Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit

Deze cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade
Online Business Summit - spreker Yvonne Ruckert

Yvonne Ruckert

Yvonne Ruckert is een ondernemer en e-mailmarketingexpert. De afgelopen zes jaar heeft ze online ondernemers geholpen het maximale uit hun e-mailmarketingcampagnes te halen en funnels te bouwen in ActiveCampaign. Ze begon als een eenmansactie, maar groeide al snel uit tot een expert met klanten uit Nederland en België, maar ook uit de VS. In haar vrije tijd werkt Yvonne graag met honden en traint ze haar Hollandse herder pup.

Stephanie Aukes - Spreker Online Business Summit.

Stephanie Aukes

Stephanie Aukes, PR-Strateeg en Human Design Guide. Ze helpt al meer dan 15 jaar, change-makers en experts met het verwoorden van hun zone of genius, het creëren van kernboodschappen en authentieke verhalen waar mensen op aanhaken. Met haar begeleiding vinden ondernemers hun authentieke brand voice zodat zij zich onderscheiden en gezien gaan worden als thought leader op hun vakgebied.

Saskia van der Hilst - Spreker Online Business Summit.

Saskia van der Hilst

Saskia van der Hilst - Tilmans is marketeer in hoofd, hart en handen. De kracht van videomarketing en dan met name vloggen (met je telefoon), heeft zij aan den lijve ondervonden. Het succes dat dat haar heeft gebracht, gunt ze ook anderen. Ze geeft trainingen en coacht zowel ondernemers als (zorg)organisaties. Zoek je nog wat energie, inspiratie, (zelf)vertrouwen en tips om te starten met vloggen? Bij haar vind je dat en meer!

Lucinda Douglas - Online Business Summit

Lucinda Douglas

In 2019 schreef Lucinda Douglas haar eerste bestseller op Amazon en inmiddels heeft ze 10 boeken geschreven. Ze schreef Lefwijf 1, 2 en 3 samen met 50 vrouwen, en dat is het succesgeheim. Iedereen is ergens goed in en heeft een eigen netwerk. Naast haar boeken heeft Lucinda op de hele wereld mogen spreken en lezingen gegeven. De vrouw en haar zichtbaarheid is haar expertise.

Debra van der Heiden - Spreker Online Business Summit

Debra van der Heide

Debra van der Heide helpt ondernemers op een authentieke manier hun bedrijf online te laten groeien zodat zij de perfecte klanten aantrekken en om zelfverzekerd te verkopen op Instagram.  Door haar ervaring in social media ging zij na in loondienst te hebben gewerkt aan de slag met het lanceren van een Instagram cursus. Al meer dan 10K+ cursisten deden mee aan haar online trainingen over Instagram marketing.

Brigit van der Heijden - Spreker Online Business Summit.

Brigit van der Heijden

Brigit van der Heijden helpt startende dienstverlenende ondernemers zoals coaches, trainers, en kennisondernemers bij het online op de kaart zetten van hun bedrijf. Met online zichtbaar én vindbaar worden voor hun ideale klant. Ik doe dit door middel van een goede website en alles wat daarbij komt kijken

archana haarnack - Spreker Online Business Summit

Archana Haarnack

Archana Haarnack is een Pinterest Marketing Expert en zij is inmiddels meer dan 12 jaar actief op het platform. Haar account bereikt maandelijks een miljoenenpubliek en 122K+ volgers. Met haar bewezen Pin-strategie helpt zij interieurmerken, fysieke woonwinkels en webshops organisch groeien op Pinterest om meer zichtbaarheid, traffic en sales te creëren.

Trudy Pannekeet - spreker online business summit

Trudy Pannekeet

Trudy Pannekeet is LinkedIn Marketing trainer, LinkedIn ambassadeur en auteur van het praktische LinkedIn handboek Spring eruit met LinkedIn. Zij traint professionals om online beter zichtbaar te zijn, zonder te roeptoeteren, én zonder dat het zoveel tijd kost. Gericht LinkedIn inzetten om klanten aan te trekken. Ze vertelt niet alleen WAT je kunt doen (dat weet je vaak zelf ook wel), maar ook HOE. Lekker praktisch!

Sanne Raaimakers - Spreker Online Business Summit

Sanne Raaimakers

Sanne Raaimakers is al ruim 12 jaar werkzaam als online marketeer. Ooit begon zij in de tijd dat Facebook net om de hoek kwam kijken, inmiddels is zij vele jaren ervaring en kennis rijker.

