Social media bootcamp

Social Media Bootcamp

Klaar om meer uit je social media en content te halen in 2022?

Boek de online workshop op 31 maart
* Nu tijdelijk voor een early bird tarief

Klaar om meer uit je content te halen in 2022?

Wil je een plan zodat je precies weet wat voor soort content je gaat publiceren en waar: op social media, je blog en in je e-mails. Je maakt een content planning die je dan alleen maar hoeft te volgen. Dat gaat je uiteindelijk een hoop tijd en frustratie besparen.


Dit is een online workshop op donderdag 31 maart van 13.00 - 16.00 uur. Kun je er niet live bijzijn? Je ontvangt een opname.  Je leert hoe je een content plan maakt voor je bedrijf.


Content die opvalt, die mensen raakt en boeit, en content die je uiteindelijk klanten oplevert. Weet je niet welke content je kunt posten op social media of op je blog, video of podcast? Post je niet consistent of krijg je nauwelijks reacties?


Dan is deze bootcamp wat voor jou!

Waarom deze Social Media Bootcamp & waarom deelnemen?

 • Social media mogen niet ontbreken in je marketingstrategie.
 • Dit is vaak dé manier waarop nieuwe klanten je ontdekken.
 • En je kunt laagdrempelig in contact komen met mensen.
 • Maar veel ondernemers doen maar en dotje.
 • Zonder plan en zonder strategie haal je niet het maximale uit social media.


Social media staat niet los van de rest van je marketing. Daarom gaat het in deze bootcamp niet alleen over social media maar over je hele content strategie. Social media is gehuurde grond. Daar heb je geen controle over dus heb je ook content nodig waar je wel controle over hebt zoals blogs, video’s of podcasts. Al die content maken kost tijd. Dus is het goed om een slim systeem te maken om deze content te distribueren en te hergebruiken zodat je het maximale uit je content haalt op ieder platform.


En het is belangrijk om consistent online te komen opdagen, om social media in te zetten met intentie om contact te houden met klanten en nieuwe klanten aan te trekken (versus het najagen van leads). Dat is precies wat je leert in deze bootcamp.

Aan het einde van deze bootcamp heb jij een flinke sprong gemaakt in je social media en content plan voor 2022 en duidelijk actieplan hoe je klanten haalt uit social media.


We gaan in op welke content je het beste kunt maken en hoe je dat doet zodat je jouw tijd optimaal benut, meer reacties krijgt en uiteindelijk meer verkoopt.


Blijf je jouw kostbare tijd verspillen of wil je echt gaan knallen met je content marketing?!

social media bootcamp maaike gulden.

Wat leer je in deze bootcamp?

 • Hoe je de juiste platformen voor jou kiest.
 • Hoe je een goede content planning voor 2022 maakt.
 • Hoe je snel ideeën verzamelt zodat je altijd genoeg content hebt.
 • Hoe je content creëert die mensen raakt en klanten oplevert. 
 • Hoe je content inzet voor al je social media, blogs, video's en e-mails.
 • Hoe je een schema en een goed systeem maakt
 • Handige tools en apps die tijd besparen bij je creatie en planning.


Nu tijdelijk slechts 97,-

.

Ja, ik meld me aan

Voor wie is deze bootcamp?

Je wordt hier blij van als:

 • Begrijpt dat je online presence een must is in deze tijd.
 • Meer klanten wilt zonder verkoperig te zijn.
 • Je wilt opvallen in een drukke online wereld.
 • Je het lastig vindt om content te bedenken.
 • Je tijd en stress wilt besparen met je content.
 • En het maakt niet uit:

 • Of je Instagram, Linkedin of een ander kanaal gebruikt.
 • In welke branche je zit of wie je doelgroep is. 
 • Of je een goede tekstschrijver bent of niet.
 • Of je een verhalenverteller bent of niet.
 • Of je al jaren online actief bent of een newbie.
 • Wat anderen zeggen...

  aanbeveling social media bootcamp van maaike gulden

  “Niet meer uitstellen, maar je plan volgen”

  De Social Media Bootcamp van Maaike Gulden is echt een aanrader! Ik heb al meerdere trainingen van Maaike gevolgd, maar deze steekt er wat mij betreft echt bovenuit! Waarom? Als je voor je marketing Social Media wilt inzetten, loop je tegen heel veel zaken aan, dit kan best overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen?


