Aanmelden Lijstgroei Versnellers

Start direct met deze lijstgroeversnellers

Gratis E-book Mailinglijst Groeiversnellers

  • Bouw een trouwe community van fans en volgers op.
  • Mensen die graag van je horen en interesse hebben in wat je verkoopt!
  • Bouw warme relaties op met je potentiële klanten.
  • Zo wordt verkopen een stuk gemakkelijker.
  • Vraag het werkboek aan door op de oranje knop hieronder te klikken.
  • Vul je naam en e-mail in, en je ontvangt het werkboek direct in je inbox.

Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over.

Marleen de Korver 

marleendekorver.nl

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Arina Angerman

arinaangerman.com

Een paar redenen waarom het groeien van je mailinglijst je top prioriteit zou moeten zijn:

Bouw een loyale community van fans en volgers

Er is een simpele formule: hoe betrokkener je inschrijvers zijn, hoe meer verkopen je kunt doen. Dus hoe fijn is het om te weten dat je met de juiste lijstgroei strategie├źn, je op weg bent om een winstgevend bedrijf te bouwen.

Je hebt geen controle over social media

Je hebt geen controle over Facebook, Instagram of Twitter. Zij kunnen hun beleid en algoritmes aanpassen wanneer ze willen. Terwijl je er keihard voor gewerkt hebt om hier je publiek op te bouwen. Dat is frustrerend!

Met je mailinglijst heb je zelf de controle

En die lijst gaat niet zo maar weg. Dus als Facebook het algoritme aanpast zodat nog maar 10 mensen je berichten zien, heb je nog steeds een mailinglijst met betrokken volgers die graag je e-mails lezen en kopen vanuit je verkoopfunnel.

Iedereen kan het!

Er is helaas geen magische pil die je kunt innemen waardoor je ineens een betrokken mailinglijst hebt. Maar dit bereiken, is makkelijker dan je denkt en IEDEREEN kan het. Ook jij!

Bouw trouwe relaties op met potentiële klanten

We leven in een geweldige tijd. Internet en social media bieden geweldige mogelijkheden om jezelf online zichtbaar te maken en een groot publiek te bereiken, zonder enorm budget. Iedereen kan mooie resultaten behalen, als je strategieën inzet die werken. Anders kan het je een hoop tijd en frustratie kosten!


Er zijn zoveel dingen die je kunt doen om je bedrijf te promoten, maar een dag heeft slechts 24 uur, en er is maar één JIJ!


Zelf leid ik een leven waar ik jaren geleden niet eens van durfde te dromen. Ik geniet er dagelijks van dat ik kan ondernemen op MIJN voorwaarden. Dat ik meer vrije tijd heb voor mijn gezin en prachtige reizen kan maken. En dat gun ik jou ook!