Online Business Summit van 2-4 oktober 21 gratis trainingen

Digitale Goodiebag voor Online Ondernemers

Deze goodies zijn beschikbaar tot vrijdag 12 juli 22.00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

null

Hoe werkt het?

lanceer toolkit - lanceren was nog nooit zo simpel

Kies je favoriete cadeaus

Kies zelf wat je wilt ontvangen...Klik op de RODE KNOP bij iedere goodie die jij graag wilt ontvangen.
lanceer toolkit - kant en klare lanceringen

Vraag je goodie aan

Vul je naam en email in bij ieder cadeautje dat je GRATIS wilt ontvangen
lanceer toolkit - lanceer templates

Check je inbox

Check je inbox om je goodies te claimen (check ook even je spam box....just in case)

Hieronder jouw summit goodie bag

Maaike Gulden

Maaike Gulden

Als no-nonsense Online Marketing Mentor helpt Maaike Gulden ondernemers om hun (online) bedrijf op een leukere en simpelere manier te runnen. Want het fijn dat jouw bedrijf doordraait, ook als je zelf niet aan het werk bent zodat jij tijd hebt voor je hobby’s, gezin of om te sporten en reizen (dat zijn haar grote passies). Een echte avonturier en levensgenieter met een obsessie voor online marketing en schaalbaar inkomen en soms wegzwijmelen bij een kostuumdrama

Ultieme Lanceer Starterkit Maaike Gulden.png

Ultieme Lanceer Starter Kit (t.w.v. €147)

Klaar om nog sneller en makkelijker te lanceren om je aanbod uit te verkopen? In deze Ultieme Lanceer Starter Kit krijg je alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle lancering.:


 • Training hoe je een lancering plant als een baas.
 • Kant-en-klaar lanceerplan dat je kunt volgen.
 • Zodat je precies weet wat je wanneer doet & welke content je nodig hebt.
 • Weet precies welke acties je neemt om je aanbod te promoten.
 • Handige checklijsten en templates zodat je lancering heel simpel wordt.
 • Weet waarop jij je moet focussen als je meer online verkopen wilt💰😀
lotte-eschbach-digital-business-bundel

Lotte Eschbach

Hi, ik ben Lotte! Na 10 jaar in de corporate world het kantoorgebouw uitgewandeld om mijn dromen waar te maken: meer tijd met mijn kids, baas over mijn eigen agenda en meer reizen. Als eigenaar van Eschbach Consulting help ik kennisondernemers om een onvergetelijke, geautomatiseerde én persoonlijke klantreis te creëren. Zodat ze niet meer 24/7/365 beschikbaar hoeven zijn maar wel een excellente dienstverlening aan hun klanten kunnen leveren dankzij goedlopende systemen mét persoonlijke touch.

digital business bundel - sales automation toolkit

Sales Automation Toolkit: Automatiseer en verkoop meer digitale producten (t.w.v. €97)

Stroomlijn je sales met deze complete automatiseringstoolkit voor digitale producten. In de toolkit vind je:

 • Een checklist met onmisbare tools & systemen voor de automatische verkoop van je digitale producten.
 • Een overzichtelijke en visuele procesflow van het geautomatiseerde verkoopproces van je digitale producten.
 • Een stapsgewijs actieplan om de verkoop van je digitale product te automatiseren.

Dankzij een gestroomlijnd en geautomatiseerd verkoopproces hou jij meer tijd over voor wat écht belangrijk is, zowel in je business als in je privéleven

Mylene Bouwman - Digital Business Bundel.

Mylène Bouwman

Ik ben Mylène Bouwman en met mijn bedrijf Wolves & Rebels help ik course creators & coaches om hun cursussen en trajecten lekker te verkopen met behulp van actieve lanceringen en passieve funnels. Voor meer vrije tijd & financiële rust.

The Passive Funnel Framework - Mylene Bouwman - Digital Business Bundel

Training Passive Sales Funnel Framework (t.w.v. €150)

Ontdek hoe je een dagelijks passief verkopende funnel opzet from scratch, zodat je dit zelf kunt realiseren (en jij ook blijft verkopen als je niet dagelijks zichtbaar bent 🍹☀️). Ik deel mijn bewezen methode met jou om een passieve inkomstenstroom op te zetten. Zodat jouw online cursussen en producten niet op de plank blijven liggen, maar de aandacht krijgen die het verdient. Je zelf geen salesgesprekken meer hoeft te voeren om te verkopen. (Hallo lege agenda!) Je niet alleen laaggeprijsde producten verkoopt in jouw funnel, maar ook de duurdere programma’s! En natuurlijk het belangrijkste: dat je blijft verkopen, ook als je offline bent🍹☀️
Rachelle Blok - Dgital Business Bundel

Rachelle Blok

Rachelle Blok helpt trainers, coaches, experts en dienstverleners met het succesvol maken en verkopen van online cursussen. Ze is zelf ooit uurtje-factuurtje begonnen als webdesigner en heeft daarna de switch gemaakt naar online cursussen zodat ze nu veel meer vrijheid heeft, een passief inkomen verdient en meer impact maakt.

