Online Business Summit van 14-17 november: 28 gratis trainingen

Online Business Summit

Deze cadeautjes zijn beschikbaar tot...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Upgrade naar een VIP Pas

Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal toffe bonussen ter waarde van 2800 euro

Online Business Summit VIP upgrade

Cadeautjes gemist? Vraag ze hieronder nog snel aan!

Hieronder jouw summit goodie bag

Online business summit juni 2023 - Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als Online Marketing Mentor helpt Maaike ondernemers om hun bedrijf op een leukere en makkelijker manier te runnen en een constant stroom klanten aan te trekken via online kanalen. Ze helpt jou met de juiste inzet van online marketing (op een manier die bij JOU past) zodat het je een constante stroom klanten oplevert. En het schaalbaar maken van je business zodat het meer persoonlijke en financiële vrijheid oplevert. et.


Meld je aan voor de gratis online mini-training over de 5 grootste succesgeheimen van Online Marketing die je nodig hebt voor meer omzet en klanten

Shelley Barendregt - Online Business Summit

Shelley Barendregt

Ken je van die ondernemers die barsten van ideeën die minstens 10K per stuk opleveren, maar die geen tijd hebben om ze uit te voeren omdat hun agenda overvol zit? Shelley Barendregt helpt die ondernemers om minstens 8u per week te besparen, zodat ze al die omzet-verhogende ideeën wél kunnen uitvoeren. Met Hashtag Lifegoals helpt ze jou om je bedrijf en workflows slimmer en efficiënter in te richten, zodat je alle tijd hebt voor het verder doen groeien van je business en omzet.


Krijg toegang tot een exclusieve podcast: In 5 stappen meer tijd om je bedrijf & omzet te groeien, terwijl je minder werkt

Rachelle Blok-spreker online business summit

Rachelle Blok

Op 18-jarige leeftijd startte Rachelle Blok haar eerste bedrijf: Blok Webdesign. Met Blok Webdesign bouwde zij WordPress websites voor kleine zelfstandige maar in 2016 kwam zij erachter dat er ook een andere manier van ondernemen mogelijk is. Waarbij je wél die vrijheid hebt, een lege agenda én veel mensen tegelijkertijd kunt helpen. De kracht zit hem in een schaalbaar verdienmodel in combinatie met een marketing machine).


Gratis Roadmap: maak in 5 stappen een winstgevende online cursus zonder online leeromgeving, zonder techniek en zonder duizenden volgers nodig te hebben

Saskia van der Hilst - Spreker Online Business Summit.

Saskia van der Hilst

Saskia van der Hilst - Tilmans is marketeer in hoofd, hart en handen. De kracht van videomarketing en dan met name vloggen (met je telefoon), heeft zij aan den lijve ondervonden. Het succes dat dat haar heeft gebracht, gunt ze ook anderen. Ze geeft trainingen en coacht zowel ondernemers als (zorg)organisaties. Zoek je nog wat energie, inspiratie, (zelf)vertrouwen en tips om te starten met vloggen? Bij haar vind je dat en meer!


Het eerste hoofdstuk van “Ga toch vloggen” het boek voor ondernemers die willen starten met vloggen.

Maartje Blijleven - Spreker Online Business Summit

Maartje Blijleven

Maartje Blijleven is #1 bestseller auteur, keynote spreker en al 20+ jaar digital community expert voor bedrijven zoals Endemol, KLM en Facebook. Ze staat bekend als de 'queen of communities' en hielp honderden ondernemers met het bouwen van een succesvol bedrijf dankzij community building.ertise.


Masterclass: Waarom je én een business building methode én een community building methode nodig hebt om veel klanten te krijgen

Francina van den Berg - Online Business Summit

Francina van den Berg

Francina van den Berg is al meer dan 28 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 is zij al actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. In korte tijd heeft zij haar vorige bedrijf naar een miljoenen business gebracht. Dit heeft haar enorm veel geleerd over hoe je verschillende verdienmodellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. Ze is "the Queen" in opschalen van je business!