In haar bedrijf helpt zij zelfstandigen en bedrijven met Pinterest en content marketing.

Rachelle Blok-spreker online business summit

Rachelle Blok

Op 18-jarige leeftijd startte Rachelle Blok haar eerste bedrijf: Blok Webdesign. Met Blok Webdesign bouwde zij WordPress websites voor kleine zelfstandige maar in 2016 kwam zij erachter dat er ook een andere manier van ondernemen mogelijk is. Waarbij je wél die vrijheid hebt, een lege agenda én veel mensen tegelijkertijd kunt helpen. De kracht zit hem in een schaalbaar verdienmodel in combinatie met een marketing machine.

Nanneke van Drunen - spreker online business summit

Nanneke van Drunen

Nanneke van Drunen afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek & Voorlichting. Zij richtte zich in haar bedrijf op contentmarketing en storytelling, wat goed bij haar paste. Met blogs die hoog in de zoekmachines scoorden, kwamen potentiële klanten als vanzelf op haar site terecht. Eind 2020 ontdekte zij dat qua Human Design een projector is en nu helpt zij mede projectors met een (online) bedrijf om dat te laten groeien op een manier die goed voelt, zonder hustle en overwhelm.

Karlijn Kwint -Spreker Online Business Summit.

Karlijn Kwint

Karlijn Kwint is dé businesscoach die weet hoe je dat wat jou tot jezelf maakt, die onderscheidenheid, naar boven haalt en onder woorden brengt. Tijdens haar loondienst carrière, waarin zij bij een bank en in het onderwijs heeft gewerkt, zat zij continu vast aan functieomschrijvingen en regeltjes die haar enorm beperkten. Nu werkt zij vanuit haar bedrijf Vogelvrij ondernemen en maakt Karlijn het ongrijpbare in jou concreet en tastbaar, zodat jij opvalt - zonder poespas, juist door ultiem jezelf te zijn.

Jeanet Bathoorn - spreker online business summit

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. Ze is bestsellerauteur van 8 boeken en was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Jeanet Bathoorn richt zich op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.

ilde Radt - spreker online business summit.

Hilde Radt

Als econoom met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer is Hilde Radt de aangewezen persoon om jou te helpen bij de financiële kant van jouw bedrijf. Als financieel business coach helpt zij dagelijks ondernemers om hun bedrijf zo in te richten dat zij hier maximaal aan verdienen. Naast de cijfers en de strategie heeft zij ook aandacht voor een gezonde money mindset zodat je jezelf niet saboteert bij het bereiken van jouw doelen.

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Petra Iuliano - spreker online business summit

Petra Iuliano

Petra Iuliano is half Italiaans, half Nederlands en geboren en getogen Rotterdamse. Deze combinatie maakt haar tot een gepassioneerde vrouw die tevens beide voeten op de grond heeft. Petra helpt ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. Petra heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de marketing en sales bij internationale gerenommeerde bedrijven en startte haar bedrijf in 2010..

Merel Lankhorst - Spreker Online Business Summit

Merel Lankhorst 

Merel Lankhorst is business coach en woont sinds kort met haar gezin op Bali. Hoewel dit al jaren haar droom was, hebben ze dit jaar pas het besluit genomen om er echt voor te gaan. En alle bezwaren en moeilijkheden die ze dachten tegen te komen, bleken gemakkelijk te tackelen.

kirsten jassies - spreker online business summit

Kirsten Jassies 

Kirsten Jassies is social media expert. Ze geeft Instagram- en Tiktoktrainingen aan zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef Instaproof (2018), een inspirerende handleiding voor Instagram, Kick-ass content voor social media (‘21) en Tiktologie (sep ‘22).

Kim Swagemakers - spreker Online Business Summit

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers helpt gepassioneerde professionals met het maken van de juiste keuzes in online kanalen en content voor de meest gestructureerde route naar relevante leads en tevreden klanten. Kim was er als de kippen bij toen in 1996 internet interessant werd voor bedrijven. Zij is licht allergisch voor alleen maar leuke ideeën en pas overtuigd als het resultaat oplevert. En geef niet op totdat die mindset ook jouw nieuwe default is.

