Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit Maandag 2 oktober

Deze masterclasses & cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2500 euro

Vip Pas Upgrade Online Business Summit

Programma maandag 2 oktober

Online Business Summit - Karlijn Kwint

Karlijn Kwint

Dé methode voor unieke en onderscheidende business ideeën

Online Business Summit - Idelma del Mar

Idelma del Mar

Bouw jouw klantenmachine

met YouTube!

Online Business Summit -  Kim Munnecom

Kim Munnecom

Hoe kun je ondernemen vanuit alignment

Online Business Summit - Charida Elzinga

Charida Elzinga

Word charismatisch aantrekkelijk voor je klant
Online Business Summit - Nassira Tihani

Nassira Tihani

Boost je volgers met deze ad strategie
Online Business Summit -lotte eschbach

Lotte Eschbach

Word de CEO van je eigen bedrijf 

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden

Succesgeheimen van online marketing

Bekijk hieronder de masterclasses

Online Business Summit - Charida Elzinga

Charida Elzinga

Charida is Confidence Coach voor vrouwelijke ondernemers die zich niet langer klein willen houden. Ze helpt jou om zonder 'Fake it till you make it' trucjes, de Beyoncé van jouw branche te  worden en de voldoening en (financiële) vrijheid te ervaren, waar je altijd van droomde. Ontdek jouw unieke online marketingtool, die je vandaag nog kunt inzetten om jezelf te onderscheiden, namelijk jouw lichaamstaal, persoonlijkheid en energie. Mensen kiezen voor jou om jou, om je charisma.

Word charismatisch aantrekkelijk voor jouw droomklanten

Ontdek jouw unieke online marketingtool, die je vandaag nog kunt inzetten om jezelf te onderscheiden in jouw branche. Je krijgt in deze masterclass concrete tips, handvatten en bewezen strategieën, hoe jij charismatisch kunt overkomen, zowel op camera, als tijdens presentaties, salesgesprekken of het het netwerken. Waardoor je aantrekkelijker wordt voor je ideale klant en jij je zelfverzekerder voelt.


Onweerstaanbare Camera Confidence in 10 simpele stappen.....want videocontent is niet meer weg te denken uit je online marketing strategie. Voel je comfortabeler en zelfverzekerder voor de camera in je social media videocontent, masterclasses, cursus video’s, etc.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online Business Summit - Idelma del Mar

Idelma del Mar

Idelma Del Mar is Video & YouTube Strategist. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in Sales & Marketing. Sinds 2018 helpt ze ondernemers om YouTube strategisch in te zetten voor hun business. Ze heeft al talloze keren gesproken en workshops gegeven voor grote en kleine zalen, in binnen en buitenland. Daarnaast is ze eigenaresse van Del Mar Agency; Een video & YouTube Agency.

Bouw jouw klantenmachine met YouTube!

Klaar voor meer klanten? Dan is het tijd om je te richten op het potentieel van YouTube.. Ontdek hoe jij YouTube kunt benutten om nieuwe kanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en je bedrijf te laten groeien. In deze masterclass deelt Idelma del Mar praktische tips om je klantenmachine te bouwen met YouTube.Wil jij echt stappen gaan zetten met YouTube? Praktische tips en tricks voor meer succes op YouTube? Dit zakelijk inzetten en voor je laten werken? Download de GRATIS YouTube checklist.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online Business Summit - Karlijn Kwint

Karlijn Kwint 

Karlijn Kwint is dé businesscoach voor ondernemers die het liefst persoonlijk met mensen werken. Geen afstandelijke online business, maar warme samenwerkingen. Karlijn is opgeleid om dat wat jou tot jezelf maakt naar boven te halen en helpt je dit onder woorden te brengen en te integreren in je complete business, van content, positionering en aanbod tot aan sales. Want door ultiem jezelf te zijn en dát aan de buitenwereld te laten zien, zullen de leukste klanten als een blok voor je vallen.

Dé methode voor unieke en onderscheidende business ideeën

Wil jij laten zien dat je anders bent dan anderen, maar vind je dit ook lastig? Dan is deze masterclass voor jou. Karlijn Kwint leert je de állermakkelijkste manier om moeiteloos tot een goudmijn aan content en business ideeën te komen. Beter nog: ideeën die zo typisch jou zijn, dat je er ook nog eens de allerleukste klanten mee aantrekt.Na dit stappenplan weet je precies hoe je met nieuwe klanten in contact komt, kan je duidelijk vertellen waar je ze mee helpt en durf je zonder twijfels en vol zelfvertrouwen je aanbod te doen.