Werkboek: Hoe stem je af op je business intuïtie om meer verbinding te krijgen met jezelf en je klanten

Cat Colnot - spreker Online Business Summit

Cat Colnot

Cat Colnot noemt zichzelf goudzoeker en rijk meisje. Ze is multi passionate en reislustig. Studeerde Film- en TV/dramaturgie. Begon als fotograaf/blogger, was ook boekeditor, webdesigner, personal branding specialist. Nu is ze coach/mentor op het gebied van storytelling. Ze helpt multi passionate ondernemers hun goud te vinden en dat om te zetten naar een gouden verhaal waarmee ze verbinden, inspireren en een positieve impact maken om jouw lievelingsklanten als een magneet naar je toe te trekken.


In dit e-book de 6 onderdelen waaraan jouw story moet voldoen om onderscheidend te zijn. Om een golden story te zijn. Doe inspiratie op met dit e-book en schrijf ook jouw verhaal. 

Artjanna Harkhoe - Spreker Online Business Summit

Artjanna Harkhoe

Artjanna Harkoe is high level accountability mentor en helpt ondernemers zodat er niets tussen jou en je doel in komt te staan en jij eindelijk de progressie boekt waar je van droomt. Na jarenlange praktijkervaring in coaching en NLP, waarop ze met diverse systemen werkte, veel coaches om haar heen had en de wereld over reisde om grootse doelen te behalen, viel haar één ding op: Ongeacht het succes van de vele ondernemers om mij heen, was er één ding waar de meeste ondernemers keer op keer concessies in deden, namelijk; hun doelen.


The Golden Template - om van iedere piece of content een piece of cake te maken

Trudy Pannekeet - spreker online business summit

Trudy Pannekeet

Trudy Pannekeet is LinkedIn Marketing trainer, LinkedIn ambassadeur en auteur van het praktische LinkedIn handboek Spring eruit met LinkedIn. Zij traint professionals om online beter zichtbaar te zijn, zonder te roeptoeteren, én zonder dat het zoveel tijd kost. Gericht LinkedIn inzetten om klanten aan te trekken. Ze vertelt niet alleen WAT je kunt doen (dat weet je vaak zelf ook wel), maar ook HOE. Lekker praktisch!


Praktische content kalender met voor 365 dagen content ideetjes en voorbeeld ChatGPT prompts die je zo kunt aanpassen voor jouw bedrijf en jouw situatie.

Sabine van der Hulst-Online Business Summit

Sabine van der Hulst

Sabine is een ervaren business- en netwerkcoach, gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers bij het ontwikkelen van hun vaardigheden, bereiken van zakelijke doelen en opbouwen van een kwalitatief goed netwerk. Ze leert je netwerken te zien als houding vanuit gegrond leiderschap waarbij je bepaalde skills kunt ontwikkelen i.p.v. te zien als een ‘’to do’’. Sabine neemt je graag mee in haar kijk van netwerken vanuit zowel de praktische zakelijke kant als ook de energetische kant.


Online Magazine: Leer de fijne kneepjes van effectief online en offline netwerken. Leer essentiële strategieën en voorwaarden om jouw netwerk naar een hoger niveau tillen.

Linda Brink - Spreker Online Business Summit

Linda Brink

Hoe zet je Instagram Reels in om je omzet te verhogen? Linda Brink is dol op imperfecte Insta-chicks en ze gaat ook jou aanmoedigen om Instagram Reels te maken die: jouw bereik vergroten, jouw expert status benadrukken, laten zien wat voor coole ondernemer je bent en jouw omzet verhogen. Deze workshop is voor DOENERS, die de no-nonsense aanpak van Linda waarderen. Nadat je deze hands-on workshop gevolgd hebt, ben jij klaar om je eerste Reels video op Instagram te delen.


 Worksheet Instagram Reels: Handige voorbeelden en zinnen voor je Reels zodat jij genoeg inspiratie hebt en je kunt positioneren als de expert in je vakgebied

Kim Swagemakers - Online Business Summit.

