Content workshop

Content Plan Workshop #2022gepland

Dé contentplanning & storytelling workshop voor zelfstandig ondernemers

voor krachtige consistente content in 2022

Boek de online workshop op 25 novemeber

Wil jij 2022 starten met een kant en klaar content plan?

Een plan zodat je precies weet wat voor soort content je gaat publiceren en waar: op social media, je blog en in je e-mails. Maak in 2022 een vliegende start omdat je content planning al helemaal klaar is.


Dit is een online workshop waarin je leert hoe je een content plan maakt voor je bedrijf. Content die opvalt, die mensen raakt en boeit, en content die je uiteindelijk klanten oplevert. Weet je niet welke content je kunt posten op social media of op je blog, video of podcast? Post je niet consistent of krijg je nauwelijks reacties?


Dan is deze workshop wat voor jou!

Content Inspiratie & Implementatie

We gaan in op welke content je het beste kunt maken en hoe je dat doet zodat je jouw tijd optimaal benut, meer reacties krijgt en uiteindelijk meer verkoopt. Je leert hoe je storytelling inzet, krijgt volop content ideeën en maakt je content planning voor 2022.


Maak een vliegende start in 2022 met je content marketing!

Wat leer je in deze workshop?

 • Hoe je een goede content planning voor 2022 maakt.
 • Hoe je snel ideeën verzamelt zodat je altijd genoeg content hebt.
 • Hoe je content creëert die mensen raakt en klanten oplevert. 
 • Hoe je content inzet voor al je social media, blogs, video's en e-mails.
 • Wat de kracht van storytelling is.
 • Hoe je in drie eenvoudige stappen een ijzersterk verhaal vertelt. 
 • Handige tools en apps die je veel tijd besparen bij je creatie en planning.


Nu tijdelijk slechts 97,-

.

Ja ik meld me aan

Voor wie is deze workshop?

Je wordt hier blij van als:

 • Begrijpt dat je online presence een must is in deze tijd.
 • Meer klanten wilt zonder verkoperig te zijn.
 • Je wilt opvallen in een drukke online wereld.
 • Je het lastig vindt om content te bedenken.
 • Je tijd en stress wilt besparen met je content.
 • En het maakt niet uit:

 • Of je Instagram, Linkedin of een ander kanaal gebruikt.
 • In welke branche je zit of wie je doelgroep is. 
 • Of je een goede tekstschrijver bent of niet.
 • Of je een verhalenverteller bent of niet.
 • Of je al jaren online actief bent of een newbie.
 • Wat anderen zeggen...

  Door met Cat te werken krijg je een nieuw en vaak ook beter perspectief op jouw verhaal.


  Cat weet snel de kern te vatten en van daaruit nieuwe ideeën te spiegelen

  aanbeveling Martijn Holtes

  Martijn Holtes

  martijnholtes.com

  Maaike en Cat nemen je in een middag mee in een praktisch en inspirerend verhaal.


  Je krijgt handige tools en ideeën om direct aan de slag te gaan. Een echte aanrader dus!

  aanbeveling van Marjolein Koning voor content workshop

  Marjolein Koning

  MKMC

  De online content workshop van Cat en Maaike is zeer praktisch en dat vond ik erg prettig.


  Met name het onderdeel van de structuur van een social media bericht was voor mij een echte eye-opener.

  aanbeveling Catrina van Paradijs

  Catrina van Paradijs

  Van Paradijs B.V.

  “Ruim 25.000 views op mijn LinkedIn-post”

  Zelfs als tekstschrijver heb ik wel eens moeite met het plannen van mijn content. Het schrijven is niet zo lastig, maar plannen en gestructureerd bloggen wel. Daarom leek de contentworkshop een goed idee.


  Uiteindelijk bleek dit voor mij de gouden greep te zijn, want toen ik nog tijdens de workshop een van de schrijftechnieken toepaste, kreeg die LinkedIn post ruim 25.000 views, 53 reacties en 169 commentaren. Deze workshop is dus echt een aanrader als je meer impact wil creëren met je blogs en posts op social media!


  Martha Pelkman, drspee.nl

  aanbeveling-richard-kaart-contentworkshop

  “Ik had niet gedacht dat het zo simpel zou zijn”

  Ik heb een hele mooie en nuttige middag gehad tijdens de online contentworkshop van Cat en Maaike. Vooral de tip over hoe je een content kalender maakt met behulp van de 12 inspiratievragen vond ik heel handig. 

   

  Grappig. Ik had niet gedacht dat het zo simpel zou zijn om je content planning voor een heel jaar zo snel af te hebben. Een hele waardevolle en nuttige training dus.

   

  Richard Kaart, Geldslim.nl

  “De workshop in één woord: overdelivering”

  Ik wil graag meer gaan bloggen, maar had werkelijk geen idee waarover ik het kon hebben. Toen ik deze workshop voorbij zag komen, heb ik me meteen ingeschreven. En daar ben ik erg blij mee. De workshop is een boost voor je zelfvertrouwen en superfijn is dat je ter plekke ook echt aan de slag gaat miet je content aan de hand van een duidelijke en voor iedereen te snappen structuur voor het schrijfwerk. Hoe te beginnen is ineens een fluitje van een cent!


