Content workshop

Content Plan Workshop #2021gepland

Dé contentplanning workshop voor zelfstandig ondernemers

voor krachtige consistente content in 2021

Boek de workshop op 3januari

Wil jij 2021 starten met een kant en klaar content plan voor je bedrijf?

Een plan zodat je precies weet wat voor soort content je gaat publiceren en waar: op social media, je blog, en in je e-mails. En je in 2020 een vliegende start maakt omdat je content planning helemaal klaar is.


Dit is een live workshop waarin je leert hoe je een content plan maakt voor je bedrijf. Content die opvalt, die mensen raakt en boeit, en content die je uiteindelijk klanten oplevert. Heb je soms geen inspiratie welke content je kunt posten op social media of op je blog? Doe je dit niet consistent of krijg je nauwelijks reacties op je blog of social media berichten?


Dan is deze workshop wat voor jou!

Content Inspiratie & Implementatie

We gaan in op welke content je het beste kunt maken en hoe je dat doet zodat je jouw tijd optimaal benut, meer reacties krijgt en uiteindelijk meer verkoopt. En je gaat naar huis vol met content ideeën en met een volledige content planning voor 2020.


Maak een vliegende start in 2020 met je content marketing!

Bespaar jezelf uren werk en stress 

 • Je gaat naar huis met een kant en klare content planning voor 2020.
 • Leert hoe je snel ideeën verzamelt zodat je altijd genoeg content hebt.
 • Content die mensen raakt zodat het je ook volgers en uiteindelijk klanten oplevert. 
 • Berichten die veel likes en shares krijgen, iedere keer weer.
 • Hoe je meerdere content stukken maakt van een idee die je kunt gebruiken voor je blog, social media en e-mail. 
 • Handige tools en apps die je veel tijd besparen bij je creatie en planning.


Nu slechts 299,-

.

Ja ik meld me aan

Wat ik altijd lastig vond, was het vinden van een originele invalshoek voor mijn content. Dankzij de Content Workshop heb ik inzicht in wat werkt qua content en heb ik veel handige tips. 


Wat ik ook heel fijn vind, is de manier waarop Nanneke haar expertise deel. Ze doet dat op een sympathieke, rustige en persoonlijke manier.

Carla Jacobs

Communicatieadviseur

Bij anderen zag ik pakkendere teksten en social media posts die me meer aanspraken dan die van mijzelf. Nanneke leerde mij hoe ik aansprekende teksten kan schrijven. 


Nu ben ik zeer tevreden over de teksten die ik schrijf. Ze lijken meer op de teksten waarover ik zo enthousiast was en zijn nu persoonlijker.

Liesbeth Kocken glasatelierliesbethkocken.nl

Video speelt een steeds grotere rol in de online wereld. Om echter zelf voor een camera te gaan staan en live je verhaal te vertellen via video is echter weer een heel ander verhaal. Dat kan in het begin best een beetje eng zijn.


Door het enthousiasme en de toewijding van Maaike, heb ik echter zelf ook de stap durven te maken naar live video.

Maurice Smit

Keaton Online Marketing 

“Ruim 25.000 views op mijn LinkedIn-post”

Zelfs als tekstschrijver heb ik wel eens moeite met het plannen van mijn content. Het schrijven is niet zo lastig, maar plannen en gestructureerd bloggen wel. Daarom leek de contentworkshop van Maaike Gulden en Nanneke van Drunen een goed idee.


Uiteindelijk bleek dit voor mij de gouden greep te zijn, want toen ik nog tijdens de workshop een van de schrijftechnieken toepaste, kreeg die LinkedIn post ruim 25.000 views, 53 reacties en 169 commentaren. Deze workshop is dus echt een aanrader als je meer impact wil creëren met je blogs en posts op social media!


Martha Pelkman, drspee.nl

“De workshop in één woord: overdelivering”

Ik wil graag meer gaan bloggen, maar had werkelijk geen idee waarover ik het kon hebben. Toen ik deze workshop voorbij zag komen, heb ik me meteen ingeschreven. En daar ben ik erg blij mee. De workshop is een boost voor je zelfvertrouwen; er zijn meer professionals van verschillende disciplines die met de aanpak voor een continue stroom unieke en waardevolle content worstelen. De gemêleerde groep is trouwens nog een extra pre! Superfijn is dat je ter plekke je eerste miniBLOGpost maakt aan de hand van een duidelijke en voor iedereen te snappen structuur voor het schrijfwerk. Hoe te beginnen is ineens een fluitje van een cent!