Kim Swagemakers

Kim Swagemakers helpt gepassioneerde professionals met het maken van de juiste keuzes in online kanalen en content voor de meest gestructureerde route naar relevante leads en tevreden klanten. In haar 27 online jaren heb ik elke bubbel, bodem en uithoek van het online communicatievak gezien én geabsorbeerd. In haar wereld staat AI voor Altijd Inspiratie. Met haar Gouden Contentformules én ChatGPT tovert ze  elke tekst om tot 150% meer rendement en maakt Kim korte metten met ‘Ik heb geen inspiratie’.


Een speciale Summit versie van hét Werkboek Altijd Inspiratie (t.w.v. € 57) - 3 Altijd Inspiratie Templates en 3 Altijd Inspiratie Prompts uit de workshop, inclusief voorbeelden en werkbladen

John slabbekoorn - Online Business Summit

John Slabbekoorn

John Slabbekoorn is Performance/Business coach met een mening over coaches Bouwt samen met zijn vrouw en business partner, Jeanet Wolf, aan een van de beste coaching bedrijven van Nederland. Met z’n tweeën waren ze digital nomads van 2016 tot en met 2020, 8 maanden per jaar zaten ze op tropische plekken terwijl de business bleef groeien.  Heeft 500K+ in zichzelf geïnvesteerd vanaf 2016 om zo goed te worden in wat hij doet.


Laat je bedrijf voor jou werken in plaats van andersom. Ga van Vakman naar Leider in je business en ontdek hoe je nu scoort. Doe de ondernemerstest, hoe misbaar ben jij in je bedrijf?

Jeanet bathoorn - Online Business Summit

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. Ze is bestsellerauteur van 8 boeken en was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Jeanet Bathoorn richt zich op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.


Ontdek jouw Geld Archetype - assessment. Wij hebben allemaal een unieke relatie met geld. Er is een reden dat jij altijd geld tekort komt. Of dat je altijd geld over hebt.

Christel verbiesen - Spreker Online Business Summit

Christel Verbiesen

De afgelopen 16 jaar, waarvan 13 jaar als freelance marketingstrateeg, hielp Christel Verbiesen nationale en internationale bedrijven aan miljoenen extra omzet met succesvolle campagnes. Haar topcampagne leverde 6,4 miljoen op in 1,5 jaar en won de Marketing Bouwprijs 2017. Sinds 2020 helpt ze zzp'ers met het combineren van een authentieke positionering met een sterke lancering- en verkoopstrategie inclusief actieplan. Ze geloof in de waarde van AI als marketing assistent. Haar missie: marketing makkelijk maken!


Vind je het lastig om voldoende tijd en inspiratie te vinden om je aanbod te promoten? 60 simpele content ideeën om je sales te verdubbelen in 30 dagen

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Upgrade naar een VIP Pas en krijg een jaar lang toegang tot ALLE 28 workshops en een aantal toffe bonnussen

Sófie de Bleser - Online Business Summit

Sófie de Bleser

Sófie is een businesscoach voor coaches en therapeuten en tegelijkertijd ben ik fulltime moeder van een kindje met een beperking. Daarnaast heeft ze met succes een bedrijf opgezet in minder dan 15 uur per week. Hoe kun je slim ondernemen als coach, in minder uren meer omzet en passief geld verdienen.


Masterclass is voor coaches en therapeuten die slimmere strategieën willen inzetten in hun business OF als startende coach meteen slim wil ondernemen! Met direct praktische tips.

Nathalie Krom - Spreker Oonline Business Summit

Nathalie Krom

Business Women Nederland is het #1 netwerk voor ondernemende vrouwen. De community bestaat uit duizenden vrouwen met ambities, dromen en mooie bedrijven. Een netwerk en een community om te inspireren, motiveren en te verbinden. Omdat we samen zoveel sterker staan. We bieden hen een platform om zichtbaar te zijn via onze website en ons magazine. We verbinden en helpen via ons membership en onze borrels. Nathalie Krom is mede-eigenaresse van deze mooie community.


BWNL Magazine: gemaakt voor en door vrouwelijke ondernemers. Vol inspirerende verhalen, tips & trics. Digitaal te lezen. Je ontvangt hem direct in je mailbox.