  De workshop is een voorbeeld van 'overdelivering': Je gaat met veel meer inzichten en kennis naar huis dan waarvoor je kwam. Ook niet onbelangrijk is dat Maaike en Cat gewoon sympathieke toppers zijn die hun vakkennis uitstekend in de vingers hebben en die op een leuke, laagdrempelige en duidelijke manier met je delen."


  Kick Klein, kalibercommunicatie.nl

  In een middag je content planning voor 2022 klaar?

  meer omzet met de social media kalender

  Meer zichtbaarheid

  Content om jouw zichtbaarheid te vergroten en je te positioneren als een echte expert.!
  meer klanten met de social media kalender

  Meer impact

  Content om een enthousiast publiek op te bouwen van enthousiaste fans die graag met je werken.
  meer impact met de social media kalender

  Meer klanten

  Content waarmee jij moeiteloos je trainingen en diensten binnen no time uitverkoopt.

  “Van weten naar doen!”

  Tussen weten en doen zit bij mij een groot verschil. Ik weet dat het belangrijk is om aan marketing te doen en zichtbaar te zijn, maar de uitvoering daarvan laat nog te wensen over. Deze content workshop kwam dan ook als geroepen. We kregen overzicht in hoe je het plannen van je content strategisch en consistent aanpakt. Verschillende tips kwamen aan de orde over onderwerpen die je kunt gebruiken. Evenals technieken om je verhaal te schrijven.


  Deze workshop voelt als de spreekwoordelijke stok achter de deur om nu écht door te pakken, zodat ik het nieuwe jaar overzichtelijk en gestructureerd kan beginnen qua content. Bedankt voor jullie enthousiasme en de interessante en inspirerende workshop. Het geeft mij de juiste duw in de rug om nu het weten om te zetten in doen.


  Cindy van Mil, cindyvanmil.nl

  "Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

  Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


  Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)


  Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl

  aanbeveling Gitte Briffa content workshop

  "Weer met verfriste energie aan de slag"

  Cat bracht weer focus en rust bij mezelf. Een vertrouwen dat ik op het goede pad zit en dat ik kleine stapjes kan blijven nemen om zo mijn droom neer te zetten.


  Na onze gesprekken ging ik steeds meteen Live op Facebook met een verfriste energie. Zin om mijn situatie met beide handen aan te pakken en vol vertrouwen te communiceren naar mijn Facebook groep. Dankjewel om het goud in mezelf weer te laten zien toen ik het zelf niet meer zag.


  Gitte Briffa, Awarenest 

  “Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

  Ik stak veel tijd en energie in mijn online marketing, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij de Content Workshop leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


  Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels lezen meer mensen mijn social media berichten en verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


  Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.nl

  Door wie wordt de workshop gegeven?

  "Speciaal voor deze workshop hebben Cat Colnot en Maaike Gulden hun krachten gebundeld!"

  Cat Colnot

  Cat Colnot

  Cat Colnot is Life & Business story mentor en goudzoeker. Ze studeerde Film- en Televisiewetenschappen/Dramaturgie en had 101 verschillende banen (o.a. van boekhandel tot productiemaatschappij en van advocatenkantoor tot horeca).  

   

  Haar ondernemerspad verliep via fotografie, naar webdesign, tekst schrijven, boek editen, bloggen en social media beheer. Als social media strateeg produceerde ze creatieve content voor internationale bedrijven en ondernemers. 

   

  Sinds 2005 is Cat blogger en eindredacteur van haar blog platform De Rijke Meisjes.com en heeft zij als boekeditor aan 14 boeken meegewerkt. Ze interviewde tientallen ondernemers voor haar blog en haar Cat Colnot podcast.  

   

  Verhalen vormen de rode draad in haar leven.  

    

  Wat maakt jou rijk? Welke skills, kennis en levenservaring bezit je? Wat is dat goud? Als ‘goudzoeker’ haalt Cat het goud naar boven en helpt ze haar klanten dit goud om te toveren tot verhalen die de juiste klanten raken en impact maken.


  Maaike Gulden

  Maaike Gulden helpt ondernemers om zichzelf online zichtbaar te maken zodat ze meer klanten aantrekken en kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. 


  Ze gelooft in de kracht van contentmarketing en social media. Contentmarketing is tegenwoordig de krachtigste vorm van marketing want mensen gaan zelf wel op zoek als ze iets nodig vinden. Daarom is het goed om onder de aandacht te blijven via social media en met blogs of video's want uit het oog is uit het hart ;)  


  "Tijdens mijn trainingen en presentaties merk ik vaak dat mensen het lastig vinden om te bedenken welke content ze überhaupt kunnen plaatsen op social media of hun blog. Maar alles begint met een goede content planning en de JUISTE content maken. Content die bij jou past, die mensen raakt, maar die ook converteert. Uiteindelijk wil je dat het ook klanten oplevert!


  Maaike is auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’, medeoprichter van Social Media Club Breda en blogger voor Frankwatching.

  Content Planning Workshop

  Early Bird

  € 97,-
  • Ticket voor de online workshop
  • Praktische tips & tools om snel content te maken
  • Handige templates & checklists

  Standaard

  € 197,-
  • Ticket voor de online workshop
  • Praktische tips & tools om snel content te maken
  • Handige templates & checklists

  Datum

  25 november 2021

  Prijs

  197,-

  Tijd

  13:00 - 16:00

  Locatie

  Online

  Mis deze workshop niet

  Meld je vandaag nog aan!

  Aanmelden