Training Lijstgroei versneller

           Stop met tijd verspillen....

           Bouw een winstgevend bedrijf!

             Neem zelf de controle over je leven en je bedrijf.

             Start met de Lijstgroei Versneller!

WIL JE MEER BLOG LEZERS OF DROOM JE VAN ONLINE GELD VERDIENEN?


Heb je goede maanden en slechte maanden (en soms zelfs maanden dat jij je afgevraagd of je jouw rekeningen wel kunt betalen)? De kans is groot dat er niks mis is met jou of je aanbod. Het komt gewoon doordat je niet genoeg mensen op je mailinglijst hebt waar je jouw producten of diensten aan kunt verkopen. Focus dus op het opbouwen van je mailinglijst.


Maar als je al een tijdje blogt of een online bedrijf runt, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om je emaillijst te groeien. Ondanks alle inspanningen, groeit je lijst heel erg langzaam….terwijl het lijkt of anderen moeiteloos hun lijst vergroten met honderden of duizenden mensen.

"Ik zie niet meer op tegen marketing, omdat ik precies weet welke stappen ik moet nemen"

"Ik dacht altijd dat lijstopbouw puur en alleen het verzamelen van e-mails was. Dankzij de training van Maaike weet ik dat het veel meer omvat. Met een weggever ga je eigenlijk je doelgroep al filteren. Het bepaalt welke mensen je aantrekt. In deze training krijg je meer dan alleen kennis over het opbouwen van een lijst. Het heeft me vooral ook duidelijkheid gegeven over mijn marketing. Ik weet inmiddels welke stappen ik moet nemen en durf er nu gewoon voor te gaan om met bloggen geld te gaan verdienen."


Lana de Jong, hetfranseleven.nl

Krijg nu direct toegang tot alle inside tips en behaal met gemak je eerste 1.000 inschrijvers!

Herken jij je hierin....

Je ziet anderen doorbreken met hun blog of business als hun lijst groeit, en je vraagt je af of jij dit ooit voor elkaar krijgt?

Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, hebt al van alles geprobeerd en bent continu aan het werk.

Je bent goed in je vak en hebt zoveel te bieden, bovendien barst je van de ideeën die mensen graag zouden willen hebben…...als je eerst maar eens inschrijvingen op je mailinglijst kreeg!

Ik ken dat gevoel!


Nu groeit mijn lijst iedere maand met honderden aanmeldingen. Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is een goedlopend bedrijf neer te zetten.  


De afgelopen vier jaar heb ik ontdekt, hoe krachtig een mailinglijst is. Met het groeien van mijn lijst, groeide ook mijn inkomen. En niet alleen dat, maar ik heb ook een community opgebouwd met mensen die enthousiast worden over de dingen die ik creëer.


k heb de training Lijstgroei Versneller ontwikkeld om de tips en strategieën te delen die ik gebruikt heb om mijn lijst in een paar maanden explosief te laten groeien. 


Ik pakte het eerst ook helemaal verkeerd aan. Ik was wekelijks druk met het maken van content en het plaatsten van social media berichten....maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Mijn mailinglijst groeide maar langzaam en de gehoopte verkopen beleven uit. Ik ontdekte dat ik het helemaal verkeerd aanpakte.


Jij kunt het ook! Stel je voor dat...

Je eindelijk je eerste 1.000 inschrijvers op je mailinglijst hebt waardoor je vol vertrouwen je eerste product of dienst kunt lanceren.

Je niet langer het gevoel hebt dat je voor niks content creëert…..je hebt een lijst van inschrijvers die je mailtjes graag openen en graag bij je kopen.

Je niet langer hoeft te stoeien met social media algoritmes, maar kunt verschijnen in de inbox van je ideale klanten wanneer je maar wil.

Je inschrijvers ook aan je weet te binden en moeiteloos verkoopfunnels maakt waardoor je kunt verkopen zonder pusherig te zijn.

Je continu je mailinglijst kunt groeien met loyale en betrokken inschrijvers zodat je nooit meer om klanten verlegen zit.

GEEN STRESS OVER VOLDOENDE KLANTEN EN OMZET

 • Bouw een stevig fundament voor je online bedrijf.
 • Je mailinglijst is duizenden euro's waard.
 • Versnel de groei van je lijst met deze 'insider' tips.
 • Meer resultaat met een slimme social media strategie.
 • Behaal snel je eerste 1.ooo inschrijvers.
 • Trek je ideale klanten aan met de juiste content.
 • Bouw een loyale community van fans en volgers.
 • Verkoop met gemak via een waardevolle verkoop funnel.

Een paar redenen waarom het groeien van je mailinglijst je top prioriteit zou moeten zijn:

Bouw een loyale community van fans en volgers

Er is een simpele formule: hoe betrokkener je inschrijvers zijn, hoe meer verkopen je kunt doen. En vertrouw me het werkt! En is het niet geweldig om te weten dat ook jij een goedlopend bedrijf op kunt bouwen met de juiste lijstgroei strategieën.

Je hebt geen controle over social media

Je hebt geen controle over Facebook, Instagram of Twitter. Zij kunnen (en hebben) hun beleid en algoritmes aanpassen wanneer ze willen. Terwijl je er keihard voor gewerkt hebt om hier je publiek op te bouwen. Dat is frustrerend (en dat is nog zacht uitgedrukt)!

Met je mailinglijst heb je zelf de controle

En die lijst verdwijnt niet zomaar. Dus als Facebook of Instagram hun algoritme aanpasen zodat nog maar een handjevol mensen je berichten zien, dan heb je nog steeds een mailinglijst met een toegewijde publiek die graag je mails lezen en kopen vanuit je funnel.

Iedereen kan het!

Helaas bestaat er geen magische pil die je kunt innemen waardoor je ineens een grote betrokken mailinglijst hebt. Maar je kunt dit makkelijker bereiken, dan je denkt. Echt IEDEREEN kan het. Ook jij!

Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. 


Na de training ben ik hier iedere dag mee bezig en besef dat ik echt aan de gang moet met video en Facebook advertenties. 


Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over

Marleen de Korver marleendekorver.nl

Na het volgen van de training ga ik ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel.


De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt. 


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn 

buurtaal.de

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Ik ben nog volop bezig om alle tips te verwerken, maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten en de waarde van de follow-up. 

Arina Angerman

arinaangerman.com

Bonus!

Bij deze training krijg je direct toegang tot alle video lessen en checklists. Die kun je in je eigen tempo bekijken wanneer het jou uitkomt. 


Als extra bonus ontvang je ook nog:

 • Social media plan in 8 stappen
 • Hoe maak je boeiende content

Training Lijstgroei Versneller

Basis pakket

Volledig online training

€ 197,-

 • Direct toegang tot alle online video lessen
 • Direct toegang tot alle checklists
 • Direct toegang tot alle bonussen


VIP pakket

Online training & 1-op-1 ondersteuning

€ 497,-

 • Direct toegang tot alle online video lessen
 • Direct toegang tot alle checklists
 • Direct toegang tot alle bonussen
 • 3 skype sessies voor persoonlijke 1-op-1 ondersteuning

Doe je mee? En bouw een stevige verkoopfunnel voor je bedrijf!

Ik ben Maaike Gulden en hou van de kansen van internet en social media voor kleine ondernemers. Zelf maak ik daar fijn gebruik van om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen. Dat wil ik jou ook graag leren: ik wijs je de weg naar online succes!


Daarnaast hou ik van city trips, avontuurlijke reizen, paardrijden, tennis, hardlopen en het delen van mijn kennis. Ik blijf continu experimenteren, bouwen, groeien en nieuwe projecten lanceren.