en don’ts rondom het geven van webinars en voorziet je van tips die jouw motiveren om ook te starten met het geven van winstgevende webinars. Want webinars kunnen ook jouw cash cow worden naar een onderneming vanuit vrijheid.
Zie je in dat het geven van een webinar voor jouw dé volgende stap is in de groei van je bedrijf? Vraag dan hieronder de gratis Winstgevende Webinar Checklist aan. Zodat je webinar jouw snelweg wordt naar vrijheid in je bedrijf! 

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Summit Maaike Gulden - spreker Masja Slootweg

Masja Slootweg

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach helpt Masja ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant. Masja heeft inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Haar scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis maakt dat zij de expert is op het gebied van het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Stand out from the crowd op LinkedIn

Stand out from the crowd! Ben je soms teleurgesteld vanwege de weinige reacties die je op je LinkedIn berichten krijgt? Dat, terwijl je zo je best doet om regelmatig zichtbaar te zijn? In deze trainingsvideo legt Masja Slootweg, LinkedIn-expert & ondernemerscoach uit hoe jij met een documentpost je bereik op LinkedIn met gemak kunt verdubbelen!Stappenplan Document Post Downloaden

De inzet van een documentpost gaat ervoor zorgen dat je bereik op LinkedIn wordt geboost én dat het aantal profielbezoekers toeneemt! Dus is het belangrijk dat je van jouw profielbezoekers direct geïnteresseerde prospects maakt. Vraag hier meteen het gratis stappenplan aan voor het schrijven van die wervende kopregel, zodat je ook direct klanten via LinkedIn aantrekt!


Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Paulien Pierik - Online Business SUmmit.

Paulien Pierik 

Als ondernemerscoach brengt Paulien haar enthousiasme voor authentieke, eerlijke en slimme marketing samen met haar groeiende expertise in kunstmatige intelligentie (AI). Met een achtergrond als oprichter en CEO van 2 internetbedrijven, heeft Paulien een schat aan praktijkervaring opgedaan, waarmee zij haar klanten helpt om online zichtbaar te worden en meer klanten te vinden. In haar vrije tijd is Paulien dol op reizen, lezen, haar gezin, haar chaotische doodle Lexi en haar cactussen.

Haal alles uit ChatGPT als je creatieve contentpartner

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van ChatGPT als jouw creatieve contentpartner. Van het brainstormen van oneindig veel contentideeën en het plannen van je volgende lancering, tot het uitwerken van jouw nieuwste aanbod. Plus insider-tips om ChatGPT als een pro te gebruiken.ChatGPT Kickstart Kit: Deze kit bevat een snelstartgids incl. stappenplan voor ChatGPT, zodat je precies weet hoe je supergoede vragen kunt stellen aan ChatGPT. Ook krijg je 100 prompts voor contentcreatie, social media en marketing, plus een lijst met nuttige AI tools.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online Business Summit - Spreker Dennis de Winter

Dennis de Winter

Als creatief bij RAUWcc is Dennis de Winter dagelijks betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van grootschalige B2B campagnes. Hij is daarbij onder andere verantwoordelijk voor een stuk concepting en procesbewaking tijdens de uitrol hiervan. Stiekem staat hij het liefst vóór de camera. Met een sterke voorliefde voor social media presenteert hij al meer dan 150 afleveringen lang Kennis met Dennis: een wekelijkse update op het gebied van digitale media.

Het échte social media - dit zijn de nieuwste Social Media Tips & Trends

In zijn presentatie neemt Dennis de Winter je niet alleen mee in de laatste trends, maar ook in de verschuiving die op dit moment op social media in het algemeen plaatsvindt. Wat houdt social media op dit moment in? En hoe kun je hier op een zakelijke manier écht relevant zijn?Volg Dennis op LinkedInwant met de video's van "Kennis met Dennis" blijf je altijd up-to-date met de nieuwste social media trends

Volg Kennis met Dennis op Linkedin

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Vip Pas Upgrade Online Business Summit

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 21 workshops en een aantal toffe bonnussen

Online Business Summit - Xaviera Ringeling

Xaviera Ringeling

Xaviera Ringeling is een expert in contentstrategie, contentdesign en copywriting, met meer dan een decennium aan ervaring. Ze zet graag complexe ideeën om in begrijpelijke verhalen die resulteren in meetbare resultaten. Bij dit summit deelt ze haar inzichten over het belang van customer journeys als uitgangspunt voor een goede en duurzame klantrelatie.

