Wat is Periscope?

Periscope is een gratis live streaming app waarmee je video uitzendingen vanaf je mobiel deelt of kunt volgen van over de hele wereld. En het mooie is dat de kijkers kunnen reageren. Ze kunnen vragen stellen of hartjes geven (vergelijkbaar met de likes van Facebook).

Het is een mooie manier om jezelf te profileren en op de kaart te zetten. Je kunt live meekijken bij evenementen of concerten, maar ook een Q&A houden, mensen een kijkje achter de schermen geven, waardevolle tips delen, een primeur geven of gewoon laten zien wat je aan het doen bent.

Het is live

Het lijkt op het maken van een video, maar dan is het live. Je kunt het dus niet editen of opnieuw opnemen. Na afloop blijft je uitzending in principe slechts 24 uur beschikbaar, maar je kunt bij je instellingen aanzetten dat uitzendingen automatisch bewaard worden op je mobiel

Het is interactief

Tijdens je uitzending kunnen mensen reageren en vragen stellen. Deze vragen komen direct in beeld zodat je daar op kunt reageren. Kijkers kunnen vragen stellen en jij kunt ze live in de uitzending beantwoorden.

Het is krachtig

Het is een van de meest krachtige sociale media kanalen die ik ken omdat mensen je zien en interactie aan kunnen gaan. Je kunt hier dus makkelijk een persoonlijke band opbouwen met mensen en een trouwe community

Het is nieuw

Periscope is nog vrij nieuw dus je hebt meer kans om jezelf te profileren als je er nu mee aan de slag gaat; Iedereen maakt al gebruik van platformen als Facebook, LinkedIn en Twitter dus is het daar veel lastiger om de aandacht te grijpen. Dagelijks worden daar duizenden berichten gedeeld.

 • Live streaming wordt steeds populairder
 • Inmiddels zijn er al meer dan 20 miljoen gebruikers
 • Met een druk op de knop maak je een live uitzending
 • Het is persoonlijk omdat mensen je zien en horen
 • Je kunt laten zien wat je aan het doen bent
 • En zo een trouwe community en vertrouwen opbouwen

Volg mij op Periscope voor handige social media & Periscope tips.

Periscope is snel, gemakkelijk en een mooie manier om jezelf op de kaart te zetten.


Met één druk op de knop ben je live en deel je de uitzending vanaf je mobiel.

Gratis Periscope Handleiding

Alles wat je moet weten om te starten met Twitter's populaire livestreaming app! Periscope is een mooie manier om je online zichtbaarheid te vergroten en persoonlijk contact te maken met mensen. En vele malen krachtiger dan alle andere social media kanalen die ik ken. Wil je weten hoe Periscope werkt en waar je het voor in kunt zetten? Vraag dan de gratis Periscope handleiding aan!


 • Wat is Periscope en waarom je dit niet wil missen!
 • Zo maak je een KICKSTART op Periscope
 • De kansen en mogelijkheden van livestreaming
 • Handige tips voor je live uitzending
 • Tips hoe je meer kijkers, volgers en hartjes krijgt
 • Het is gratis, het is booming en het is fun!

Vraag de gratis Periscope handleiding nu aan!

Dit wil je echt niet missen want met Periscope kun je gemakkelijk laten zien wie je bent en wat je doet. Het is een krachtig kanaal om relaties op te bouwen. Livestreaming wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets.

Je kunt live uitzenden bij evenementen, maar ook een online vragenuurtje houden. Je kunt ook mensen een kijkje achter de schermen geven, waardevolle tips delen, een primeur geven of gewoon laten zien wat je aan het doen bent.

Vraag de handleiding aan!