Social Media Training

Meer Klanten via Social Media

Maak van je social media kanalen een klantmagneet,

zonder dat het uren tijd en stress kost!

Ja, ik wil die training

Wil jij tijd & stress besparen op social media én WEL resultaat behalen?

Wil je meer klanten via social media? Maar kost het je nu veel tijd en weet je niet goed wat je kunt posten zodat het ook klanten oplevert? Of doe je eigenlijk maar wat, zonder een duidelijke strategie en zonder plan? Wil je niet langer aanmodderen

met social media?


Dan is deze training wat voor jou!

Social media training

Wat ga je leren?

 • Hoe je een social media plan maakt en een goede strategie bepaalt zodat het je ook klanten oplevert.
 • Hoe je kunt verkopen via social media zonder heel spammerig (en dus irritant) te zijn.
 • Hoe je gemakkelijk (en zonder te betalen) meer potentiële klanten bereikt met je content.
 • Hoe je boeiende content maakt en je krijgt 365 content ideeën (dus geen stress meer wat je NU weer kunt posten).
 • Handige tools en apps die je veel tijd besparen bij je content creatie en planning (zodat je niet de hele dag met social media bezig bent).
 • Praktische tips om Instagram, Facebook, Linkedin en Pinterest marketing slim in te zetten.
Ja ik meld me aan


Wat anderen zeggen...

Maaike is echt een dame naar mijn hart!

Ze weet te enthousiasmeren en is super op de hoogte van de laatste social media trends.


Ze weet dit op een leuke manier over te brengen zodat ook jij weet dat je het kunt!

Arjan van  Opzeeland

Stroomopwaarts MVS

Maaike heeft voor MEE NL een inspiratiesessie verzorgd over het effectief inzetten van social media ter promotie van onze trainingen.


De kennissessie werd een groot succes. Ze inspireerde met haar verhaal en wist de deelnemers daarbij enthousiast te maken om het zelf uit te proberen. Het heeft ons veel inspiratie opgeleverd om verder op door te bouwen.


Femke Berends

Mee NL

Video speelt een steeds grotere rol in de online wereld. Om echter zelf voor een camera te gaan staan en live je verhaal te vertellen via video is echter weer een heel ander verhaal. Dat kan in het begin best een beetje eng zijn.


Door het enthousiasme en de toewijding van Maaike, heb ik echter zelf ook de stap durven te maken naar live video.

Maurice Smit

Keaton Online Marketing 

"Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)


Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl


“Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

Ik stak veel tijd en energie in mijn online marketing, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij de training van Maaike leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels lezen meer mensen mijn social media berichten en verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.nl

.

Wat krijg je bij deze training?

Videolessen met praktische tips & praktijkvoorbeelden (onbeperkt toegang)Checklijsten & Stappenplannen


null

Techniek & Handleidingen


null

Inkijkje in de training?

Wil jij ook deze resultaten?

"Ik weet nu wat een goede invalshoek is voor mijn berichten"

Ik had al de nodige ervaring met social media, maar wilde ik me (verder) verdiepen in wat social media voor mijn online zichtbaarheid als freelance tekstschrijver kan betekenen. Met de tips van Maaike weet ik nu nog beter wat een goede invalshoek is voor mijn social media berichten en heb ik genoeg nieuwe ideeën voor content die mensen aanspreekt.

 

Wat ik prettig vind is dat de training is opgebouwd uit online modules, dus ik kon zelf bepalen wanneer het me uitkwam om een aantal lessen te volgen. Maaike is helder en to the point, in haar lessen en in de communicatie rondom de training (mails, inloggen, etc.). De lessen zijn afwisselend met filmpjes, praktijkvoorbeelden, e-books, extra praktische tips en checklists.


Carla Jacobs, carla-jacobs.nl

"Duidelijke inzichten, motivatie en vooral meer zelfvertrouwen"

Deze training heeft mij duidelijke inzichten, motivatie en vooral zelfvertrouwen gegeven om op een juiste manier aan de slag te gaan om mezelf online zichtbaar te maken. Ik vond het lastig om mezelf echt te durven “blootgeven”.


Privé deed ik nauwelijks tot niets op social media, maar zakelijk weet ik dat dit wel een belangrijk middel is. Deze training heeft mij de motivatie gegeven om mij daarover heen te zetten en het ook te gaan doen. 


Brenda van der Horst, UB-Organized

“Ruim 25.000 views op mijn LinkedIn-post”

Zelfs als tekstschrijver heb ik wel eens moeite met het plannen van mijn content. Het schrijven is niet zo lastig, maar plannen en gestructureerd bloggen wel. Daarom leek deze training een goed idee.


Uiteindelijk bleek dit voor mij de gouden greep te zijn, want toen ik direct een van de schrijftechnieken toepaste, kreeg die LinkedIn post ruim 25.000 views, 53 reacties en 169 commentaren. Deze training is dus echt een aanrader als je meer impact wil creëren met je posts op social media!


