arrow_drop_up arrow_drop_down

Klaar om je eigen online training te maken?

Gratis online training kickstart van 22 t/m 25 februari


Droom jij als trainer, coach of adviseur al een tijdje van jouw eigen online training zodat je meer mensen kunt helpen, (deels) passief inkomen verdient en je bedrijf sneller kunt opschalen?

Tijd om online te gaan. De wereld wacht op jou!

Als ‘een online training maken’ al een tijdje op je to-do lijst staat of als je gewoon op zoek bent naar een manier om je bestaande kennis om te zetten in een duurzame inkomstenstroom, dan is deze Online Training Kickstart iets voor jou.


Doe jij nog steeds zaken op de moeilijke manier? Door je tijd te ruilen voor geld? Dan is het NU de tijd om online te gaan. Zeker in deze onzekere tijd waarin we steeds meer online doen.


Wat als er een succesgarantie zou zijn om een winstgevend online programma te maken? Zonder dat dit heel veel tijd en frustratie kost?


 • Diep van binnen weet je misschien wel dat een online training een perfecte manier is om jouw kennis te delen.
 • Je kunt meer mensen tegelijkertijd helpen, (deels) passief inkomen verdienen en je bedrijf sneller opschalen.
 • Droom je er al een tijdje van om een online training of programma te maken, maar is het er nog niet van gekomen.
 • Je bent te druk met andere dingen of weet niet goed waar je moet beginnen.
 • Omdat je niet technisch bent of omdat je niet weet hoe je zo’n online training opzet. 

social media succes training maaike gulden


Herkenbaar? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Dan ben je op de juiste plek. Ik heb PRECIES wat je nodig hebt om je verder te helpen om jouw eigen online training te maken. En deze Online Training Kickstart is helemaal gratis! We gaan van 22 t/m 25 februari samen aan de slag. 

Wat anderen zeggen...

De video’s en praktische opdrachten hebben me flink op weg geholpen en ik heb nu een kapstok waar ik echt mee verder kan om mijn online training te ontwikkelen.


Vooral de tips over het valideren van je idee, de techniek en de te hanteren prijs hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven.

 

Maaike heeft veel kennis en ik vond het heel prettig om op deze manier gestructureerd en iedere dag met het ontwikkelen van mijn online training bezig te zijn. De Online Training Kickstart was een goede stok achter de deur om actie te nemen.

aanbeveling anja de die voor de online training kickstart
Anja de Die,

anjadedie.nl

De Online Training Kickstart van Maaike is een echte aanrader voor de kick-off van je online training. Helder, to the point en het zette me goed aan de gang. Aanrader! 

 

Maaike heeft enorm veel kennis over dit onderwerp en deelt veel  praktische tips op een authentieke en prettige manier.


Ik had er echt plezier in om met de opdrachten aan de slag te gaan. Het inspireerde me en het was ook fijn om een stok achter de deur te hebben om actie te nemen.

aanbeveling online training kickstart
Irene Herbers,

life coach


Stop met dagdromen over jouw eigen online training maken én verkopen, maar zet de eerste stappen naar een schaalbaar aanbod dat het hele jaar door inkomsten genereert.

Wat ga je leren tijdens de 5-daagse training?

Het juiste onderwerp kiezen voor je online training.

Beslissen wat voor soort online programma je maakt (dit bepaalt ook de prijs).

Hoe je een goede opzet maakt voor jouw training.

Wat je nodig hebt voor een online training qua techniek en hosting.

Lanceer datum bepalen en hoe je dit kunt promoten.

Jij kan het ook, stel je voor.....

Dat je inbox volstroomt met bestellingen of aanvragen omdat je klanten aantrekt die graag met je willen werken.

Dat je eindelijk meer tijd hebt voor je hobby's, je gezin of dingen die écht belangrijk voor je zijn terwijl je bedrijf gewoon doordraait..

Dat je meer geld verdient zonder harder te hoeven werken terwijl je ook nog eens meer mensen tegelijkertijd kunt helpen.

"Eindelijk dat praktische stappenplan waar ik naar zocht"

"Toen ik de training van Maaike voorbij zag komen, twijfelde ik geen moment. Maaike ken ik als een nuchter iemand met heel veel kennis die geen verkooppraatjes houdt. Het was superfijn om eindelijk een praktisch stappenplan te krijgen voor het maken van mijn online programma en te ontdekken hoe je deelnemers trekt voor je online training. Maaike is oprecht en betrokken en geeft je no nonsense advies". 


Veerle Biront, hautecouleur.nl

“Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

"Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid".


Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.com

Online Training Kickstart in een notendop...

Wat krijg je?

 • Praktische tips en een duidelijk stappenplan om een online training te maken. 
 • Je hoeft niet technisch te zijn en hebt geen dure apparatuur nodig voor deze training.
 • Ik help je er stap voor stap doorheen, jij hoeft alleen maar live te komen opdagen!

Voor wie is deze training?

 • Ben je trainer, coach, adviseurs of andere dienstverlener en wil je graag een online training maken?
 • Ben je overweldigd met alle opties die je hebt en weet je niet waar je kunt beginnen?
 • Ben je bereid om er ook tijd en energie in te steken en 5 dagen lang actief mee te doen?