Start met je customer journey(s)

Xaviera Ringeling is een expert in contentstrategie, contentdesign en copywriting, met meer dan een decennium aan ervaring. Ze zet graag complexe ideeën om in begrijpelijke verhalen die resulteren in meetbare resultaten. In deze masterclass deelt ze haar inzichten over het belang van customer journeys als uitgangspunt voor een goede en duurzame klantrelatie.
Meer weten over Xaviera of connecten? Check dan ContentChefs

Connecten met Xaviera

online-business-summit-stephanie-aukes

Stephanie Aukes

Met +15 jaar ervaring in de PR en marketing helpt Stephanie Aukes zelfbewuste ondernemers en dwarsdenkende experts met het bereiken van hun volledig potentieel door Human Design. Ieder mens heeft een unieke blauwdruk in zijn DNA die laat zien wie je in essentie bent, wat je uniek maakt en hoe je succesvol kunt zijn. Als Projector helpt Stephanie haar klanten met authentieke zichtbaarheid expertstatus te verwerven en een miljoenenpubliek te bereiken zodat de wereld een beetje mooier wordt.

Succesvolle contentstrategieën met Human Design

Hoe kun je Human Design inzetten voor een succesvolle contentstrategie? Wat zijn de do's & don'ts? Stephanie Aukes legt uit hoe je in jouw Human Design chart kunt aflezen wat past op basis van wie je in essentie bent. Als je de one-size-fits-all marketingstrategieën beu bent en op zoek bent naar meer authenticiteit, volg dan deze workshop.Escape the Clones: Break Free from Generic Marketing with the Secrets of Human Design Let’s bring authenticity back to marketing! Discover what marketing strategies work best for you based on your own unique Human Design blueprint

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

lucinda-douglas-spreker-online-business-summit

Lucinda Douglas

Lucinda Douglas heeft 10 boeken geschreven. Ze schreef Lefwijf 1, 2 en 3 samen met 50 vrouwen, en dat is het succesgeheim. Iedereen is ergens goed in en heeft een eigen netwerk. Je kan ook een boek schrijven met vijf vrouwen. Zo houd je de kosten beperkt omdat je dat deelt en iedereen komt aan bod met een geheel eigen hoofdstuk. Zo neem je elkaar mee en de lezer krijgt het beste van wat er is aan verschillende inzichten en invalshoeken. Na deze masterclass weet je hoe jij ook zichtbaar kan worden door dit toe te passen.

De kracht van samen je boek schrijven!

Na deze masterclass weet je hoe jij ook zichtbaar kan worden door dit toe te passen. Iedereen is ergens goed in en heeft een eigen netwerk. Je kan ook een boek schrijven met vijf vrouwen. Zo houd je de kosten beperkt omdat je dat deelt en iedereen komt aan bod met een geheel eigen hoofdstuk. Nu ga ik je leren hoe jij ook zichtbaar kan worden door dit toe te passen!
Lefwijf 1 e-book wat Lucinda schreef met 49 vrouwen. Hierover zegt zij: “Ik wens je veel leesplezier en als je nou ook met een aantal vrouwen je boek wilt schrijven… doe het!”

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Hoe slim lanceren voor meer verkopen

Zonder urgentie komen mensen niet in actie. Daarom is het slim om zelf verkoopmomenten te bedenken en een onweerstaanbare deal te maken zodat mensen in actie komen. Dan wordt het ook nog makkelijker om content te maken. Maar hoe pak je dit aan? Hoe maak je zo'n verkoopplan? Dat leer je in deze training.
Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Vip Pas Upgrade Online Business Summit

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.