Nanneke van Drunen -Online Business Summit

Nanneke van Drunen

Nanneke helpt projectors met een (online) bedrijf om dat te laten groeien op een manier die goed voelt, zonder hustle en overwhelm. Ze leert ze magnetisch worden, zodat ze als vanzelf de juiste uitnodigingen ontvangen. Dit doe ik door ze te laten zien hoe ze storytelling kunnen inzetten, ijzersterke teksten schrijven en hoe ze (energetische) blokkades kunnen doorbreken. Als 2/4 splenic projector kent ze het klappen van de zweep. In haar eigen experiment heeft ze al veel geleerd, wat ze deelt met haar community. Denk aan strategieën, stappenplannen en praktische tips en tools, zodat andere projectors sneller kunt groeien én dat (energetisch) kunnen dragen.


Wil je supersnel origineel blogs, e-mails en/of social media posts voor je bedrijf schrijven? Download dan nu de 100 ijzersterke content-ideeën voor projectors

Irene Ogier - Online Business Summit

Irene Ogier

Irene Ogier is Online Business Result Coach en helpt coaches, trainers  en kennisondernemers online trainingen te maken en veel te verkopen zonder technisch gedoe.


 Secret video bundle over online trainingen en meer verkopen

Hilde Radt - Online Business Summit

Hilde Radt

Als econoom met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer is Hilde Radt dé persoon om jou te helpen bij de financiële kant van jouw bedrijf. Als financieel business coach helpt zij dagelijks ondernemers om hun bedrijf zo in te richten dat zij hier maximaal aan verdienen. Denk hierbij aan het vragen van de juiste prijzen, het inzetten van de meest winstgevende verdienmodellen en het maken van een heel winstgevend plan. Hilde is de oprichtster van de Money Club en heeft een actieve community op Facebook genaamd Money Making Movement.


Zomertips: 5 must know tips om meer te verdienen in de zomer

Elisabeth Griffioen - Online Business Summit

Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen is een video marketing expert. Ze begon haar carrière als tv-regisseur en reisde de wereld rond met cameraploegen, maar wilde liever zélf de baas zijn over waar en met wie ze werkte. Elisabeth begon als alleenstaand moeder en liet haar bedrijf uitgroeien uit tot het internationale bedrijf dat het nu is en liet de bekende vooroordelen over alleenstaande moeders achter zich. Elisabeth is YouTuber en auteur van 2 boeken. Ze leert ondernemers om gebruik te maken van de kracht van video, van persoonlijk contact op een schaalbare manier om hun eigen bereik te ver-10-voudigen.


Videovakvrouw Elisabeth Griffioen vertelt je in 3 x 5 tips voor succesvolle video’s waarmee je als ondernemer heel veel klanten bereikt die ook nog ’s spontaan JA! tegen je zeggen – zonder reclame te maken voor jezelf

Brigit van der Heijden - Online Business Summit.

Brigit van der Heijden

Brigit van der Heijden helpt startende ondernemers, zoals coaches, VA’s en kennisondernemers met online zichtbaar en vindbaar worden voor hun ideale klant zonder elke dag online aanwezig te zijn. Ze helpt haar klanten bij het inrichten van een goede website en alles wat daarbij komt kijken. Want met een website online zetten ben je er helaas niet. Daarom leert ze je ook hoe je ervoor zorgt dat je van bezoekers ook daadwerkelijk klanten maakt, en hoe je zorgt voor een consistente klantenstroom door je klantreis grotendeels te automatiseren. Op naar meer klanten, meer impact én meer vrijheid in je bedrijf!


Masterclass In 10 stappen meer klanten, impact én vrijheid in je business

Stefanie van Pelt- Online Business Summit

Stefanie van Pelt

Stefanie van Pelt helpt met Mrs e-commerce webshop eigenaren meer geld te verdienen met hun webshop. Mrs e-commerce is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend online marketing bureau speciaal voor webshops.