Katinka Michiels - spreker online busines summit

Katinka Michiels

Katinka Michiels toont vrouwelijke coaches hoe ze hun 1:1 praktijk kunnen opschalen met meer klanten in minder tijd volgens de Blooming Hybride Methode die is ontstaan nadat Katinka een 1 op 1 praktijk had. Maar hierdoor hadden we veel verloop in ons huis en besloot zij het anders aan te pakken en online te gaan. Zij automatiseerde haar hele bedrijf in 2011/2012. Zaaaaaalig! Veel vrije tijd en veel inkomen.

Irene Ogier - spreker online business summit

Irene Ogier

Als business result coach helpt Irene Ogier jou, ambitieuze coach of trainer authentieke online marketing en salesmethodes die nu werken. Zij is een coach die je helpt doorpakken zodat je echt online kunt doorbreken. Sinds 2011 maakt en verkoopt Irene online trainingen en sinds  2014 geeft zij les in het maken van online trainingen en hierin heeft zij al duizenden cursisten begeleid.

Elisabeth Griffioen - Spreker Online Business Summit

Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen is Videovakvrouw, inspirator, coach en regisseur voor ondernemers die de kracht van video voor hun bedrijf gebruiken. Als tv-maker wist zij al dat opvallen en “met je kop in beeld zijn” loont. Door hard werken werd zij steeds vaker gezien, als expert, als mens, als video-expert. Tegenwoordig wordt zij overal herkend en haar video’s leveren haar heel veel klanten op.

Shelley Barendregt - Spreker Online Business Summit.

Shelley Barendregt

Shelley Barendregt is tijdswinst en efficiëntie expert en helpt met haar bedrijf Hashtag Lifegoals high achieving ondernemers8 tot 20 uur per week te besparen in hun bedrijf door slimme en efficiënte workflows. Zo kun jij meer doen in minder tijd en je focussen op waar je écht gelukkig van wordt: het opzetten en uitvoeren van jouw geniale ideeën die je omzet en bedrijf doen groeien.

Sharona Bolander- Online Business Summit

Sharona Bolander

Sharona Bolander’s persoonlijke ervaringen en haar levenspad staan aan de basis van haar methodes. De lessons learned, doorbraken en kennis die zij heeft opgedaan in de afgelopen jaren wil zij doorgeven aan andere ondernemers. Bij Sharona draait het om echtheid en commitment. Niet alleen vertellen wat je moet doen, maar jou de kennis aanreiken en je de antwoorden zelf laten vinden: échte empowerment dus.

Maureen Mulder - spreker online business summit

Maureen Mulder

Maureen Mulder is enthousiaste) facebooknerd en advertentiestrateeg sinds 2013. Zij maakt het werk voor ondernemers leuker én makkelijker. Door de complexe klus van het adverteren uit handen te nemen, zorgt ze dat je zichtbaar wordt bij je ideale klant zodat die jou veel makkelijker weet te vinden. Zo kun jij je richten op dat wat jij het liefste doet en waar jouw kracht ligt. Maureen zorgt voor een continue stroom aan high-end leads, nieuwe klanten, bomvolle webinars en uitverkochte programma’s.

Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. 

Elja Daae -Spreker Online Business Summit.

Elja Daae

Elja Daae is social media trainer en -strateeg. Ze gelooft dat de mensen die de social media accounts van hun organisatie beheren voor een groot deel de reputatie van die organisatie bepalen. Ze geeft hen de tools, trends en inzichten die ze nodig hebben om dat goed te doen. Ze schreef 3 boeken, spreekt regelmatig op congressen en vakbeurzen en is daarnaast altijd te vinden op haar blog.

Cat Colnot - spreker Online Business Summit

Cat Colnot

Cat Colnot is Life & Business Story Mentor en noemt zichzelf ook wel goudzoeker of rijk meisje. Alles wat zij doe draait om de vraag: “wat maakt jou rijk?” Waar ben je goed in, wat vind je leuk en wat heeft de wereld daaraan? Cat inspireert en motiveert ambitieuze multi passionate ondernemers om op zoek te gaan naar zichzelf, hun gouden verhaal te ontdekken om daarmee te inspireren, verbinden en impact te maken.

Anneke van der Voort - Spreker Online Business Summit.

Anneke van der Voort

“Zet LinkedIn op een slimme en authentieke manier in, en de zakelijke wereld ligt aan je voeten”. Onder dit motto begeleidt Anneke van der Voort ondernemers naar een onderscheidende profilering en de juiste klanten via LinkedIn. Voordat ze haar bedrijf PRminded in 2013 begon, werkte ze onder andere in Singapore en Londen als freelance PR & marketing professional en docent marketing. Ze heeft inmiddels honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd.

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.