  In deze bootcamp van Maaike krijg je hele handige handvaten waarmee je meteen aan de slag kunt. Met de tips en adviezen ben je in staat om je eigen plan te maken, je eigen strategie te ontwikkelen. En daarnaast geeft ze vele extra handige tips die je ook meteen kunt toepassen.


  Het heeft mij de juiste boost gegeven om nu echt serieus aan de slag te gaan. Niet meer uitstellen, maar gewoon je plan volgen. Dus hik jij ook aan tegen het maken of volgen van je social media strategie of mis je juist een strategie? Dan kan ik je Maaike van harte aanbevelen. Ze heeft mij een grote stap verder gebracht.


  Tineke Feitsma, digitaalwijzer.nl

  review social media bootcamp van maaike gulden

  “Ik kon gelijk aan de slag”

  Super training was dat weer van Maaike gulden, de Social Media Bootcamp! Ik was op zoek naar wat structuur voor de komende kwartalen van het nieuwe jaar. En de Social Media Bootcamp kwam voor mij op het juiste moment.


  Ik kreeg op een presenteerblaadje aangeleverd hoe ik mijn social media kalender in kon delen rekening houdend met de lancering van mijn trainingen. Ook was het fijn om weer tot he point helder te krijgen waar mijn focus ligt op social media voor het komende jaar.

  Als je op zoek bent naar een “how to aanpak” die lekker kort en bondig is maar toch heel veel behandelt, dan is de Social Media Bootcamp van Maaike echt een aanrader. Ik stuiterde geïnspireerd weg na de training en kon gelijk aan de slag gaan. Maaike heeft zo veel kennis en helpt je echt verder. Niet alleen met praktisch dingen maar dus ook voor de lange termijn. Heel erg prettig vind ik dat.

   

  Dagmar Halfhide, Bonding Communicatie

  “Ruim 25.000 views op mijn LinkedIn-post”

  Zelfs als tekstschrijver heb ik wel eens moeite met het plannen van mijn content. Het schrijven is niet zo lastig, maar plannen en gestructureerd werken wel. Daarom leek de workshop een goed idee.


  Uiteindelijk bleek dit voor mij de gouden greep te zijn, want toen ik nog tijdens de workshop een van de schrijftechnieken toepaste, kreeg die LinkedIn post ruim 25.000 views, 53 reacties en 169 commentaren. Deze workshop is dus echt een aanrader als je meer impact wil creëren met je blogs en posts op social media!


  Martha Pelkman, drspee.nl

  aanbeveling-richard-kaart-contentworkshop

  “Ik had niet gedacht dat het zo simpel zou zijn”

  Ik heb een hele mooie en nuttige middag gehad tijdens de online workshop van Maaike. Vooral de tip over hoe je een content kalender maakt met behulp van de 12 inspiratievragen vond ik heel handig. 

   

  Grappig. Ik had niet gedacht dat het zo simpel zou zijn om je content planning voor een heel jaar zo snel af te hebben. Een hele waardevolle en nuttige training dus.

   

  Richard Kaart, Geldslim.nl

  “De workshop in één woord: overdelivering”

  Ik wil graag meer gaan bloggen, maar had werkelijk geen idee waarover ik het kon hebben. Toen ik deze workshop voorbij zag komen, heb ik me meteen ingeschreven. En daar ben ik erg blij mee. De workshop is een boost voor je zelfvertrouwen en superfijn is dat je ter plekke ook echt aan de slag gaat miet je content aan de hand van een duidelijke en voor iedereen te snappen structuur voor het schrijfwerk. Hoe te beginnen is ineens een fluitje van een cent!


  De workshop is een voorbeeld van 'overdelivering': Je gaat met veel meer inzichten en kennis naar huis dan waarvoor je kwam. Ook niet onbelangrijk is dat Maaike gewoon een sympathieke topper is die haar vakkennis uitstekend in de vingers heeft en die op een leuke, laagdrempelige en duidelijke manier met je delen."


  Kick Klein, kalibercommunicatie.nl

  In een middag je content planning voor 2022 klaar?

  meer omzet met de social media kalender

  Meer zichtbaarheid

  Content om jouw zichtbaarheid te vergroten en je te positioneren als een echte expert.!
  meer klanten met de social media kalender

  Meer impact

  Content om een enthousiast publiek op te bouwen van fans die graag met je werken.
  meer impact met de social media kalender

  Meer klanten

  Content waarmee jij moeiteloos je trainingen en diensten binnen no time uitverkoopt.