Werkboek template Rachelle Blok - Digital Business Bundel

Online Cursus Werkboek Template (t.w.v. €47)

Wil je een online cursus maken met een supermooi werkboek erbij voor je cursisten zodat ze actief aan de slag gaan met opdrachten? Gebruik dan dit fantastische kant-en-klare werkboek template waarmee je in een handomdraai een werkboek maakt. Inclusief mooie covers, welkomstpagina, module samenvattingen, notities, opdrachten, checklist, tracker, journal, worksheets en nog veel meer! Dit template kun je helemaal aanpassen naar je eigen stijl in Canva (gratis of betaald account). 
Bianca Elzinga - Digital Business Bundel

Bianca Elzinga

Bianca Elzinga (44) wordt ook wel de Funnel Queen van Nederland en België genoemd. Ze is een introverte ondernemer die haar bedrijf heeft ingericht zodat het bij haar past en niet andersom.

Haar missie: introverte ondernemers, ondernemers met tijd of energie uitdagingen én ondernemers die vrijheid willen creëren, helpen een strategisch cashflow systeem te bouwen dat elke dag geld genereert.

Digital Business Bundel - Cashflow Calculator

Cashflow Calculator (t.w.v. €37)

Heb je een funnel, maar levert hij niet op wat je verwacht? Of heb je nog geen funnel en weet je niet wat het voor je bedrijf kan betekenen? De Cashflow Calculator toont wat je kunt verwachten van jouw funnel, of je nu 1 of 2 producten hebt en je 1-op-1 aanbod.


Wil je weten wat jouw funnel moet opleveren? Vul een paar gegevens in deze automatische calculator in en zie wat er gebeurt als je meer of minder leads binnenhaalt of je prijzen verandert. Adverteer je? Zie dan hoeveel sales je nodig hebt om die kosten terug te verdienen. Deze tool gebruik je niet alleen voor je funnel, maar ook voor al je marketingacties.

HILDE RADT - Digital Businessw Bundel

Hilde Radt

Als econoom met meer dan 10 jaar ervaring als ondernemer is Hilde Radt de aangewezen persoon om jou te helpen bij de financiële kant van jouw bedrijf. Als financieel business coach helpt zij dagelijks ondernemers om hun bedrijf zo in te richten dat zij hier maximaal aan verdienen. Naast de cijfers en de strategie heeft zij ook aandacht voor een gezonde money mindset. Hilde is de oprichtster van de Money Club en heeft een actieve community op Facebook genaamd Money Making Movement.

Hilde Radt - Training Digital Business Bundel

Mini-Cursus: Meer verdienen in de zomer (t.w.v. €27)

Minder omzet in de zomer? Dat is helemaal nergens voor nodig. Ook als je zelf op vakantie bent kun je heel goed blijven verdienen met je bedrijf. Je moet alleen even weten hoe. Dit ontdek je in deze mini-cursus.
Paulien Pierik - Online Business SUmmit.

Paulien Pierik

Als AI Trainer & Coach voor ondernemers en marketeers brengt Paulien ruim 20 jaar ervaring in online marketing en ondernemen samen met haar expertise in AI. Haar focus ligt op authentieke, eerlijke en slimme marketing. In haar AI Content Club helpt zij 400+ ondernemers om AI toe te passen in hun marketing en communicatie. Daarnaast verkoopt zij cursussen over AI en traint ze teams uit het bedrijfsleven. In haar vrije tijd is Paulien dol op reizen, lezen, haar gezin, haar chaotische doodle Lexi en haar cactussen.

chatgpt checklijst - Digitale Business Bundel

10 onmisbare ChatGPT prompts om sneller en beter digitale producten te maken en verkopen

ChatGPT kun je fantastisch inzetten bij het bedenken, uitwerken en verkopen van je digitale producten. Niet alleen gaat het proces daarmee sneller, maar ChatGPT is ook nog eens heel goed in het meedenken hoe jij je digitale aanbod nog beter kunt maken! Je krijgt 10 direct bruikbare prompts voor ChatGPT, die je helpen bij het maken en verkopen van je digitale producten. Zo kun je ChatGPT inzetten als assistent - zonder daarbij je eigen unieke aanpak te verliezen.

Anne Smeets - Digital Business Bundel.

