Mailinglijst groeiversneller

Vergroot je mailinglijst met deze lijstgroei hacks

Groeit je e-maillijst niet snel genoeg? 

  • Zo'n lijst is goud waard. Zeker in deze tijd waarin het internet overvol is en het steeds lastiger is om online zichtbaar te zijn.
  • Dit is het enige marketing middel waar je controle over hebt om in contact te blijven en warme relaties op te bouwen. 
  • Dit zijn mensen die graag van je horen en geïnteresseerd zijn in wat je te vertellen en te verkopen hebt. Dit zijn je toekomstige klanten!
social media succes training maaike gulden

Wil je een succesvol bedrijf? Dan heb je een grote mailinglijst nodig!

Heb je goede maanden en slechte maanden (en soms zelfs maanden dat jij je afgevraagd of je jouw rekeningen wel kunt betalen)? De kans is groot dat er niks mis is met jou of je aanbod.


Je hebt niet genoeg mensen op je lijst om jouw aanbod aan te verkopen!


En misschien bouw je al een mailinglijst, maar ondanks al je inspanningen groeit deze heel langzaam. De energie van je bedrijf hangt direct samen met je mailinglijst. Als je lijst stagneert, doen je impact en omzet dat ook. En het gaat niet om het aantal mensen, maar om de relaties die je met hen opbouwt.


In deze gratis training deel ik al mijn inside tips om een j lijstgroei een flinke boost te geven. Een betrokken lijst van mensen die staan te popelen om klant te worden. 

Een mailinglijst is goud waard

Met een mailinglijst kun je in contact blijven met potentiële klanten, Je kunt warme relaties en vertrouwen opbouwen met de mensen die geïnteresseerd zijn in wat je te vertellen en te verkopen hebt.

 

Ik wist wel dat het belangrijk was om een lijst op te bouwen, maar het had niet echt mijn prioriteit. Andere dingen leken veel belangrijker. Een lijst opbouwen kost tijd en levert niet direct geld op.


Totdat ik in zag dat dit juist de belangrijkste focus zou moeten zijn in mijn bedrijf want zo'n lijst is goud waard! 


Dit zijn potentiële nieuwe klanten die je direct kunt benaderen met jouw aanbod. Als je een nieuwe dienst aanbiedt of een leuke actie hebt.