arrow_drop_up arrow_drop_down

Geen stress over voldoende klanten en omzet? 

START DIRECT MET DE LIJSTGROEI VERSNELLER

Stop met tijd verspillen!

Bouw een trouwe community van fans en volgers die graag van je horen.....en interesse hebben in wat je verkoopt!


Start vandaag nog met deze simpele strategie en behaal met gemak je eerste 1000 inschrijvingen op je mailinglijst!


VERKOPEN WORDT EEN STUK GEMAKKELIJKER...

Wat anderen zeggen...

Ik ben nu echt structureel bezig met mijn lijstgroei. Ik zag er wel al het belang van in, maar door de waan van de dag zakt het regelmatig naar de achtergrond. Maaike Gulden brengt de materie op een prettige, no-nonsense en doortastende manier over.

Marleen de Korver 

marleendekorver.nl

Maaike Gulden deelt veel, heel veel waardevolle informatie en kennis in haar training en overtuigde mij dat consistente lijstgroei een TOP prioriteit is!


Arina Angerman

arinaangerman.com

Een paar redenen waarom het groeien van je mailinglijst je top prioriteit zou moeten zijn:

Bouw een loyale community van fans en volgers

Er is een simpele formule: hoe betrokkener je inschrijvers zijn, hoe meer verkopen je kunt doen. Dus hoe fijn is het om te weten dat je met de juiste lijstgroei strategieën, je op weg bent om een winstgevend bedrijf te bouwen.

Je hebt geen controle over social media

Je hebt geen controle over Facebook, Instagram of Twitter. Zij kunnen hun beleid en algoritmes aanpassen wanneer ze willen. Terwijl je er keihard voor gewerkt hebt om hier je publiek op te bouwen. Dat is frustrerend!

Met je mailinglijst heb je zelf de controle

En die lijst gaat niet zo maar weg. Dus als Facebook het algoritme aanpast zodat nog maar 10 mensen je berichten zien, heb je nog steeds een mailinglijst met betrokken volgers die graag je e-mails lezen en kopen vanuit je verkoopfunnel.

Iedereen kan het!

Er is helaas geen magische pil die je kunt innemen waardoor je ineens een betrokken mailinglijst hebt. Maar dit bereiken, is makkelijker dan je denkt en IEDEREEN kan het. Ook jij!

Begin vandaag nog met deze simpele strategie en behaal met gemak je eerste 1.000 inschrijvers!

Maaike Gulden

Start vandaag nog met het opbouwen van een trouwe community van fans!

Ik ben Maaike Gulden en hou van de kansen van internet en social media voor kleine ondernemers. Zelf maak ik daar fijn gebruik van om mezelf zichtbaar te maken, een winstgevend bedrijf te runnen en online programma’s te verkopen. Dat wil ik jou ook graag leren: ik wijs je de weg naar online succes!


Daarnaast hou ik van city trips, avontuurlijke reizen, paardrijden, tennis, hardlopen en het delen van mijn kennis. Ik blijf continu experimenteren, bouwen, groeien en nieuwe projecten lanceren. 

GEEF WAARDE, BOUW JE MERK, VERKOOP ONLINE

gratis strategie mailing lijst opbouwen