Training Verkoopfunnel Kickstart

Wil je dat bedrijf waar je altijd van droomde?

En een constante stroom klanten aantrekken va online kanalen

Hell yes, ik wil een constante stroom klanten


Droom jij als trainer, coach of adviseur van een bloeiend bedrijf? En meer tijd om te reizen, voor je hobby's of je gezin? Ben je voor jezelf begonnen omdat je meer vrijheid wilde?

Maar de realiteit is anders....

 • Je werkt 60 uur per week en hebt nauwelijks nog tijd voor je gezin, vrienden of hobby's.
 • Je hebt stress omdat je keihard werkt maar je nauwelijks je rekeningen kunt betalen
 • Je bedenkt constant nieuwe marketingacties en dat kost vooral veel tijd, maar levert nauwelijks klanten op.
 • Je weet niet goed waar je moet beginnen om een constante stroom klanten aan te trekken.
 •  Eigenlijk rommel je maar wat aan en vind je jouw marketing en sales maar lastig en tijdrovend.

Hoelang blijf je nog wat aanrommelen?

Je bent druk met het bedenken van allerlei marketingacties en probeert van alles om klanten binnen te halen. En dat levert stress op. Het kost tijd en je ziet het niet terug in jouw resultaten


Je volgt allerlei webinars en struint het internet af naar allerlei tips om aan klanten te komen want je rekeningen moeten toch betaald worden, maar je hoort van iedereen weer andere dingen. Dus je weet niet waar je moet beginnen en het is overweldigend.


En bovendien wil je eigenlijk helemaal niet zoveel tijd met je marketing en sales bezig zijn. Je wilt doen wat je het liefste doet en dat is jouw klanten helpen.


Het ontbreekt je aan een duidelijke marketing strategie, Je doet eigenlijk maar wat.


 1. Hoelang blijf je van alles een beetje hap snap doen zonder een duidelijke marketing strategie?
 2. Hoelang blijf je doorploeteren zonder dat je daar ook de resultaten van ziet?
 3. Hoelang houd je het vol om lange werkdagen te maken en geen tijd meer hebt voor leuke dingen.


Het kan ook anders....


Misschien heb je wel vaker gehoord "Money is in the list". En dat kan ik alleen maar beamen ;) We leven in een wereld vol afleiding. Met de mensen op je mailinglijst kun je relaties opbouwen en ze opwarmen voor toekomstige verkopen. Ze komen dan in je verkoopfunnel. En hoe meer mensen op je lijst, hoe meer mensen ook klant worden. En dat proces kun je voor een groot deel automatiseren.


Met een goede verkoopfunnel kun jij dus een constante stoom klanten aantrekken op de automatische piloot. Dit is een systeem wat je een keer opzet en waarmee je continu klanten aantrekt, terwijl jij er geen omkijken meer naar hebt. En wat is er nu leuker dat er geld binnenkomt terwijl jij op het strand ligt of in de sportschool bent?


Dus wil jij een handig stappenplan om je mailinglijst te groeien en een goede verkoopfunnel te maken? Zodat je nieuwe klanten aantrekt op de automatische piloot?


Dan is de Verkoopfunnel Kickstart wat voor jou!

Ik doe mee!

Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten, maar een dag heeft slechts 24 uur, en er is maar een JIJ! Dus stop met tijd verspillen...

Na afloop van deze training:

Heb je een systeem wat je een keer opzet en je vervolgens continu klanten oplevert.

Hoef je niet continu met je sales & marketing bezig te zijn om toch een leuke omzet te draaien.

Dan heb je dus meer tijd om met je klanten te werken of voor andere dingen.

Trek je leuke klanten aan die naar jou toekomen zonder dat je zelf acquisitie moet doen.

Heb je meer vrijheid omdat jouw bedrijf gewoon doordraait als je een dagje vrij neemt om te shoppen.

Verkoopfunnel Kickstart in een notendop...

Wat krijg je?

 • Duidelijk stappenplan om je lijst te groeien en een winstgevende verkoopfunnel te maken..
 • Je leert hoe jij je online marketing strategisch inzet zodat het ook klanten oplevert.
 • Direct onbeperkt toegang tot alle videolessen, checklists en werkboeken.

Voor wie is deze training?

 • Ben je trainer, coach, adviseurs of andere dienstverlener en worstel je om voldoende klanten aan te trekken?
 • Ben je overweldigd met alle opties die je hebt met online marketingstrategieën?
 • Ben je bereid om er ook tijd en energie in te steken (succes komt namelijk niet aanwaaien)? 

"Eindelijk dat praktische stappenplan waar ik naar zocht"

Ik wilde graag meer klanten voor mijn online training, maar had geen idee wat er anders moest. Ik zocht een concreet stappenplan dat ik kon gebruiken bij het lanceren van mijn training. Toen ik de training van Maaike voorbij zag komen, twijfelde ik geen moment. Maaike ken ik als een nuchter iemand met heel veel kennis die geen verkooppraatjes houdt.