Herken jij je hierin?

Je hebt meer klanten nodig  

De grootste uitdaging voor veel trainers, coaches en adviseurs is voldoende klanten krijgen. Misschien herken je dat wel? Je bent ooit voor jezelf begonnen met een droom om een prachtig bedrijf op te bouwen, om meer impact en vrijheid te hebben.

Je bent continu aan het werk

Je maakt lange werkdagen waar je moe en futloos van wordt. Dat had jij je wel anders voorgesteld toen je voor jezelf begon. Je hoopte op meer vrije tijd, maar je werkt harder dan ooit en hebt weinig tijd voor je gezin, vrienden en hobby's.

Klanten waar je niet echt blij van wordt

Je werkt met klanten waar je niet blij van wordt. Je neemt alle klanten die je kunt krijgen klakkeloos aan want die rekeningen moeten toch betaald worden. Klanten komen vaak via anderen bij jou terecht.

Je bent niet technisch

Je weet dat een online training een perfecte manier is om jouw kennis te delen omdat je dan meer mensen tegelijkertijd kunt helpen, (deels) passief inkomen verdient en je bedrijf sneller kunt opschalen. Maar je bent niet technisch dus je weet niet hoe je het aanpakt.

Een online training maken staat al een tijdje op je to-do lijst

Droom je er al een tijdje van om een online training of programma te maken, maar is het er nog niet van gekomen? Je bent te druk met andere dingen of weet niet goed waar je moet beginnen of worstel je met de techniek?

Je twijfelt aan jezelf omdat het jou niet lukt 

Misschien ben je al begonnen aan een online training, maar lukt het niet. Dan kan het frustrerend zijn om anderen te zien die veel geld verdienen met hun online trainingen, terwijl het bij jou niet lukt.. Natuurlijk wil je graag dezelfde resultaten maar hoe?  

Meld je dan aan voor de gratis Online Training Kickstart en krijg een helder stappenplan om winstgevende online trainingen te maken.

Ik ben Maaike Gulden en kan me nog goed herinneren dat ik op een moeilijke manier zaken deed. Mijn tijd ruilen voor geld.


Continu klanten najagen, veel telefoontjes plegen, één-op-één consulten, mezelf door files slepen om van klant naar klant te gaan en een fortuin betalen aan zaalhuur voor mijn trainingsworkshops. 

 

Na een dag werken was ik uitgeblust en plofte futloos op de bank. Ik kon nog net eten op tafel krijgen, maar had geen energie meer om nog wat leuks te doen met mijn gezin of met vriendinnen. En had zelfs geen fut meer om te gaan sporten.


Totdat ik hier helemaal klaar mee was. 

 

Ik besloot om mijn meest voorkomende adviesvragen om te zetten in vooraf opgenomen instructievideo's. En veranderde mijn face-to-face workshops in online cursussen. Nu kon ik in plaats van 1 tot 20 mensen, wel honderden mensen tegelijk helpen. Ik kon mijn bedrijf opschalen en in de eerste 6 maanden heb ik mijn omzet direct met 50% vergroot. 


En dat gun ik jou ook....

Wat is er nu leuker dan dat je inbox volstroomt met bestellingen terwijl jij op het strand ligt of in de sportschool bent?

Maar ik herinner me ook nog goed hoe overweldigend de overgang van traditioneel zakendoen naar online zakendoen destijds voelde! 

 

Er komt best wel wat bij kijken en er valt zoveel te leren. Alle technische dingen (ahh!). Je moet je diensten op een andere manier leveren, een goede opzet maken opzet van zo’n training, het filmen, dit  lanceren en nog veel meer nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen.

 

Maar zodra ik dit voor elkaar had, kon ik zoveel meer mensen helpen, verdiende meteen meer geld en had veel meer rust. Ik was weer verliefd op mijn eigen bedrijf en had ook weer een privéleven.

 

Dit heeft zo’n impact gehad op mijn leven dat ik nu andere ondernemers help met het opbouwen van een online bedrijf..

 

Want iedereen kan dit. Jij dus ook.


En je kunt het jezelf moeilijk maken door alles zelf uit te vinden (want ja er is best veel informatie te vinden op internet) of gebruik maken van mijn systeem. Een systeem dat mij geholpen heeft om tientallen online trainingen te maken voor mezelf maar waar ik ook veel andere kennisondernemers mee geholpen heb. 

Social media training

Wat anderen zeggen...

Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over.

Marleen de Korver marleendekorver.nl

De training biedt op een compacte manier heel veel waardevolle informatie aan waar je direct mee aan de slag kunt. 


Dat was natuurlijk niet echt een verrassing voor me, want ik heb Maaike leren kennen als een no-nonsens vakvrouw die marketing op een integere manier benadert :)

Alexandra Kleijn 

buurtaal.de

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training.


Ik ben nog volop bezig om alle tips te verwerken, maar focus me nu meer op schrijven vanuit de probleemoplossing voor mijn ideale klanten. 

Arina Angerman

arinaangerman.com

Ik ben er klaar voor!

Meld je aan voor deze gratis live online training van 22 t/m 25 februari