  “Van weten naar doen!”

  Tussen weten en doen zit bij mij een groot verschil. Ik weet dat het belangrijk is om aan marketing te doen en zichtbaar te zijn, maar de uitvoering daarvan laat nog te wensen over. Deze workshop kwam dan ook als geroepen. We kregen overzicht in hoe je het plannen van je content strategisch en consistent aanpakt. Verschillende tips kwamen aan de orde over onderwerpen die je kunt gebruiken. Evenals technieken om je verhaal te schrijven.


  Deze workshop voelt als de spreekwoordelijke stok achter de deur om nu écht door te pakken, zodat ik het nieuwe jaar overzichtelijk en gestructureerd kan beginnen qua content. Bedankt voor jouw enthousiasme en de interessante en inspirerende workshop. Het geeft mij de juiste duw in de rug om nu het weten om te zetten in doen.


  Cindy van Mil, cindyvanmil.nl

  "Ik durf nu zichtbaar te zijn op social media”

  Ik worstelde met het plaatsen van berichten op LinkedIn. Ik voelde mij daar onzeker over, vanwege mijn gevoel dat ‘heel de wereld’ het leest. Wat moet ik plaatsen? Waar zitten mensen op te wachten? Wat slaat aan? Met de tips van Maaike ben ik meteen mee aan de slag gegaan. En met succes.


  Op mijn posts komen nu geweldige reacties, wat me een hoop nuttige connecties oplevert. Het leidde zelfs tot een paar leuke gesprekken waar ook opdrachten uit voortvloeiden! Ze zegt altijd dat ze geen toverstokje heeft, maar ik denk dat ze er stiekem toch een heeft ;)


  Paulien Rijneveld, paulienrijneveld.nl

  “Ik hoef niet meer te jagen naar klanten"

  Ik stak veel tijd en energie in mijn online marketing, maar het leverde weinig op. Moedeloos werd ik ervan. Dat moest anders. Dankzij de Workshop leerde ik hoe ik het slim en effectief aanpak. De praktische tips en handige checklists geven een duidelijke focus. Ik bereik ik nu meer in minder tijd en doe ik de juiste dingen, dingen die echt bij mij passen.


  Maaike daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doet ze met wijsheid, humor en relativeringsvermogen, zodat je er met hernieuwde energie tegenaan gaat. Inmiddels lezen meer mensen mijn social media berichten en verdubbelde het aantal website bezoekers. Ook krijg ik spontane reacties van klanten die met mij willen werken. Mijn plezier en vertrouwen in ondernemen zijn gegroeid.


  Richard S.T. de Vries, devries-adviesentraining.nl

  Door wie wordt de workshop gegeven?

  social media succes training maaike gulden

  Maaike Gulden

  Maaike Gulden helpt ondernemers om zichzelf online zichtbaar te maken zodat ze meer klanten aantrekken en kunnen ondernemen op hun eigen voorwaarden. 


  Ze gelooft in de kracht van content marketing en social media. Content marketing is tegenwoordig de krachtigste vorm van marketing want mensen gaan zelf wel op zoek als ze iets nodig vinden. Daarom is het goed om onder de aandacht te blijven via social media en met blogs of video's want uit het oog is uit het hart ;)  


  "Tijdens mijn trainingen en presentaties merk ik vaak dat mensen het lastig vinden om te bedenken welke content ze überhaupt kunnen plaatsen op social media of hun blog. Maar alles begint met een goede content planning en de JUISTE content maken. Content die bij jou past, die mensen raakt, maar die ook converteert. Uiteindelijk wil je dat het ook klanten oplevert!


  Maaike is auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’, medeoprichter van Social Media Club Breda en blogger voor Frankwatching.

  Social Media Bootcamp

  Early Bird

  € 97,-
  • Ticket voor de online workshop
  • Praktische tips & tools om snel content te maken
  • Handige templates & checklists

  Standaard

  € 197,-
  • Ticket voor de online workshop
  • Praktische tips & tools om snel content te maken
  • Handige templates & checklists

  Datum

  31 maart 2022

  Prijs

  197,-

  Tijd

  13:00 - 16:00

  Locatie

  Online

  Mis deze Social Media Bootcamp niet

  Meld je vandaag nog aan!

  Aanmelden