Het was superfijn om dankzij het programma eindelijk een praktisch stappenplan te krijgen voor het verkopen van mijn online programma en te ontdekken hoe je deelnemers trekt voor je online training. Maaike is oprecht en betrokken en geeft je no nonsense advies. Ik leerde hoe een goede sales funnel in elkaar steekt en heb een nieuwe weggever gemaakt, zodat ik voortaan de juiste mensen aantrek voor mijn online training.


Veerle Biront, hautecouleur.nl

“Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

Ik stak veel tijd en energie in mijn online marketing, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij Maaike leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.com

Herken jij je hierin?

Je hebt meer klanten nodig  

De grootste uitdaging voor veel trainers, coaches en adviseurs is voldoende klanten krijgen. Misschien herken je dat wel? Je bent ooit voor jezelf begonnen met een droom om een prachtig bedrijf op te bouwen, om meer impact en vrijheid te hebben.

Lange werkdagen

Lange werkdagen waar je moe en futloos van wordt. Dat had jij je wel anders voorgesteld toen je voor jezelf begon. Je hoopte op meer vrije tijd, maar je werkt harder dan ooit en hebt weinig tijd voor je gezin en hobby's. Je bent continu aan het werk. 

Klanten waar je niet echt blij van wordt

Je werkt met klanten waar je niet blij van wordt. Je neemt alle klanten die je kunt krijgen klakkeloos aan want die rekeningen moeten toch betaald worden. Klanten komen vaak via anderen bij jou terecht.

Je hoort allerlei succesverhalen maar jouw resultaten vallen tegen

Je hoort al die succesverhalen van andere ondernemers die duizenden euro’s verdienen met hun online marketing. Je begint enthousiast, betaalt veel leergeld voor allerlei trainingen, werkt keihard.....maar jouw resultaten vallen tegen en dat frustreert.

Welke marketingstrategieën werken nu echt?

Je hebt al veel dingen geprobeerd (en over veel dingen nagedacht). Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten. Maar je hebt nog geen heldere marketingstrategie die ook werkt, Eigenlijk doe je maar wat.

Je gaat twijfelen aan jezelf omdat het jou niet lukt 

Als je al een tijdje bezig bent, kan het frustrerend zijn om anderen te zien die veel geld verdienen met hun bedrijf, terwijl het bij jou niet lukt.. Natuurlijk wil je graag dezelfde resultaten maar hoe?  

Jij kan het ook, stel je voor dat....

Dat je inbox volstroomt met bestellingen of aanvragen omdat je klanten aantrekt die graag met je willen werken.

Dat je eindelijk meer tijd hebt voor je hobby's, je gezin of dingen die écht belangrijk voor je zijn terwijl je bedrijf gewoon doordraait..

Dat je geld verdient met wat je het liefste doet, zonder dat jij continu met je marketing & sales bezig hoeft te zijn.

Veel ondernemers hebben het zwaar omdat ze met de verkeerde dingen bezig zijn. Je bent niet de enige! Dat geldt ook voor mij ;) Duizenden euro’s heb ik geïnvesteerd in trainingen en systemen. Door schade en schande wijs geworden maar...inmiddels weet ik wat werkt.


Nu verdien ik het grootste deel van mijn inkomen online en groeit mijn mailinglijst iedere dag.

Online marketing kan soms lastig zijn. Er komt veel bij kijken en de ontwikkelingen gaan snel. Op internet staan veel verschillende adviezen waardoor het verwarrend kan zijn

Daarom heb ik besloten om de exacte elementen die jij nodig hebt om een winstgevend verkoopfunnel te bouwen in een gloednieuwe training te verwerken: Verkoopfunnel Kickstart.

Ik heb de fouten al voor je gemaakt, veel leergeld betaald door te investeren in trainingen en systemen die niet werken. 


Deze training biedt jou het perfecte stappenplan om snel en effectief aan de slag te gaan met jouw verkoopfunnel. 

Wat is er nu leuker dan dat je inbox volstroomt met bestellingen terwijl jij op het strand ligt.

"Dankzij de duidelijke uitleg snap ik marketing nu eindelijk écht"

"Ik verdiep me al jaren in marketing, maar vond het lastig om alle stappen te begrijpen en funnels op te zetten. Daardoor voelde ik een drempel om bepaalde dingen daadwerkelijk te doen. Maaike brengt de informatie op een duidelijke en simpele manier waardoor het eindelijk neergedaald is. Ik weet nu precies welke stappen ik moet nemen én begrijp waarom dat belangrijk is.


Die helderheid geeft me de rust en het vertrouwen dat ik het kan. Ik weet waarmee ik het beste kan beginnen en dat ik niet alles tegelijk hoef te doen, maar mijn marketing langzaamaan kan uitbreiden."