De workshop is een voorbeeld van 'overdelivering': Je gaat met veel meer inzichten en kennis naar huis dan waarvoor je kwam. Ook niet onbelangrijk is dat de lunch voortreffelijk is en dat Maaike en Nanneke gewoon sympathieke toppers zijn die hun vakkennis uitstekend in de vingers hebben en die op een leuke, laagdrempelige en duidelijke manier met je delen."


Kick Klein, kalibercommunicatie.nl

“Van weten naar doen!”

Tussen weten en doen zit bij mij een groot verschil. Ik weet dat het belangrijk is om aan marketing te doen en zichtbaar te zijn, maar de uitvoering daarvan laat nog te wensen over. Deze content workshop kwam dan ook als geroepen. We kregen overzicht in hoe je het plannen van je content strategisch en consistent aanpakt. Verschillende tips kwamen aan de orde over onderwerpen die je kunt gebruiken. Evenals technieken om je verhaal te schrijven.


Deze workshop voelt als de spreekwoordelijke stok achter de deur om nu écht door te pakken, zodat ik het nieuwe jaar overzichtelijk en gestructureerd kan beginnen qua content. Maaike en Nanneke bedankt voor jullie enthousiasme en de interessante en inspirerende workshop. Het geeft mij de juiste duw in de rug om nu het weten om te zetten in doen.


Cindy van Mil, cindyvanmil.nl

"Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Maaike luisterde naar waar ik tegenaan liep en gaf mij uitstekend advies waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Dankzij haar hulp kon én durfde ik meteen aan de slag te gaan. En met succes.


Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)


Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl


 "Heldere training boordevol goede informatie"

Ik heb veel verhalen in mijn hoofd die ik wil vertellen, maar wist niet hoe ik die op een pakkende manier, zonder te veel tijd, op papier kon krijgen. Dankzij de Content Workshop kreeg ik meer inzicht in hoe ik erachter kom over welke onderwerpen mijn doelgroep meer wil weten. Ook weet ik nu hoe ik teksten beter leesbaar kan maken. Meteen tijdens de cursus heb ik de teksten op mijn website al aangepast en verbeterd.


Daarnaast deed ik ideeën op voor nieuwe content waar ik mee verder kan. Het is een heldere training boordevol goede informatie waar je echt mee verder kunt.


Jolanda de Jonge, gaaftalent.nl

“Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

Ik stak veel tijd en energie in mijn online marketing, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij de Content Workshop leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels lezen meer mensen mijn social media berichten en verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.nl

Door wie wordt de workshop gegeven?

Nanneke van Drunen schrijft al teksten sinds ze een pen kan vasthouden. Professioneel doet ze dat sinds ze in 2001 afstudeerde aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg. 


Als contentmaker, tekstschrijver en storyteller helpt Nanneke ondernemers om beter te worden in contentmarketing, copywriting en storytelling, zodat zij hun omzet verhogen.


Als professioneel copywriter ontwikkelde Nanneke raamwerken die haar helpen om altijd teksten te kunnen schrijven die van hoge kwaliteit zijn, zelfs bij een totaal gebrek aan inspiratie. Dankzij die stappenplannen schrijft ze in korte tijd posts voor social media, maar ook salespagina’s en e-mails. 


Nanneke leert jou graag hoe jij je contentmarketing en copywriting met gemak en zonder stress doet, zodat je meer tijd overhoudt voor jouw bedrijf

Maaike Gulden helpt ondernemers om zichzelf online zichtbaar te maken zodat ze meer klanten aantrekken en kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. Je bent de CEO van jouw droombedrijf. 


Ze gelooft in de kracht van contentmarketing en social media. Contentmarketing is tegenwoordig de krachtigste vorm van marketing want mensen gaan zelf wel op zoek als ze iets nodig vinden. Daarom is het goed om onder de aandacht te blijven via social media en met blogs of video's want uit het oog is uit het hart ;)  


"Tijdens mijn trainingen en presentaties merk ik vaak dat mensen het lastig vinden om te bedenken welke content ze überhaupt kunnen plaatsen op social media of hun blog. Maar alles begint met een goede content planning en de JUISTE content maken. Content die bij jou past, die mensen raakt, maar die ook converteert. Uiteindelijk wil je dat het ook klanten oplevert!


Maaike is auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’, medeoprichter van Social Media Club Breda en blogger voor Frankwatching.

Introductieprijs

€ 299,-
 • Ticket voor de workshop
 • Praktische tips & tools om snel content te maken
 • Handige templates & checklists
€ 399,-
 • Ticket voor de workshop
 • Praktische tips & tools om snel content te maken
 • Handige templates & checklists
20 januari 2020
299,-

Tijd

10:00 - 17:00
De Prins, Hoogstraat 50, 5258 BE Berlicum
Aanmelden