Training: meer klanten via Linkedin
linkedin-training-meer-klanten-via-linkedin

Linkedin Kickstart Training

meer klanten via Linkedin zonder dat het uren tijd en stress kost!

Ja, ik wil die training

Wil je meer klanten en niet langer aanmodderen met Linkedin?

Hoe zorg je er op Linkedin voor dat je onder de aandacht komt van relevante doelgroepen? Wat kun je doen om op te vallen, en wat kun je maar beter laten? Welke content kun je het beste delen en hoe maak je optimaal gebruik van jouw netwerk? Tijdens deze training duik je in de mogelijkheden van Linkedin marketing en leer je hoe jij het maximale uit LinkedIn haalt!


De training bevat veel concrete en direct toepasbare tips & trick.

linkedin-marketing-trainingen-meer-klanten-via-linkedin

Wat leer je in Linkedin Kickstart?

 • Je hebt een stevige basis voor effectieve marketing via Linkedin.
 • Je weet hoe je jouw persoonlijk profiel optimaal kunt inzetten.
 • Je wordt beter gevonden door potentiële klanten.
 • Je kunt jouw netwerk slim uitbreiden met relevante connecties.
 • Je leert welke content het beste werkt op Linkedin.
 • Je hebt genoeg content inspiratie voor het krijgen van nieuwe klanten.
Ja ik meld me aan


Wat anderen zeggen...

Maaike is echt een dame naar mijn hart! 

Ze weet te enthousiasmeren en is super op de hoogte van de laatste social media trends.


Ze weet dit op een leuke manier over te brengen zodat ook jij weet dat je het kunt!

Arjan van Opzeeland

Stroomopwaarts MVS

Uiteindelijk bleek dit voor mij de gouden greep te zijn. Toen ik direct een van de technieken toepaste, kreeg die LinkedIn post ruim 25.000 views, 53 reacties en 169 commentaren.


Deze training is dus echt een aanrader als je meer impact wil creëren met je Linkedin posts!

martha-pelkman-aanbeveling-voor-training-van-maaike-gulden

Martha Pelkman

drspee.nl

"Ik durf nu zichtbaar te zijn op Linkedin”

Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)


Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl

“Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

Ik stak veel tijd en energie in Linkedin, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij de Linkedin training van Maaike leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels lezen meer mensen mijn Linkedin berichten en verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.nl

Wat krijg je bij deze training?

Videolessen met praktische tips & handige checklijsten (onbeperkt toegang)


linkedin-training-meer-klanten-via-linkedin-1

Wil jij ook deze resultaten?

"Duidelijke inzichten, motivatie en vooral meer zelfvertrouwen"

Deze training heeft mij duidelijke inzichten, motivatie en vooral zelfvertrouwen gegeven om op een juiste manier aan de slag te gaan om mezelf online zichtbaar te maken. Ik vond het lastig om mezelf echt te durven “blootgeven”.


Privé deed ik nauwelijks tot niets op social media, maar zakelijk weet ik dat dit wel een belangrijk middel is. Deze training heeft mij de motivatie gegeven om mij daarover heen te zetten en het ook te gaan doen. 


Brenda van der Horst, UB-Organized

aanbeveling van jolanda mocking voor social media succes training

"Je leert niet alleen WAT je kunt doen maar ook HOE je dat doe"

Op zoek naar een social media expert die mij kon helpen met mijn online zichtbaarheid en social 

marketing strategie, kwam ik bij Maaike terecht. Haar gratis tips waren al zó veelbelovend dat ik 

haar training heb aangeschaft. De training zit boordevol praktische tips.


Wat ik prettig vind is dat Maaike niet alleen zegt WAT je kunt doen maar ook HOE je dat doet. Door haar rustige en duidelijke uitleg neemt ze je op een fijne manier mee door het proces van Linkedin marketing. 


Jolanda Mocking, jolandamocking.nl

Linkedin Marketing Kickstart in een notendop...

Wat krijg je?

 • Duidelijke strategie en een bewezen stappenplan om klanten via Linkedin te krijgen.
 • Je leert hoe je boeiende content maakt zodat het ook klanten oplevert.
 • Direct onbeperkt toegang tot alle videolessen, checklijsten en werkboeken.

Voor wie is deze training?

 • Ben je trainer, coach, adviseurs of andere dienstverlener en worstel je om voldoende klanten aan te trekken?
 • Ben je overweldigd met alle opties die je hebt op Linkedin of kost het teveel tijd?
 • Ben je bereid om er ook tijd en energie in te steken (succes komt namelijk niet aanwaaien)? 

Door wie wordt de training gegeven?

social media succes training maaike gulden

Maaike Gulden

Ik help ondernemers om zichzelf online zichtbaar te maken zodat ze meer klanten aantrekken en kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. Je bent de CEO van jouw droombedrijf. 


"Tijdens mijn trainingen en presentaties merk ik vaak dat mensen Linkedin nog best lastig vinden en niet goed weten welke content ze überhaupt kunnen plaatsen op Linkedin. Maar alles begint met een goede planning en de JUISTE content maken. Content die bij jou past, die mensen raakt, maar die ook converteert. Uiteindelijk wil je dat het ook klanten oplevert!


Ik ben auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’ en medeoprichter van Social Media Club Breda.

Linkedin training
€ 97,-

Linkedin Kickstart

Direct toegang tot al het trainingsmateriaal: praktische videolessen, handige checklijsten en handboeken.

Veelgestelde Vragen

Hoe krijg ik toegang?

Dit is een online training die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.. Na betaling ontvang je een email met je inloggegevens voor de training. Je hebt direct toegang tot alle videolessen en checklijsten. Je kunt dus direct beginnen en je behoudt ook gewoon onbeperkt toegang! 

 

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die meer klanten via Linkedin wilt aantrekken. Of je nu een blog hebt, online trainingen, je diensten wilt verkopen of je wilt gewoon meer naamsbekendheid, in deze training leer je hoe je online relaties opbouwt en hoe je schittert op Linkedin.

 

Hoe lang duurt deze training?

Je kunt deze training in 1,5 uur bekijken maar met alleen de video's bekijken behaal je natuurlijk geen resultaten. Je zult de tips ook in de praktijk moeten brengen ;) Je behoudt een jaar lang toegang dus je kunt de training op je eigen tempo volgen en de training dus meerdere keren bekijken.

 

Zit er persoonlijke begeleiding bij deze training?

Nee deze training is zelfstudie maar in de video's wordt alles duidelijk uitgelegd en voorgedaan. En je kunt altijd contact opnemen als je ergens niet uitkomt of als er iets niet duidelijk is.

 

 

Niet goed? Geld terug!

Ik doe mijn best om al mijn trainingen super waardevol te maken. Mocht je toch niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. Ik vraag je wel om me te vertellen waarom je ontevreden bent.