Anne Smeets

Anne Smeets is marketing- en lanceerexpert en helpt online ondernemers om te groeien in zichtbaarheid, klanten en omzet. Haar missie: jouw marketing baseren op dat waar jij goed in bent en met haar slimme, praktische strategieën zorgen dat het jou zoveel mogelijk oplevert. Wil je je aanbod lanceren en precies weten wat je wanneer moet posten? Met haar template & mini-training geeft Anne je het strategische framework waarmee ze al meer dan een ton aan lanceringen voor klanten heeft gedraaid.

Anne Smeets training - Digital Business Bundel.

Strategische Lancering Planner + mini-training (t.w.v. €97)

Zelfverzekerd een succesvolle lancering plannen begint hier! Precies weten welke content je wanneer en op welk kanaal moet posten zodat je potentiële klanten je aanbod ook écht kopen? Krijg toegang tot Anne’s Lancering Planner waarmee ze al meer dan €100.000,- aan lanceringen heeft gedraaid voor ondernemers actief in 10+ verschillende markten.


Het template is concreet, customizable, herbruikbaar en direct in te vullen dankzij de strategie training die je er tijdelijk bij krijgt.
elisabeth de videovakvrouw - Digital Business Bundel.

Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen is een succesvol video marketing expert en ondernemer. Ze maakte 15 jaar televisieprogramma’s en reisde de wereld rond met cameraploegen, maar wilde liever zélf de baas zijn over wanneer, waar en met wie ze werkte. Elisabeth begon als onzichtbare en ook nog verlegen alleenstaande moeder en liet haar bedrijf, De Videovakvrouw, uitgroeien uit tot het internationale bedrijf dat het nu is - allemaal met video marketing. De kracht van video is persoonlijk contact maken op een schaalbare manier, en daarbij de zelf de regie in houden.

Digital Business Bundel - Elisabeth Griffioen Hooks

5 super’hooks’ voor je video’s zo krijg je lekker veel views van je ideale klant (t.w.v. €27)

De eerste 5 seconden van je video zijn de belangrijkste voor de virale Tiktokker en ook voor jou als je met zakelijke video’s je toekomstige klant wilt bereiken. Beslist je scrollende kijker in de eerste 5 seconden om te blijven kijken, dan heb jij de kans om je verhaal te vertellen en je boodschap in het hoofd van je kijker te prenten.


Ik leer je 5 geheide tactieken om de aandacht van je ideale klant te trekken direct aan het begin van je video. Extra: ik leg je uit voor welke keuze je staat als je als ondernemer video gebruikt voor je marketing – en dat ga je leuk vinden om te lezen!

Brigitte Ars - Alice goes Wild - Digital Business Bundel.jpg

Brigitte Ars

Brigitte Ars is storyteller en bestsellerauteur van diverse non-fictie boeken, zoals ‘Waar is het avontuur? Zoektocht naar een avontuurlijker leven’. Ze runt een populair platform voor avontuurlijk leven en werken, Alice goes Wild en host de Avontuurlijk Leven podcast. Storytelling is haar kern – ze gaf o.a. een Masterclass Storytelling voor National Geographic, een cursus Storytelling op LinkedIn, en is schrijfcoach voor Schrijven Online.

masterclass storytelling - alicegoeswild - Brigite Ars - digital business bundel

Masterclass ‘Storytelling Avontuur: 7 ideeën om magie in je teksten te brengen’ (t.w.v. €197)

Verhalen zijn magie, ze inspireren ons. Wil jij ook betere verhalen vertellen aan je klanten en ze betoveren met je woorden? Download dan de Masterclass: ‘Storytelling Avontuur: 7 ideeën om magie in je teksten te brengen’. Leer hoe je door storytelling mensen kunt raken en met je laat verbinden, waardoor ze uiteindelijk fan van je worden.

Dennis Jansen - Digital Business Bundel

Dennis Jansen

Dennis is expert op het gebied van online marketing en verkopen. In de afgelopen 15 jaar heeft hij honderden ondernemers geholpen, trainingen en seminars gegeven en hiermee op binnen- en buitenlandse podia gestaan. Hij is 10 jaar werkzaam geweest in diverse verkoopfuncties in het bedrijfsleven, van koude acquisitie tot verkoop buitendienst. Zijn missie: ondernemers helpen om met meer plezier en minder moeite nieuwe klanten te krijgen. Hiervoor deelt hij de beste en meest praktische tips en strategieën.

Dennis Jansen - Training Digital Business Bundel

Training omgaan met bezwaren en zo vaker een “JA” krijgen op je hooggeprijsde aanbod (t.w.v. €167)

"Het is nu niet het juiste moment", "Ik kan het niet betalen", "Ik moet nog even met mijn partner overleggen". Bezwaren tijdens een verkoopgesprek. Wie kent ze niet. Je hebt ze misschien al vaker gehoord dan je lief is.