Een superhandig Trello bord waar je een checklist in vindt, zodat je elke stap en instelling, die er nodig is voor het aanmaken van een advertentie voor jouw webshop, in afgevinkt kan worden

pelpina trip - spreker online business summit juni 2023

Pelpina Trip

Pelpina  Trip is video consultant, ervaren video trainer en veelgevraagde spreker. Het is haar missie om professionals de juiste tools, kennis en het vertrouwen te geven dat ze zelfstandig effectieve video’s kunnen maken. Ze staat dagelijks zelf ook voor én achter de camera, schrijft scripts, bewerkt video’s en is auteur van 3 boeken, waaronder de bestseller ‘Video Smart’.


Smartphone video gear lijst: Van mini statief tot microfoontje: deze handige smartphone video tools zijn getest en goedgekeurd door Pelpina

Muriel Versluis - Spreker Oonline Business Summit

Muriël Versluis

Muriël Versluis is eigenaar van SalesDIVA. Met SalesDIVA helpt ze al jaren ondernemers aan duurzame krachtige (verkoop)strategieën die eenvoudig, snel en effectief zijn en die leiden tot meer ideale klanten, meer verkoop en dus meer inkomsten. Dat doet ze onder andere door het geven van intrigerende masterclasses, lezingen, individuele/groepscoaching en jaarprogramma’s. Muriël Versluis heeft inmiddels duizenden ondernemers en professionals mogen helpen met het vergroten van hun persoonlijke en zakelijke succes.


In 4 stappen ideale klanten aantrekken tegen een hogere prijs: een online training van 35 minuten waarin je o.a.leert wat de 7 misverstanden over sales die jij onbewust toepast waardoor jij duizenden euro’s per maand op tafel laat liggen

katinka michiels - Online Business Summit

Katinka Michiels

In de afgelopen 8 jaar mocht Katinka Michiels meer dan 1000 coaches helpen om hun 1:1 model om te vormen naar een goed betalend en opschaalbaar model met haar BLOOMING HYBRIDE methode. En heeft ze klanten geholpen met om bewezen strategieën die werken in de huidige tijd te implementeren en hen geholpen om vertrouwen te krijgen in de techniek.


Ben jij ook helemaal klaar met die saaie social media posts die niemand aandacht geven? Say no more, want ik heb de oplossing voor je: de A.I. Social Media Post Creator!

Conversie Club - Ernst-Jan Buijs - Online Business Summit

Ernst-Jan Buijs

Ernst-Jan Buijs & Emile Ruig helpen met ConversieClub.nl kennisondernemers aan een top converterende klantreis door te focussen op strategie & copywriting. Door hun jarenlange ervaring schreven ze meerdere salespagina’s die meer dan €100.000 opleverde, werkte ze lange tijd samen met bekende ondernemers zoals Simone Levie en heeft de Conversie Club momenteel meer dan 100 actieve leden en tientallen succescases. Kortom, dit zijn dé go-to experts op het gebied van converterende klantreizen.


Het Converterende Headline Mini-Book: Ontdek gratis 5 simpele technieken waarmee je moeiteloos krachtige headlines schrijft die de aandacht pakken en verkopen

Daisy Goddijn

Daisy Goddijn is uitgever, schrijfcoach, grafisch vormgever, eigenaar van uitgeverij Expertboek en auteur van 6 boeken. Een boek schrijven is de slimste en meest overtuigende manier om je expertpositie te claimen en nieuwe klanten te krijgen. Expertboek maakt het graag makkelijk voor je. Ze helpen je bij het schrijven, redigeren, uitgeven en verkopen van een boek waarmee jij meer klanten krijgt.


Download nu de eerste 10 hoofdstukken van het gloednieuwe boek van Daisy! 

Haal meer uit het Online Business Summit met een VIP upgrade

Online Business Summit VIP upgrade

Wil je alles nog eens op je gemak terugkijken? Geen probleem!


Met een VIP Pas krijg je een jaar lang toegang tot de opnames van alle sessies en ook nog een aantal extra toffe bonussen ter waarde van honderden euro’s.


Nu 47 euro. Dit is een tijdelijk aanbod, de prijs gaat omhoog.