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Vip Pas Upgrade Online Business Summit

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 21 workshops en een aantal toffe bonnussen

Online Business Summit -  Kim Munnecom

Kim Munnecom

Kim Munnecom is Businesscoach en Law of Attraction Expert, en mama van 2 fantastische kindjes. Ze geloof enorm in een andere manier van ondernemen: ondernemen vanuit alignment. Zo heeft ze een miljoenenbedrijf mogen opbouwen op een hele simpele manier en het is nu haar nummer 1 missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om ditzelfde te bereiken.

Hoe kun je ondernemen vanuit alignment

In dit interview deelt Kim praktische tips hoe je makkelijker kunt ondernemen door het gewoon heel simpel te houden in je bedrijf en de dingen te doen die echt bij je passen. Ze deelt haar geheimen hoe ze een miljoenen bedrijf opgebouwd heeft op een hele simpele manier en zonder enorm team Word een meester in manifesteren. Download nu de GRATIS 3-delige videotraining en start vandaag nog met het manifesteren van jouw droomleven en droombusiness

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online Business Summit -lotte eschbach

Lotte Eschbach

Lotte Eschbach werkt met gedreven online ondernemers die dol zijn op hun business maar ook op ‘het goede leven’. Ze willen keihard knallen en groeien met hun bedrijf, maar niet ten koste van hun privéleven, partner, gezin en zichzelf. Ze helpt haar klanten om hun bedrijf effectief en efficiënt in te richten, met geoptimaliseerde en geautomatiseerde processen, zodat alles 24/7 doordraait zonder dat ze zelf altijd aan het werk zijn.

Ben jij een werknemer in je eigen bedrijf of de CEO?

Kijk eens heel kritisch naar alle taken op je eindeloze to-do-list: zijn dit strategische projecten die je bedrijf laten groeien of vooral administratieve en herhalende taken waarmee je de boel draaiende houdt? Wat zijn jouw jaardoelen? En weet jij of je ‘on track’ bent om deze te behalen? In deze masterclass leer je: Welke cijfers elke ondernemer moet kennen. Hoe je van vage doelen naar een haarscherpe jaarplanning gaat. En hoe je jouw bedrijf de baas wordt in plaats van andersom.Trello CEO Dashboard (t.w.v. €47) voor meer overzicht. Met dit Dashboard zie je in één oogopslag aan welke projecten je gaat werken om jouwdoelen te realiseren

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Online Business Summit - Nassira Tihani

Nassira Tihani

Nassira is samen met Hayet, oprichters van Maximize Your Business. Zij helpen ondernemers (coaches en trainers) om hun bedrijf op te schalen door middel van het automatisch genereren van leads op Facebook en Instagram en hun online zichtbaarheid een flinke boost te geven!

Hun focus ligt hierbij echt op de messaging waarbij wij het essentieel vinden dat jouw missie en boodschap op een unieke manier in de markt wordt gezet, zodat jouw ideale klant echt geraakt wordt! En echt voor jou kiest om jou en niet alleen je dienst. Een boodschap die zorgt voor erkenning door herkenning.

Zet binnen 30 minuten je naamsbekendheidcampagne op en verwelkom je nieuwe volgers

In deze workshop leer jij hoe je een campagne opzet zodat je jouw waardevolle Facebook & Insta post die je hebt gemaakt een enorme boost kan geven. Je bericht wordt getoond aan jouw ideale klant, en als deze interessant genoeg is gaan ze je volgen. Wist je dat maar 10% van je volgers je post ziet? Zonde toch. Door er ads op te zetten zorg je er voor dat je al je volgers kan bereiken met jouw post. Je kunt heel je emaillijst en iedereen die op je website is geweest je post laten zien. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze workshop van Nassira van MaximizeYourBusinessLet’s connect op Instagram. Heb je vragen, schroom niet en stuur een Dm

Connect met Nassira op Instagram

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Succesgeheimen van online marketing zodat je beter, sneller en makkelijker klanten aantrekt

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Dus wat werkt op dit moment om klanten aan te trekken via online kanalen en meer te verkopen? Dus wil je serieuze stappen zetten met je online marketing? In deze training legt Maaike Gulden uit wat de succesgeheimen  van online marketing zijn zodat je beter, sneller en makkelijker klanten aantrekt
Videotraining waarin je leert hoe je een trouwe en enthousiaste community van fans & volgers opbouwt die staan te popelen om klant worden en jou aanbevelen bij anderen

Vraag hieronder snel jouw cadeautje aan

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Vip Pas Upgrade Online Business Summit

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 37 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.