Maar veel ondernemers weten niet goed hoe ze het beste kunnen reageren als ze een bezwaar krijgen. En lopen hierdoor opdrachten en letterlijk duizenden euro’s aan omzet mis.


Na de training “Omgaan Met Bezwaren" kun je met een gezonde dosis lef en zelfvertrouwen ieder bezwaar aan. En krijg je meer goedbetaalde opdrachten.

Pelpina Trip - Digital Business Bundel.

Pelpina Trip

Pelpina Trip is een veelgevraagde trainer en (internationale) spreker. Ze is gespecialiseerd in social video, volgt de laatste trends rondom social video, en produceert regelmatig korte social video’s voor bedrijven en organisaties. Pelpina inspireert, geeft je een nieuwe kijk op het inzetten van video’s, zit boordevol video ideeen, en reikt handvatten aan om zelf direct aan de slag te gaan.

Training Pelpina Trip

Video's maken in een handomdraai met Canva: stap-voor-stap uitleg! (t.w.v. €67)

Wil je leren hoe je eenvoudig catchy video's maakt met Canva? In deze cursus met 12 stap-voor-stap uitlegvideo's ontdek je hoe je met de laagdrempelige tools van Canva hele toffe, professionele video's kunt creëren. Wist je bijvoorbeeld dat je je scherm kunt opnemen en dat Canva vol zit met handige AI-tools voor videobewerking? Pelpina neemt je stap voor stap mee en laat je zien hoe je:


 • Je eigen video's toevoegt, inkort en achter elkaar zet
 • Rechtenvrije muziek toevoegt
 • Teksten & graphics toevoegt
 • Werkt met stockbeelden
 • Je scherm opneemt in Canva
 • Animaties maakt
 • Met videosjablonen werkt
 • Een video-achtergrond verwijdert
 • En nog veel meer!
Cat Colnot - training Digital Business Bundel

Cat Colnot

Cat is een Life & Business Storytelling coach. Ze helpt ondernemers hun ervaringen (hun goud) om te smelten naar verhalen en deze te transformeren naar een boek, online cursus, podcast, social media content. Haar favoriete tool voor zelfkennis is journaling, storytelling en mindset training. Cat host de "Cat Colnot Podcast" over persoonlijke ontwikkeling, goud en zakelijke groei. Haar missie is om mensen te motiveren en te inspireren een ‘rijker’ leven te leven, meer energie te voelen en alles te manifesteren wat zij wensen.

Cat Colnot - Reinvent Yourself - digital Business Bundel

Reinvent Yourself - Business Mindset Toolkit (t.w.v. €147)

Deze Reinvent Yourself toolkit is ontworpen om (online) ondernemers te helpen hun mindset te transformeren, zichzelf opnieuw uit te vinden en hun zakelijke en persoonlijke doelen te bereiken door gerichte oefeningen, een inspirerende video en diverse praktische tools. 


Als 'DO & BE More of What Makes You Happy’ jou aanspreekt en jij in de schoenen durft te stappen van de succesvolle ondernemer die jij in potentie bent, dan is dit voor jou.

Summit Maaike Gulden - spreker Masja Slootweg

Masja Slootweg

Als LinkedIn-businesscoach begeleid Masja trainers & coaches, die weten dat ze omzet laten liggen op LinkedIn, om met de juiste strategieën moeiteloos méér & exact de juíste klanten aan te trekken. Masja heeft sinds 2016 inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Haar scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis maakt dat zij de expert is op het gebied van het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

LinkedIn documentposts- Masja Slootweg - Digital Business Bundel

Training Maak je eigen LinkedIn documentpost & boost je bereik! (t.w.v. €27)


Wist je dat je op LinkedIn nu ook documenten kunt posten? Dit is een pdf die je toevoegt aan je bericht in plaats van een foto of video. Dit is niet alleen een leuke variatie, maar ook slim voor je bereik:


 • De lezer blijft langer bij je post hangen omdat ze door de pdf kunnen bladeren, wat zorgt voor meer bereik (1.6 keer meer dan een foto of video).
 • Lezers kunnen je pdf downloaden en bewaren, wat LinkedIn laat zien dat je post gewaardeerd wordt en je bereik vergroot.

In deze training leer je stap voor stap hoe jij een LinkedIn documentpost maakt, in je eigen huisstijl, en hoe je deze kunt opmaken zodat je foto over twee pagina's doorloopt. Op naar meer variatie én meer bereik!

Laat je inspireren met deze gratis praktische trainingen en templates voor meer impact en omzet!