Wanja Meijer, planningscoach.nl

“Ik heb nu helderheid en focus"

"Maaike laat je heel anders naar je bedrijf kijken. Hierdoor kwam ik er bijvoorbeeld al snel achter dat ik een verkeerde niche had gekozen. Geen wonder dat ik mijn ideale klanten niet aantrok. De training van Maaike zorgde voor helderheid en focus zodat je weet welke dingen je moet aanscherpen om wel resultaten te behalen. Wat ik fijn vindt is dat ze alles op een enthousiaste manier uitlegt, een duidelijk stappenplan geeft zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.


Ze geeft hele praktische oplossingen die je direct kunt toepassen. Het heldere trainingsmateriaal in combinatie met de persoonlijke ondersteuning werken heel motiverend en stimulerend. Ik werk weer met veel zin en vol vertrouwen aan mijn bedrijf omdat ik nu precies weet hoe ik het moet aanpakken”.

 

Yvonne van der Drift, yvonnevanderdrift.nl

Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. 


Na de training ben ik hier iedere dag mee bezig en besef dat ik echt aan de gang moet met video en Facebook advertenties. 


Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over

Marleen de Korver marleendekorver.nl

Na het volgen van de training ga ik ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel.


De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt. 


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn 

buurtaal.de

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Ik ben nog volop bezig om alle tips te verwerken, maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten en de waarde van de follow-up. 

Arina Angerman

arinaangerman.com

Even voorstellen... 

Ik ben Maaike Gulden en maak graag gebruik van de kansen van internet en social media om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen.


En omdat een groot deel van mijn marketing & sales automatisch gebeurt, heb ik tijd voor andere dingen.

Om mooie reizen te maken met mijn gezin of  om te gaan paardrijden, te sporten of iets leuks met vriendinnen te doen. Terwijl er dan toch geld binnenkomt.


Maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ik voor mezelf begon gaf ik veel trainingen en deed interim klussen. Tot ik die files helemaal zat was. Toen besloot ik dat het echt anders moest. Ik was tenslotte niet voor niks eigen baas geworden.


Nu kan ik ondernemen op MIJN voorwaarden omdat ik klanten aantrek op de automatische piloot.


En dat gun ik jou ook.

Verkoopfunnel Kickstart

Tijdelijk aanbod

Online Training

€ 27-

 • Toegang tot alle online videolessen.
 • Praktische checklists en stappenplannen.
 • Toegang tot alle bonussen.

Standaard

Online Training

€ 57,-

 • Toegang tot alle online videolessen.
 • Praktische checklists en stappenplannen.
 • Toegang tot alle bonussen.

Verkoopfunnel Kickstart is geschikt voor jou als jij een helder stappenplan zoekt om winstgevende verkoopfunnels te bouwen om een constante stroom klanten aan te trekken.

Veelgestelde vragen

Hoelang heb ik toegang?

Je kunt na aanmelding direct starten en hebt onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Je krijgt een inlog zodat je 24/7 toegang hebt en je de training dus op je eigen tempo kunt volgen.

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

De een gaat er sneller doorheen dan de ander. Je kunt het op je eigen tempo volgen. Maar als je al het materiaal doorneemt, reken dan op zo'n 2 uur. Vooral het denkwerk en de implementatie gaan tijd kosten ;)

Zijn de kosten aftrekbaar? En moet ik allerlei dure software aanschaffen?

Je kunt de kosten voor dit programma zeker aftrekken als studiekosten. Je hoeft geen software te kopen voor deze training. Maar als je serieus met verkoopfunnels aan de slag gaat heb je wel een zogenaamde autoresponder nodig. om automatisch e-mails te versturen, maar daar zijn ook gratis opties voor.

Voor wie is deze training geschikt?

Eigenlijk is deze geschikt voor iedereen die aan de slag wil met met het bouwen van een funnel en een duidelijk stappenplan nodig heeft. De training is specifiek geschikt voor dienstverleners zoals trainers, coaches of adviseurs.

Leer ik ook de techniek?

Nee, in deze training krijg je een duidelijk stappenplan en heldere strategie om winstgevende verkoopfunnels te maken. Je leert hoe je klanten kunt aantrekken op de automatische piloot en weet precies welke acties je moet uitvoeren. De technische implementatie komt niet aan bod omdat iedereen gebruik maakt van andere systemen.

Wat als ik in het buitenland woon en geen btw hoef te betalen?

Stuur me dan even een mailtje op info@themarketingfactory.nl waarin je aangeeft dat je deel wilt nemen aan de Verkoopfunnel Kickstart training,

Niet goed? Geld terug!

Mocht je toch niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Ik vraag je dan wel om me te vertellen waarom je ontevreden bent en dat je laat zien dat je serieus met de trainingsmaterialen aan de slag gegaan bent