Martha Pelkman, drspee.nl

aanbeveling van jolanda mocking voor social media succes training

"Je leert niet alleen WAT je kunt doen maar ook HOE je dat doet"

Op zoek naar een social media expert die mij kon helpen met mijn online zichtbaarheid en social 

marketing strategie, kwam ik bij Maaike terecht. Haar gratis tips waren al zó veelbelovend dat ik 

haar Social Media Succes training heb aangeschaft. De training zit boordevol praktische tips.


Wat ik prettig vind is dat Maaike niet alleen zegt WAT je kunt doen maar ook HOE je dat doet. Ik heb geleerd om content slim te hergebruiken en om strategisch te denken vanuit mijn doel in plaats van lukraak te zenden. Door haar rustige en duidelijke uitleg neemt ze je op een fijne manier mee door het proces van social media marketing. 


Jolanda Mocking, jolandamocking.nl

Social Media Succes in een notendop...

Wat krijg je?

 • Duidelijke strategie en een bewezen stappenplan om klanten via social media te krijgen.
 • Je leert hoe je boeiende social media content maakt zodat het ook klanten oplevert.
 • Direct onbeperkt toegang tot alle videolessen, checklijsten en werkboeken.

Voor wie is deze training?

 • Ben je trainer, coach, adviseurs of andere dienstverlener en worstel je om voldoende klanten aan te trekken?
 • Ben je overweldigd met alle opties die je hebt met social media of kost het teveel tijd?
 • Ben je bereid om er ook tijd en energie in te steken (succes komt namelijk niet aanwaaien)? 

Door wie wordt de training gegeven?

social media succes training maaike gulden

Maaike Gulden

Social media zijn mooie kanalen om een groot publiek te bereiken en gemakkelijk in contact te komen met je ideale klanten. Ik heb hier mijn vak van gemaakt en social media zijn dé reden dat ik voor mezelf begonnen ben.


Ik help ondernemers met hun online zichtbaarheid zodat ze meer klanten aantrekken en kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. Ik doe dit al sinds 2012 en inmiddels heb ik al duizenden mensen getraind in social media. Ook ben ik auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’ en medeoprichter van Social Media Club Breda.


"Tijdens trainingen en presentaties merk ik dat mensen het vaak lastig vinden om te bedenken wat ze überhaupt kunnen plaatsen op social media. Maar alles begint met een goede planning en de JUISTE content maken. Content die bij jou past, die mensen raakt, maar die ook converteert. Uiteindelijk wil je dat het ook klanten oplevert!

Social Media Succes Training

Standaard

€ 197,-
 • Direct toegang tot al het trainingsmateriaal
 • Praktische tips & tools om snel content te maken
 • Handige templates & checklists
 • Lifetime toegang tot de training

VIP pakket

€ 497,-
 • Direct toegang tot al het trainingsmateriaal
 • Praktische tips & tools om snel content te maken
 • Handige templates & checklists
 • Lifetime toegang tot de training
 • 1 op 1 sessie

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang en hoe lang heb ik toegang?

Dit is een online training die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.. Na betaling ontvang je een mail met je inloggegevens en heb je direct toegang tot alle video's, checklijsten en al het bonus materiaal. En je hebt lifetime toegang tot de training!

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die nu nog onvoldoende klanten haalt uit social media en een duidelijk stappenplan wilt. De training is specifiek geschikt voor dienstverleners zoals trainers, coaches of adviseurs.

Leer ik ook de techniek?

Je krijgt een bewezen stappenplan en duidelijke strategie om klanten uit social media te halen.zodat je precies weet welke acties je moet uitvoeren. Dit is geen knoppentraining dus je leert niet waar bepaalde knoppen zitten (maar dat is een kwestie van googlen).

Er zijn veel gratis trainingen, waarom is deze betaald?

Tuurlijk kun je online veel informatie vinden over social media, maar veel van deze informatie is verouderd of een gratis pitch voor een dure upsell. Ik doe mijn best om al mijn trainingen super waardevol te maken en ik weet zeker dat je niet teleurgesteld bent.

Zijn de kosten aftrekbaar? En moet ik allerlei dure tools aanschaffen?

Je kunt de kosten voor deze training zeker aftrekken als studiekosten. Je hoeft geen tools te kopen voor deze training. Alle apps en tools die ik bespreek om snel content te maken en in te plannen, zijn gratis (behalve Tailwind voor Pinterest).

Wat als ik in het buitenland woon en geen btw hoef te betalen?

Stuur me dan even een mailtje op info@themarketingfactory.nl waarin je aangeeft dat je deel wilt nemen aan de webinar deal van de Social Media Succes training, Dan stuur ik je een factuur zonder btw.

Niet goed? Geld terug!

Ik doe mijn best om al mijn trainingen super waardevol te maken. Mocht je toch niet tevreden zijn? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico. Ik vraag je wel om me te vertellen waarom je ontevreden bent.