Training Lijstgroei versneller
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

WACHT......klik deze pagina niet direct weg!

Je aanmelding is geslaagd en je ontvangt de mailinglijst hacks zo dadelijk in je mail.


Je hebt deze mailinglijst hacks waarschijnlijk gedownload omdat je meer controle wil over je leven en je bedrijf. Je willen stoppen met tijdverspillen en bouwen aan een winstgevend bedrijf?


Wil je echt aan de slag met het groeien van je mailinglijst? Dan heb ik zolang de teller loopt een eenmalig aanbod voor je. Je kunt mijn 'Lijstgroei Versneller Training' voor een fractie van de prijs kopen, namelijk voor € 37,-. Lees hieronder meer ;)


         Stop met tijd verspillen....

         Bouw een winstgevend bedrijf!

             Neem zelf de controle over je leven en je bedrijf.

             Start met de Lijstgroei Versneller!

GEEN STRESS OVER VOLDOENDE KLANTEN EN OMZET

 • Bouw een stevig fundament voor je online bedrijf.
 • Je mailinglijst is duizenden euro's waard.
 • Versnel de groei van je lijst met deze 'insider' tips.
 • Meer resultaat met een slimme social media strategie.
 • Behaal snel je eerste 1.ooo inschrijvers.
 • Trek je ideale klanten aan met de juiste content.
 • Bouw een loyale community van fans en volgers.
 • Verkoop met gemak via een waardevolle verkoop funnel.

Een paar redenen waarom het groeien van je mailinglijst je top prioriteit zou moeten zijn:

Bouw een loyale community van fans en volgers

Er is een simpele formule: hoe betrokkener je inschrijvers zijn, hoe meer verkopen je kunt doen. Dus hoe fijn is het om te weten dat je met de juiste lijstgroei strategieën, je op weg bent om een winstgevend bedrijf te bouwen.

Je hebt geen controle over social media

Je hebt geen controle over Facebook, Instagram of Twitter. Zij kunnen hun beleid en algoritmes aanpassen wanneer ze willen. Terwijl je er keihard voor gewerkt hebt om hier je publiek op te bouwen. Dat is frustrerend!

Met je mailinglijst heb je zelf de controle

En die lijst gaat niet zo maar weg. Dus als Facebook het algoritme aanpast zodat nog maar 10 mensen je berichten zien, heb je nog steeds een mailinglijst met betrokken volgers die graag je e-mails lezen en kopen vanuit je verkoopfunnel.

Iedereen kan het!

Er is helaas geen magische pil die je kunt innemen waardoor je ineens een betrokken mailinglijst hebt. Maar dit bereiken, is makkelijker dan je denkt en IEDEREEN kan het. Ook jij!

Krijg nu direct toegang tot alle inside tips en behaal met gemak je eerste 1.000 inschrijvers!

VERKOPEN WORDT EEN STUK GEMAKKELIJKER...

Met een betrokken mailinglijst wordt het veel makkelijker om verkopen te doen.


Als je een blog hebt of je runt een online business, dan weet je hoe frustrerend het kan zijn om je emaillijst te groeien.


Ondanks al je inspanningen…..lijkt het maar niet te lukken of gaat het tergend langzaam. Terwijl je andere ondernemers ziet waar dit moeiteloos lijkt te gaan.


En toch heb je geweldige diensten of interessante product ideeën waar anderen baat bij hebben…..als je dus maar meer inschrijvingen hebt.


WEG MET DIE FRUSTRATIE...


Ik begrijp je want ik ben daar ook geweest. Nu groeit mijn lijst iedere maand met honderden mensen.


Ik heb de training Lijstgroei Versneller ontwikkeld om de tips en strategieën te delen die ik gebruikt heb om mijn lijst in een paar maanden explosief te laten groeien. 


MONEY ZIT IN DE FOLLOW UP


Ik pakte het eerst ook helemaal verkeerd aan. Ik was wekelijks druk met het maken van content en het plaatsen van social media berichten…..maar dat leverde niet het gewenste resultaat op.


Mijn mailinglijst groeide maar langzaam en de gehoopte verkopen beleven uit.


Ik ontekte dat ik het helemaal verkeerd aanpakte....want vooral de follow up en het opbouwen van je verkoopfunnel is de sleutel tot succes.Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. 


Na de training ben ik hier iedere dag mee bezig en besef dat ik echt aan de gang moet met video en Facebook advertenties. 


Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over

Marleen de Korver marleendekorver.nl

Na het volgen van de training ga ik ook echt aan de slag met mijn weggever en de follow-up én met het maken van mijn salesfunnel.


De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt. 


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn 

buurtaal.de

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Ik ben nog volop bezig om alle tips te verwerken, maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten en de waarde van de follow-up. 

Arina Angerman

arinaangerman.com

Jij kunt het ook! Stel je voor dat...

Je eindelijk je eerste 1.000 inschrijvers op je mailinglijst hebt waardoor je vol vertrouwen je eerste product of dienst kunt lanceren.

Je niet langer het gevoel hebt dat je voor niks content creëert…..je hebt een lijst van inschrijvers die je mailtjes graag openen en graag bij je kopen.

Je niet langer hoeft te stoeien met social media algoritmes, maar kunt verschijnen in de inbox van je publiek wanneer je maar wil.

Je inschrijvers ook aan je weet te binden en moeiteloos verkoopfunnels maakt waardoor je kunt verkopen zonder pusherig te zijn.

Je continu je mailinglijst kunt groeien met loyale en betrokken inschrijvers zodat je nooit meer om klanten verlegen zit.

Bonus!

Bij deze training krijg je direct toegang tot alle video lessen en checklists. Die kun je in je eigen tempo bekijken wanneer het jou uitkomt. 


Als extra bonus ontvang je ook nog:

 • Social media plan in 8 stappen
 • Hoe maak je boeiende content

Maaike Gulden

Doe je mee? En bouw een stevige verkoopfunnel voor je bedrijf!

Ik ben Maaike Gulden en hou van de kansen van internet en social media voor kleine ondernemers. Zelf maak ik daar fijn gebruik van om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen. Dat wil ik jou ook graag leren: ik wijs je de weg naar online succes!


Daarnaast hou ik van city trips, avontuurlijke reizen, paardrijden, tennis, hardlopen en het delen van mijn kennis. Ik blijf continu experimenteren, bouwen, groeien en nieuwe projecten lanceren. 

Training Lijstgroei Versneller

Basis pakket

Normaal 97 

Volledig online training

€ 37,-

 • Direct toegang tot alle online video lessen
 • Direct toegang tot alle checklists
 • Direct toegang tot alle bonussen

 VIP pakket

Online training & 1-op-1 ondersteuning

€ 497,-

 • Direct toegang tot alle online video lessen
 • Direct toegang tot alle checklists
 • Direct toegang tot alle bonussen
 • 3 skype sessies voor persoonlijke 1-op-1 ondersteuning

BRANDING, ONLINE BUSINESS & JE EIGEN BAAS